Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

Mange drømmer seg til Syden når kulda setter inn

03.12 Kjøpe eiendom i utlandet?
Ring Utland med rikholdig tilbud
Mange golfspillende nordmenn ønsker å ha et fast sted i utlandet hvor de kan tilbringe mye fritid i løpet av året. Når man skal kjøpe, bør man satse på det trygge.

Ring Utland kan være en god samarbeidspartner ved kjøp av bolig i utlandet. Her er det ingen prispåslag eller ekstra meglerkommisjon. Ring Utland er en del av den landsdekkende meglerkjeden Ring Eiendomsmegling. Ring Eiendomsmegling eies av Storebrand.

- Vi satser på å kombinere gode baner med gode eiendommer, forteller daglig leder Terje Tvete Jacobsen til Golfsiden.

Norsk Lov om Eiendomsmegling vil fra 2009 i all hovedsak gjelde også for norske selskaper som driver megling i utlandet. Pengeflyten i Spania går via advokat. Eiendommen blir tinglyst av Notarius i samarbeid med advokat. Det er derfor advokaten og ikke minst utbyggeren som er viktig å kontrollere for norske kjøpere. Prisen på eiendommene er den samme uansett hvem man kjøper fra. Ring Utland tar seg ikke ekstra betalt for sin rådgiving eller tjenester.

Ring Utland skal nå satse på å kontakte golfspillere rundt om i landet. Ring utland starter opp Ring Golf og har som målsetting å veilede golfspillere med trygge boligkjøp i utlandet. Det vil bli gitt presentasjoner og materiale ut til klubbene. Man får gratis oppfølging underveis i kjøpsprosessen, og det legges stor vekt på å plukke ut de beste eiendommene i nærheten av de gode banene.

Det er flotte golfforhold i Tyrkia. Klimaet er også meget bra

Tyrkia

Tyrkia er seilt opp som en meget interessant destinasjon for golfinteresserte, norske golfspillere. Eisenhover Trophy 2012 skal arrangeres der. Det ble bestemt under VM i Australia i høst. Turneringen går på Cornelia Golf Club og Antalya Golf Club i Belek. Det er bare 20 minutter til flyplassen til Belek. Ring Utland satser på Belek i Tyrkia. Der er det fortsatt ting til hyggelige priser. Prisene starter på 700.000 NOK for en leilighet med to soverom i et område med 8-10 baner. Odyssy Park og Nirvana Club er satsingsområder for Ring Utland i Belek.

Spania
Alcaidesa har to golfbaner og en tredje er planlagt. Dette er bare 10 minutters kjøring fra Valderrama. Her har Ring Utland Marina og Suites Golf and Gardens priser på de to områdene starter på 320.000 euro og 237.200 euro.

Ring Utland har også gode tilbud på Gran Canaria og Tenerife. På Gran Canaria snakker vi om Paraiso Club og det er luksusleiligheter som er aktuelle. Prisantydningen er 185.000 euro – en overkommelig pris for mange golfspillere. På vestkysten av Tenerife ligger komplekset i Altos de San Juan. Her er det fire bygninger som omkranser et svømmebasseng.

Ring Utland har også et stort utvalg boliger langs Costa Blancakysten, hvor man kan velge blant et stort antall baner

Portugal
Algarve Wine Spa har luksuriøse leiligheter. Her ligger fiskerlandsbyen Tavira som har massevis av portugisiske tradisjoner å by på. Golfbaner ligger like i nærheten

Frankrike
er også et land hvor Ring Utland kommer med tilbud til de golfferieinteresserte. Her er det snakk om den populære rivieraen.

Ring Utland har ”Trygt boligkjøp i utlandet” som motto. Med de nye reglene som gjelder for kjøp av bolig i utlandet fra 2009 er man i trygge hender. På menyen står Tyrkia, Kroatia, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal, USA, Montenegro og Kypros. Her er det bare å velge og vrake.

Finansiering
Med tilknytning til Storebrand er det naturligvis finansieringsmuligheter i Storebrand Bank.

Nettsted: Ring Utland: http://www.ringutland.no/ 
Daglig leder er Terje Tvete Jacobsen: ttj@ringeiendom.no 
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser


Kjøpe selge golfaksjer/-andeler?
Annonsering golfaksjer

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 

Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com