Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Laranjal var en fin opplevelse i Quinta do Lago-området

30.10 Quinta do Lago i Portugal:
Har det du trenger - en fin opplevelse
Portugal og Algarve er et eldorado for golfspillere. 

Her er det gode golfbaner, god mat, flotte strender, herlig klima. Perfekt for alle som er glade i golf. Andre også for øvrig.

Quinta do Lago
Det er tre baner som hører til Quinta do Lago; Nord- og Sydbanen samt Laranjal. Et flott golftrekløver på Algarvekysten. Ikke langt fra flyplassen i Faro. Lett tilgjengelig med andre ord.

Sydbanen
Sydbanen på Quinta do Lago er en flott bane med varierte og utfordrende hull. Banen er velstelt og krevende, men ikke så krevende at det blir for vanskelig. Her belønnes god slag, og man har mye å gå på sideveis før man er i trøbbel. Dette er en hyggelig bane hvor man uansett resultat er fornøyd etter runden. Banen har arrangert det åpne portugisiske mesterskapet hele åtte ganger.Sydbanen har arrangert åtte portugisiske mesterskap

Klubbhuset og pro shopen er av meget god kvalitet.
Les mer om Sydbanen her:

http://www.quintadolago.com/en/golf/golf-courses/south 

Nordbanen
Nordbanen er bygd om for omtrent samme beløpet som Oslo GK brukte på banen for en håndfull år siden. Resultatet er blitt meget bra. Banen ble åpnet 1. oktober 2014. Her vil de aller fleste like seg. Sjenerøse fairwayer, ikke alt for ondulerte greener, og ikke minst: meget gode greener.Nordbanen er blitt flott etter den massive ombyggingen. Her er det 18. hullet - par 5 - hvor man har gode muligheter til å gå inn på to slag. Men da må driven være presis.

Når man spiller den «nye» Nordbanen forstår man at en del eldre baner trenger oppgradering eller oppussing om man vil. Her er det plass for driver som ikke alltid er like rette, men alt for upresise slag blir straffet her som andre steder. Les mer om Quinta do Lago – Nordbanen - her:

http://www.quintadolago.com/en/golf/golf-courses/north Laranjal var en virkelig god bane av den morderne sorten.

Laranjal
Laranjal er en ganske ny bane. Den er åpen, har store og ganske ondulerte greener. Her vil flaggplasseringene kunne virke sterkt inn på vanskelighetsgraden. Banen gir en god golfopplevelse. Som man ser av bilder er den temmelig åpen slik at selv skjeve slag kan være godt med i spillet videre for en god skår.
Les mer om Laranjal her:

http://www.quintadolago.com/en/golf/golf-courses/laranjal 

Quinta do Lago - mer enn golf
Quinta do Lago er mer enn golfbaner. Her finner du også Paul McGinley Golf Academy. Paul McGinley har selv et sted på området og har vært en viktig mann for dette stedet en stund, selv om han i det siste også har brukt mye tid på sitt arbeid som Ryder Cup kaptein.
Her kan du lese mer om akademiet:

http://www.quintadolago.com/en/golf/the-academy

Bo?
Men hvor skal man bo?
Quinta do Lago har egen avdeling for eiendom. Flotte eiendommer er å få tak i. Dette er et ganske eksklusivt område slik at prisene er deretter.
Les mer om real estate her:

http://www.quintadolago.com/en/property/our-property-collection/propertiesIkke verst på Quinta do Lago når man kan leie slikt for under 1000 kroner døgnet per person.

Det er også muligheter for å leie. Det ligger flere muligheter ute på nettet til enhver tid. Det er mulig å bo på hotell eller leiligheter hvor man har muligheter for å ordne maten selv.
Her er det bare å lete og finne:

http://www.quintadolago.com/en/property/rentals/rental-properties?bk=3 

Spise?
Quinta do Lago har mange spisealternativer. På banene er det god mat, men det er også andre steder å gå. Quinta do Lago har dette å by på av spisesteder:

En av Golfsidens utsendte medarbeidere valgte i all beskjedenhet en liten rødvin av merket Mouton Cadet på Casa do Lago.

Golfsidens utsendte medarbeidere har testet Casa do Lago Restaurant & Bar ved et par anledninger. Flotte omgivelser, god mat, godt drikke og hyggelig personale. Hva mer ønsker man seg når man er ute og spiser? Lave priser? Prisnivået er langt fra avskrekkende. Etter middagen eller lunsjen kan du prøve deg på å treffe en green på en øy som ligger 80 meter fra utslaget ved bassenget.
Her finner du spisealternativene som eies av Quinta do Lago

http://www.quintadolago.com/en/resort/destination/restaurants

Aktiviteter
Quinta do Lago byr på en rekke aktivitetstilbud som varierer gjennom året.
Les mer om det her:

http://www.quintadolago.com/en/resort/events

Her får man hjelp til å bestille på de ulike aktivitetene. Det er også muligheter for barnevakt. De ordner alt du trenger. Stikkordet her er Concierge.
Les mer her:
http://www.quintadolago.com/en/resort/concierge 

Hva det koster?
Her finner du prislister for Quinta do Lago:

http://www.quintadolago.com/en/golf/rates 

God fornøyelse!

Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon