Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Profesjonell golf
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister

Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

PGA Tour:
Hjemmeside 
Terminlisten  
Live scoring
UKE 49

12.12 PGA Tour:
Franklin Templeton Shootout ble vunnet av Keegan Bradley and Brendan Steele
Keegan Bradley og Brendan Steele stakk av med trofeet i konkurranse med 11 andre lag.

De endte på 13-under og hadde 59 slag på den siste runden søndag i scramble.

De vant med tre slag foran to andre lag.

De ledet sammen med Mark Calcavecchia og Nick Price etter den første runden. De ledet med et slag etter lørdagens runde.

Keegan Bradley, som vant PGA Championship, og Brendan Steele fikk sju birdier på rad fra 6 til 13.

Calcavecchia og Price gikk på 61 på sisterunden og delte andreplassen med Rory Sabbatini og Jhonattan Vegas som hadde 60 slag søndag. Vinnerne delte  $750.000 av den $3-millioner store potten.
SCOREBOARD07.12 PGA Tour:
Franklin Templeton Shootout, Tiburon GC, Naples, Florida
Pott: $3.000.000

Det er 12 tomannslag med i turneringen. Her er spilleformen:

First Round, Modified Alternate Shot - Each player hits a drive on every hole and one drive is selected. The player whose drive is NOT selected hits the second shot, and they alternate shots until the ball is holed.

Second Round, Better Ball - Each player plays through every hole using his own ball. The player whose score is the lowest on each hole will be the team score for that hole.

Final Round, Scramble - Each player hits a drive on every hole and the best drive is selected. Each player then plays a second shot from the spot where the selected drive lays, and the best second shot is selected. This process is repeated until the hole is completed.

SCOREBOARDUKE 48

Tiger Woods

05.12 PGA Tour med Tiger Woods:
Tiger Woods og Zach Johnson med en durabel avslutning
Tiger spilte solid. Det gjorde Zach Johnson også. Det ble knallspennende - til siste slutt.

De fulgte hverandre som skygger hele veien. Tiger lå et slag bak før siste runde.

På den siste runden var det meget jevnt. Tiger fikk et lite overtak etter birdier på 10 og 11, men Johnson kom tilbake med og tok to slag på 12 og 13.

Johnsons birdie på det 16. gjorde at han ledet med ett slag og to hull igjen å spille. Tiger hadde en supert innspill på det 17. hullet og var likt etter en flott birdie.

Innspillet til Zach Johnson på det siste hullet la seg drøyt tre meter unna med en ganske lett linje. Hans forsøk på birdie-putten var hjelpeløst. Det som ut som om han hadde YIPS og trakk ballen til venstre temmelig mye. Merkelig av en spiller som normalt er meget stødig med putteren. Presset var kanskje for stort. Det ble par.

Selvsagt var det spennende om Tiger kunne omsette sin døye metersputt for birdie og seier. Luften dirret av spenning. Tiger slå putten med en meget god bevegelse, ballen gikk mot hullet, og rullet over kanten midt i boksen!

Hans første seier på to år var et faktum. Imponerende! Han hadde litt problemer med puttingen på de to siste rundene. Han hadde noen eventyrlige slag som i et par av hans tidligere storhetsperioder.

Tiger is back
En ting er sikkert Tiger Woods er tilbake. Nå er spørsmålet bare hvor lang tid det tar å ta tilbake tronen på verdensrankingen. Det kan gå fortere enn mange tror.

LIVE SCORE02.12 PGA Tour:
Tiger Woods med godt spill den 2. runden
Tiger spilte solid, men det glapp litt på den første runden. Den andre runden var briljant det første 14 hullene.

På det 15. hullet par 3 ble det dobbelbogey 5. Det var verre med nærmeste konkurrent K.J. Choi som fikk 7 slag på par 3 hullet. Halvveis leder Tiger med tre slag.

LIVE SCORE

02.12 PGA Tour:
Tiger Woods er på 2. plass etter første dag
Tiger spilte solid, men det glapp litt på den første runden.

Han hadde tre bogeyer og seks birdier på sin runde. Da lå han tre slag bak K.J. Choi, Korea, som startet med 66 slag (-6) og sju birdier. Tiger deler andreplassen med Steve Stricker.

LIVE SCORE


30.11 PGA Tour:
Tiger Woods' egen turnering: Chevron World Challenge i California.
Pott: $7.500.000

Det er bare 18 spillere med i turneringen Chevron World Challenge 1. - 4. desember på Sherwood CC, Thousand Oaks, California.

Det er 5 millioner dollar i potten til disse 18 spillerne. Dette med at det er få spillere med, øker Tigers vinnesjanser betydelig. Han har vist meget stabilt spill i det siste. Han kan fort vinne dette, men vil møte tøff konkurranse fra en rekke gode spillere som er i form. (se artikkelen under for deltakerlisten)
LIVE SCORE

Se også:

29.11 PGA Tour:
Tigers gylne mulighet
Tiger Woods kom så vidt med i sin egen turnering i år. Nå har han en gyllen mulighet...
Les mer
Tiger Woods skaper stor interesse i USA - og andre steder i verden - for golf på TV.

29.11 TV-interessen:
Blomstrer med Tiger Woods' gode spill
Golf står i fare for å miste interesse blant folk mange steder. Men med Tiger Woods tilbake i manesjen er sirkuset i gang igjen.
 Les mer
UKE 47

Matt Cuchar imponerte sammen med Gary Woodand i World Cup i Kina

27.11 World Cup:
USA overrasket! Smak på det uttrykket - før var det overraskende at USA ikke vant!
Matt Cuchar og Gary Woodland grep muligheten da andre sviktet. Men de spilte meget bra i den avsluttende foursome'en.

Irland hadde en svak dag på jobben og måtte helt opp i 72 slag siste dag. Det begynte med en bogey mot USAs birdie. Dermed var de ajour. Irland hadde fire bogeyer og fire birdier. Dermed falt de fra lederposisjonen før start til en delt 4. plass med Australia, Nederland og Skottland. USA hadde 67 slag og vant til slutt med to slag foran Tyskland og England. England hadde 63 slag i foursome! Det var nok ukens runde i World Cup. De hadde bare 66 og 68 i bestball og 69 i den første foursome-runden.

USA har vunnet denne turneringen 23 ganger tidligere. Sist gang i Argentina med stjerneduoen Tiger Woods og David Duval. Siden den gang har ikke USA klart å vinne - før nå. I forrige århundre var det snakk om hvem som kunne slå USA. Det var en overraskelse at USA ikke vant. Denne gangen var tingene snudd på hodet. Det var en overraskelse at USA vant. Verden er i endring.

Resultater finner du her: LIVE SCORE
Rory McIlroy spiler bra, og Irland eleder World Cup før siste runde i Kina


25.11 World Cup:
Irland leder før siste runde, men jevnt!
Richard Greeen og Brendon Jones, Australia, måtte opp i 67 slag i bestball. Da kom de andre nasjonene for fullt!

Irland hadde 54, mens både Sør-Afrika og Tyskland hadde 61 på tredjerunden. USA hadde 63.

Australia er tre slag bak Irland, mens de tre andre nevnte landene er to slag bak. Nederland er et slag bak Australia på 6. plass.

Resultater finner du her: LIVE SCORERichard Green imponerte med solid spill første dag i World Cup of Golf i Kina. Irland spilte bra den andre dagen.

25.11 World Cup:
Australia og Irland i delt ledelse halvveis
Richard Greeen og Brendon Jones mot Rory McIlroy og Graeme McDowell kan bli spennende lørdag i bestball. Søndag er det foursome.

Resultater finner du her:
LIVE SCORE25.11 World Cup:
Superdag for Australia
Richard Greeen og Brendon Jones spilte meget bra og gikk rett i ledelsen.

De gikk den første runden på 61 slag og leder med to slag foran Irland og Skottland. Danmark og Sverige var 7 og 6 under par på 6. og 10. plass.

LIVE SCORE
23.11 PGA Tour:
OMEGA Mission Hills World Cup, Mission Hills GC Hainan Island, Hainan Island, CHN
Pott: $7.500.000
28 nasjoner kjemper om store penger i denne tradisjonsrike turneringen. Italia vant i fjor foran Irland og Sverige. I år stiller Sverige med Alxe Noren og Robert Karlsson. Brødrene Molinar skal forsvare tittelen. Om de blir det beste brødreparet er usikkert. Både Portugal og Columbia stille rmed brødrepar i denne turneringen. Det er fire runder fra torsdag til søndag med bestball, foursome, bestball og foursome den siste dagen på søndag. 
LIVE SCORE

 
UKE 45

Fjorårets turnering:

Dustin Johnson var på det seirende laget da PGA Tour møtte LPGA Tour, med Tutta på laget  og Champions Tour

09.11 PGA Tour:
Wendy's 3-Tour Challenge, Rio Secco Golf Club, Henderson, Nevada
Pott: $1.000.000
Turnering 7. og 8. november.
PGA Tour gutta Bubba Watson, Dustin Johnson og Boo Weekley gikk 11 under par på de siste 8 hullene da de vant turneringen.

De tre på hvert av de tre lagene kunne velge de to beste scorene på hvert hull. Champions Tour-laget bestående av Nick Price, Bernhard Langer og Kenny Perry endte på 13 under par på Rio Secco Golf Club i Nevada.

LPGA-laget, som besto av Cristie Kerr, Suzann Pettersen og Natalie Gulbis endte på 3. plass med 11 under. Det var jentene som vant året før.
 
Her er fullt referat fra turneringen: Klikk her

Martin Kaymer "stjal" seieren fra Fredrik Jacobson på PGA Tour'en

06.11 PGA Tour:
Oppvisningsspill av Martin Kaymer
Slikt er det umulig å "beskytte" seg mot. Dette har vi sett mange ganger. Men slik er golfen.

Martin Kaymer lå på delt 6. plass før siste runde. Han hadde ikke noe press på seg og kunne avslappet og rolig tusle rundt banen. Han åpnet med 6 strake parer. Da satte han inn støtet. Med 9 birdier på de 12 siste hullene var det ingen som kunne ta ham. Kaymer spilte på 63 slag, mens de som kom bak i lederballen kjempet mot hverandre under helt andre psykiske og mentale forhold. Men slik er golfen. Vi ser det gang på gang. Nå er det ikke slik at en golfturnering er vunnet etter tre runder. det blir omtrent som i sykkel hvor det kommer en bakfra og drar fra i spurten.

Fredrik Jacobson ble nr 2 - hele tre slag bak Martin Kaymer etter sistnevntes langspurt på de siste 12 hullene med de 9 birdiene.

Louis Oosthuizen og Fredrik Jacboson spilte sammen. De kjempet seg rundt i lederballen med 72 og 71 slag og ble altså nr 7 og nr 2 til slutt. Graeme McDowell spilte seg opp til en 3. plass med en 67-runde.

En liten kuriositet er det at Europa nå har de fire første plassene på verdensrankingen.

Live scoring


Fredrik Jacobson på PGA Tour'en

05.11 PGA Tour:
Fredrik Jacobson økte ledelsen
Han viste meget god form i forrige uke bortsett fra den 3. runden. Nå leder han med to slag før sist runde i Shangai i det 78 mann sterke feltet. Jacobson hadde 67 lørdag mot Ooshuizens 68 og Adam Scotts 69.

Rory McIlroy kan bli farlig. Han spilte seg opp til en 4. plass etter en 65-runde lørdag. Der ligger han og lurer sammen med Lee Westwood fire slag bak Jacobson etter en 65 runde. 
Live scoring04.11 PGA Tour:
Med birdie på hvert 3. hull gikk Fredrik Jacobson opp i teten
Han viste meget god form i forrige uke bortsett fra den 3. runden. Nå leder han halvveis med et slag fulgt av Louis Oosthuizen, Syd-Afrika og Adan Scott, Australia.

Gårsdagens leder Keegan Bradley er nr 4 etter en runde på 70 slag fredag. Fredrik Jacobson hadde 6 birdier og par på hvert av de andre hullene.
Live scoring
03.11 PGA Tour:
Keegan Bradley med solid spill i første runde i Shanghai
Med 5 birdier og en eagle tok Keegan Bradley (65) en to slags ledelse første dag i Shangai i det 78 man sterke feltet.

Bo Van Pelt, som vant klart i forrige uke med hele 6 slag, fortsetter sitt gode spill. Han deler andreplassen med to svensker.

Fredrik Jacobson fikk 3. plassen alene i forrige uke. Han hadde også 67 slag med blant annet to 2'ere på rad! Han fikk eagle på nr 16 (par 4) og birdie på nr 17 (par 3).

Tredjemann på denne andreplassen er Alexander Norén. Han hadde 6 birdier på sin runde og en bogey.

Turneringen har mistet litt av sin internasjonale interesse når ikke Tiger Woods er med. 
Live scoring


02.11 PGA Tour:
World Golf Championships-HSBC Champions
Sheshan International GC, Shanghai, CHN
Pott: $7,000,000
Stor turnering som ikke teller på pengelisten på PGA Tour'en. Luke Donald er hjemme og venter barn nr 2. 78 andre stiller opp.
Live scoringUKE 43

30.10 PGA Tour, CIMB Asia Pacific Classic Malaysia:
Bo Van Pelt vant etter sterk sisterunde
Fredrik Jacobson fikk en fin 3. plass i Malaysia på PGA Tour'ens gjestevisitt på The Mines Resort & Golf Club, Selangor.

Bo Van Pelt hadde 64 slag på den siste runden og var hele 6 slag foran Jeff Overton (69) og 7 slag foran Fredrik Jacobson (68)
LIVE SCORE fra Malaysia
26.10 PGA Tour:
CIMB Asia Pacific Classic Malaysia, The Mines Resort & Golf Club · Selangor, Malaysia, Pott: $6.1 million
Vinneren får: $1.3 million
Malaysia er neste stopp. Les om turneringen her på Golfsiden

UKE 42

Luke Donald hadde muligheten til å bli historisk ved å vinne på pengelisten både i USA og Europa. Det så mørkt ut, men så skjedde det et mirakel

24.10 PGA Tour:
Webb Simpson så sterk ut like før slutt søndag kveld i Disney, men det holdt ikke
Det ble dramatisk mot slutten.

Webb Simpson var to slag bak ledende Kevin Chappell da en halv runde gjensto søndag kveld. Men bare han kommer foran Luke Donald er topplasseringen på pengelisten hans. Han tok tre slag på Luke Donald på hullene 8 og 9 søndag og lå da to slag foran før de siste 9 hullene. Da så det mørkt ut for Luke Donald.

Luke Donald hadde ikke gitt opp. Han hadde fire birdier og to bogeyer på de første 9 hullene. På de neste 6 hullene hadde han 6 birdier på rad - i siste runde i en turnering som betød så mye! Imponerende!

Dermed vant han turneringen med to slag foran Justin Leonard. Webb Simpson kom på delt 6. plass sammen med 4 andre spiller.

Luke Donald endte på 6,7 millioner dollar, mens Webb Simpson endte på 6,4 millioner dollar. Luke Donald er på toppen av listen for Europa også.


Fra PGA TOUR:
Luke Donald claimed his first stroke-play victory on TOUR in 2011 (and second win overall) Sunday at Disney. After starting the day five shots off the pace, Donald posted an 8-under 64 that featured six consecutive birdies to open his back nine, en route to winning the Children’s Miracle Network Hospitals Classic and the 2011 PGA TOUR money title.

FRA PGA TOUR:
LAKE BUENA VISTA, Fla. – Luke Donald did what he set out to do.

The Englishman came to the Children’s Miracle Network Hospitals Classic to win the PGA TOUR’s money title and the Arnold Palmer Trophy that goes with it. He committed last Friday, announcing his decision with a tweet that ended #bringiton

Donald did, too – firing a phenomenal final-round 64 that gave him his second title of the season and his eye-popping 14th top-10. But he had to wait on the range, leading by two, for about 45 minutes to see if there would be a playoff.

Justin Leonard, the overnight co-leader, was the last player with a chance to tie Donald – and he would have needed an improbable eagle on the 72nd hole. When his ball landed in a greenside bunker, Donald smiled broadly and began to accept congratulatory handshakes.

But there were other winners on Sunday, too.

Sunghoon Kang, Billy Mayfair and the 52-year-old Tom Pernice Jr. all played their way into the all-exempt 125 on the money list to save their playing privileges for 2012. Leonard also played his way into the top 125 but he was exempt through 2012.

Leonard, who finished second at Disney for the second time in two years, made the biggest jump, rising 53 spots to No. 91. Mayfair gained 18 spots and finished at No. 109 while Kang went from No. 141 to 120 and Pernice jumped 22 spots to No. 121.

James Driscoll, who came into the week as the bubble boy at No. 125, ended up in a tie for 12th and gained 11 spots in the money list.

The players falling out of the top 125 were Bobby Gates, who dropped two spots to No. 126; Roland Thatcher, who fell seven to No. 127: Tiger Woods, who went from No. 121 to 128 and Stuart Appleby, who fell seven to No. 122. Appleby and Woods are still exempt for 2012, tough.

Bill Lunde also came away a winner, too, even though he missed the cut at the CMN Hospitals Classic. He walked away $1 million richer after winning the season-long Kodak Challenge.

 
 
LIVE SCORE

22.10 PGA Tour:
Justin Leonard opp i teten halvveis i Disney
Han topper listen etter to runder sammen med Henrik Stenson og Bio Kim fra Korea. Webb Simpson og Luke Donald ligger likt, men er så mye som 5 slag bak på en 14. plass. Klar fordel Webb Simpson i kampen om toppen av pengelisten.
LIVE SCORE


21.10 PGA Tour:
Fall Series fortsetter i Disney
De nest beste kjemper om å komme blant de 125 som får kortet på PGA tour'en i 2012 og ikke minst kjempes det om pengelistens topplassering mellom Webb Simpson og Luke Donald.

Luke Donald er i teten etter den første runden på 66 med seks birdier (-6). Han er to slag foran han som leder pengelisten før turneringen Webb Simpson.

LIVE SCORE


UKE 41

17.10 PGA Tour:
Det ble en spennende avslutning denne uken 
Michael Thompson og Webb Simpson ledet da en spiller avsluttet med 63 og gjorde det virkelig spennende mot slutten.

Ben Crane hadde 8 birdier på de 11 siste hullet og blandet seg i teten på den siste runden på PGA Touren. Da lå han plutselig likt med Webb Simpson og Michael Thompson som da hadde tre hull igjen å spille.

Dermed ble det en meget spennende avslutning!

Michael Thompson fikk en bogey på det siste hullet og endte et slag bak. Webb Simpson avsluttet sisterunden med par på hvert av de siste 7 hullene. Dermed ble det omspill med Ben Crane. De delte det første hullet på par, banens 18. hull. Så gikk de til det 17. hullet hvor Ben Crane fikk par. Det klarte ikke Webb Simpson. Dermed ble det seier til Ben Crane som spilte seg opp fra 9. plass før siste runde.
Live scoring14.10 PGA Tour:
Det tøffer seg til om de siste plassene neste år 
Michael Thompson og Webb Simpson ledet like før den andre runden var ferdig.


The McGladrey Classic
Seaside Course, Sea Island, Georgia
Pott: $4,000,000
Live scoringUKE 40

Tiger Woods var temmelig misfornøyd med sin prestasjon torsdag

10.10 PGA Tour:
Bryce Molder vant i omspill - Tiger Woods med grei turnering 
(oppdatert)
Bryce Molder vant et spennende omspill over 6 hull med serien birdie, par, birdie, par, birdie, birdie. Les mer om dette på PGA Tour'en

Oppløftende av Tiger
Tiger Woods skuffet enormt på den første runden, men ble bedre etter hvert. Han fulgte opp torsdagens 73 runde med to 68-runder. Han var fire under på sine første 9 søndag, men fikk to bogeyer som ødela på de siste 9 før han fikk en birdie på det siste hullet. Og den tredje 68-runden på rad. Det ble en 30. plass til slutt.

En grei turnering for Tiger. Nå er han varm i trøya og klar for nye framganger. De kan komme i løpet av høsten allerede.

Briny Baird ledet da han hadde 8 hull igjen.


LIVE SCORE
07.10 PGA Tour:
Tiger Woods kom sterkt tilbake fredag  
Tiger Woods skuffet enormt på den første runden. Den andre runden ble mye bedre. Dermed klarte han cutten. Det var det noe!

Han gikk på 68 slag fredag. Han hadde 6 birdier og tre bogeyer. Spillet var bedre fredag, men stabiliteten kunne vært bedre. Han er på bedringens vei ser det ut til. En rekke gode slag, men også noe smågrums. Ser vi en topp 10 plassering til slutt?
LIVE SCORE


07.10 PGA Tour:
Tiger Woods skuffet stort - spilte elendig elendig putting selv med 27 putter! Med lang putter snart?
Tiger Woods skuffet enormt da han kom tilbake på PGA Tour'en etter en lang skadepause. Amatøren Patrick Cantlay, som spilte sammen med Tiger Woods, hadde ingen problemer med å slå Tiger med 4 slag torsdag.

"I can't putt the ball any worse than I did today," sa Tiger Woods da han kom inn etter 27 putter og bare 9 green-treff.

Men det var ikke bare puttingen som sviktet. Han hadde en rekke dårlige slag

Tiger hadde problemer med speed'en på greenene. De var tregere enn han var vant til. Da er det vanskelig, selv for Tiger Woods. Han trente mye etter runden i går. Kanskje han kommer sterkere tilbake fredag.

Med torsdagen var meget skuffende.

Kanskje Tigers gode putt-periode er over. Kanskje er redningen for ham som for Adam Scott og mange andre - den lange putteren enten fra mage, bryst eller hake. Golfsiden tror at Tiger kommer til å prøve ut den lange putteren i fremtiden. Da blir det enda større etterspørsel etter lange puttere. For tiden er markedet glovarmt.

Tiger er bare 6 slag bak 4 mann i teten etter sin 73-runde (+2). Finner han speed'en på greenene kan vi få se en god runde av Tiger fredag. Det var en del lyspunkter i mørket. Det er en god mulighet til at vi får se Tiger fra en helt annen side fredag. Han har helse til det. Men da må treningen på putting-greenen torsdag kveld ha gitt resultater. Ellers er det håpløst. 86. plassen etter første dag var svært skuffende.
LIVE SCORE05.10 PGA Tour:
Tiger Woods er med igjen - savnet har vært stort - Frys.com Open, CordeValle Golf Club, San Martin, California
 -  Pott: $5.000.000

Tiger Woods har fått billettsalget til å triple seg. Forventningene til hans start er stor. Han hadde 62 slag på en treningsrunde siste fredag på sin nye hjemmeklubb hvor banerekorden er 64 slag.
Tiger spiller med den meget gode amatøren Patrick Cantlay og Louis Oosthuizen med start 12.10 lokal tid - 21.10 norsk tid.

Det var i denne turneringen at Rocco Mediate fikk hole in one på den første runden, satte i en wedge fra 100 meter for en eagle på det 15. hullet på fredagen, satte i et 7'er jern fra 145 meter på det 4. hullet på lørdagen og senket en wedge fra 105 meter på det 17. hullet par 4 for nok en eagle. Han vant til slutt med ett slag!

LIVE SCORE

Se også:
Tiger Woods har trent intensivt de siste ukene etter at han var kvitt sin skade. Forvenningene er store denne uken

06.10 Store forventninger til Tiger Woods:
Mener selv at han er meget godt forberedt
Golfverdenens blikk er igjen rettet mot den golfspillende Tiger Woods.
 Les merUKE 39

03.11 PGA Tour:
Kevin Na med sin første seier
Han har vært med i toppen mange ganger, men ikke vunnet - før nå. Tre under par på de fire siste hullene gjorde susen.

Han vant med to slag foran Nick Watney. De var likt da det var fire hull igjen. Han hadde spilt 210 turneringer uten å vinne. Han startet å spille golf da han var 8 år gammel etter at familien flyttet til USA fra Korea.

Her har du full rapport fra PGA Tour: Klikk her
28.09 PGA Tour:
Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open
TPC Summerlin, Las Vegas, Nevada. Pott: $4.400.000

Nå spiller de om å klare kortet samt tjene noe ekstra etter The Tour Championship som Bill Haas vant.

LIVE SCOREUKE 38

Endelig lyktes Bill Haas. Han har tapt i play off to ganger før i år

26.09 PGA Tour:
Bill Haas vant etter omspill i the Tour Championship
Det var spennende i kampen om 10 millioner dollar i finalen. Bill Haas vant 11,5 millioner dollar søndag.

Han lå i vannet på det 17. hullet hvor ballen lå nesten under vannflaten på det 2. omspillshullet. Men han slo et mesterslag og reddet sin par. Han fikk bogeyer på både det 70. og 72. hullet. Han ledet en stund med tre slag.

Bill Haas håper nå å få være med i Presidents Cup i Australia mot Resten av verden (utenom Europa).

Aaron Baddeley, Luke Donald og K.J. Choi delte 3. plassen.

LIVE SCORE25.09 PGA Tour:
Aaron Baddeley og Hunter Mahan er likt før siste runde søndag kveld i the Tour Championship
Det går mot en meget spennende avslutning i kampen om 10 millioner dollar i finalen.23.09 PGA Tour:
Keegan Bradley startet best på den første runden i the Tour Championship
Det var 10 slag som skilte de 30 som får spille i finalen. Keegan Bradley åpnet best, men det er som vanlig tett i toppen.
LIVE SCORE
21.09 PGA Tour:

The Tour Championship
Pott: $8.000.000

De 30 beste stiller opp i finalen på East Lake GC, Atlanta Georgia
LIVE SCORE


UKE 37

19.09 PGA Tour:
Justin Rose vant BMW Championship og rykket opp fra 34. til 3. plass på FedEx Cup-rankingen
Nå er det de 30 beste som skal kjempe om seieren i The Tour Championship til helgen. Det er 10 millioner til vinneren. Dollar altså!

Bare 30 av de 70 som stilte opp i BMW Championship får være med i The Tour Championship til helgen.
Fjorårsvinner Jim Furyk røyk ut med 36. plass. Zach Johnson kom ikke med det gjorde heller ikke Ernie Els, Seam O'Hair, Carl Pettersson, Robert Karlsson, Sergio Garcia, Camilo Villegas og Charl Schwartzel.

Her er listen i FEDEXCUP: Klikk her

Helen Ross gir deg full rapport: Klikk her


18.09 PGA Tour:
Justin Rose leder med fire slag før siste runde i BMW Championship
Tre runder på 63 68 69 har gitt en solid ledelse foran John Senden, Australia som igjen er et slag foran landsmannen Geoff Ogilvy og Bill Haas, USA.  
Live score 


17.09 PGA Tour:
Justin Rose og Mark Wilson i teten etter to runder i BMW Championship
Mark Wilson har 65 66 og Justin Rose har 63 68. Formsterke Webb Simpson er to slag bak med 65 68.
Live score 

16.09 PGA Tour:
Justin Rose startet best i BMW Championship
Han gikk på 63 slag (-8) på den første runden med 9 birdier på kortet. Formsterke Webb Simpson og Mark Wilson er to slag bak.
Live score 
14.09 PGA Tour:
BMW Championship, Cog Hill G&CC, Lemont, Illinois
Pott: $8.000.000

Den 3. turneringen i finalespillet står for døren. Her er en forhåndsomtale om presset i denne og andre turneringer av Craig Dolch. KLIKK HER.


UKE 35

Webb Simpson vant sin første seier for et par uker siden (bildet). Nå vant han igjen og leder FedEx Cup'en sammenlagt

06.09 PGA Tour:
Kastet bort seieren på det siste hullet
Det var bare fem mann som hadde fått bogey på det 18. hullet da Chez Reavie mandag da han sto på tee'en med en ett slags ledelse. Han spilte to bra slag, men wedge'en inn mot hullet fra 105 meter ble for dårlig.

Han trakk den til venstre. Det hjalp ikke at vinden plutselig også hjalp til. Det ble bogey og play off mot Webb Simpson som hadde avsluttet med birdie.

"Som vanlig" nådde ikke lederballen opp til slutt. Bubba Watson (74) ble nr. 16 etter å ha ledet før siste runde. Han spillemakker Jason Day (68) ble nr 3.

Webb Simpsons birdie på det 72. hullet ga altså omspill. Han fortsatte med birdie på det første hullet - hull 18 - men Chez Reavie svarte. En ny birdie på det 2. omspillshullet (nr 17) sikret seieren. Det ble nok en seier for den lange putteren. Webb Simpson begynte å bruke den da han gikk i college.

Webb Simpson har trent hardt fysisk for å komme dit han er nå.

Han er nå leder av FedEx Cup i år med to uker igjen å spille.
Live scoring

 
Adam Scott kan vinne en ny tittel mandag kveld. Han er bare et slag bak Bubba Watson etter søndagens spill. Arkivfoto fra en tidligere seoer.


05.09 PGA Tour:
Hvem vinner mandag kveld i FedEx Cup'en?
Bubba Watson er ett slag foran 5 mann i den spennende avslutningen søndag kveld i Deutsche Bank Championship.

Det er hele 24 mann innenfor fire slag før den siste runden. Alle kan vinne - og flere til med en kjemperunde mandag kveld.


Du får all informasjon på PGA Tour'en hjemmeside: Hjemmeside

Live scoring


01.09 PGA Tour:
Ny runde i FedEx Cup'en
Vi nærmer oss finalen. Du får all informasjon på PGA Tour'en hjemmeside: Hjemmeside

Live scoringUKE 34

Dustin Johnson tok første stikk i FedEx-finalespillet

29.08 PGA Tour:
Dustin Johnson vant turneringen som ble avkortet til 54 hull på grunn av orkanen 
Været eller rettere værmeldingen tilsa at det ikke ble spill på søndag.

Dustin Johnson hadde solide runder på 66 63 65. Han var to slag foran Matt Cuchar. På hjemmesiden: - Hjemmeside - får du full rapoort

LIVE SCOREMatt Cuchar ble stoppet på det 17. hullet. Da var han 7 under par

25.08 PGA Tour:
Værproblemer i Barcleys
Været vil kunne komme til å bli en viktig faktor denne helgen. Det var tre timers rain delay første dag. Ikke alle ble ferdige med runden. Harrison Frazar og Matt Cuchar (16 hull) ledet torsdag da spillet ble stoppet på 7 under par. Også William McGirt var 7 under par, men han hadde spilt bare 11 hull. Han åpnet med par på hvert av de tre første hullene. Deretter fikk han 7 birdier på de 8 neste hullene!
LIVE SCORE


.


24.08 PGA Tour:
Barcleys
Det er 8 millioner dollar i potten. Det er 125 mann med i sluttspillet. Tiger Woods er ikke blant disse.

LIVE SCORE
UKE 33

22.08 PGA Tour:
Webb Simpson vant med tre slag i Wyndham Championship
Webb Simpson vant sin første seier på PGA Tour'en i helgen. George McNeil ble nr 2.

Det var lave scorer på sisterunden. Det var en kamp om de siste plassene rundt 125. plassen. De 125 beste fikk være med i sluttspillet.

Padraig Harrington avanserte fra 130. til 124. plass og fikk være med.

Da er det klart for sluttspillet i New Jersey i neste uke.

Ernie Els var nr 126 før denne uken. En bra turnering gjorde at han etter turneringen var på 118. plass.

Justin Leonard misset en 4 meters putt på det siste hullet. Dermed ble han nr 126 på listen.

Tiger Woods var nr 109 på pengelisten, men bare 132 på FedEx Cup listen. Dermed får han ikke være med i sluttspillet. 
LIVE SCORE
 

 
17.08 PGA Tour:
Wyndham Championship
Det er 5,2 millioner dollar i potten. Vinneren får 918.000 av disse.
LIVE SCORE


UKE 32


PGA Championship ble vunnet av en ganske ukjent og ubeskrevet amerikaner på en flott og krevende bane. Nå er han mye mer i fokus og går inn i golfhistorien

15.08 PGA Tour:
Endelig amerikansk seier da ukjent spiller vant
Han var ukjent for svært mange. Han spilte sin første Major-turnering. Han hadde trippelbogey på det 16. hullet. Robert Karlsson nr 4 og Anders Hansen nr 3 ga Skandinavia en plass i rampelyset.

Wanamaker Trophy gikk til Keegan Bradley, en ganske ubeskrevet 25-åring som er nevøen til den legendariske LPGA-spilleren Pat Bradley. Han vant riktig nok Byron Nelson Championship tidligere i år, men det var først denne helgen han slo gjennom for alvor.

Han fikk en trippelbogey på det 15. hullet - par 3 - men kom sterkt tilbake. Jason Duffner sto på 15. tee og ledet med 5 slag (!) da han slo ut på dette par 3 hullet.

Stor dramatikk. Duffner tapte i omspillet over tre hull. 

Det var en tøff mental gymnastikk som skulle til for å seire, men det hjalp godt at han som tapte i play off fikk tre bogeyer på de fire siste hullene. Les mer om den mentale gymnastikken her

LIVE SCORE

14.08 PGA Tour:
Tiger må tenke nytt - Jason Dufner ledet ved midnatt til mandag
Tiger er trolig utenfor det gode selskap i høst. Det var jevnt i teten ved midnatt, men Jason Dufner ledet med to slag på Keegan Bradley. Robert Karlsson og Anders Hansen lå da på 3. plass.

Tiger Woods sliter med å ta til seg ny lærdom fra den nye treneren. Ting tar tid, men det må da være visse grenser!?

Veteranene David Toms og Scott Verplank delte 5. plassen ved midnatt.
LIVE SCORETiger Woods misset cutten med god margin

14.08 PGA Tour:
Tiger er langt unna formen - jevnt før siste runde
Tiger er trolig utenfor det gode selskap i høst. Det er jevnt i teten.
Steele og Dufner leder med ett slag før siste runde.
LIVE SCORE
12.08 PGA Tour:
Tiger er langt unna formen - Steve Stricker med 63 og svak start på andre runde
Tiger er trolig utenfor det gode selskap i høst. Det er jevnt i teten i slutten av den andre runden.


Tiger i baktroppen
Tiger var 11 over par etter 30 hull. Cutten så natt til lørdag ut til å gå på +4. Dermed ser det ut til at Tiger ikke får være med i FedEx Cup'en. Dermed blir den mye mindre interessant sett fra et publikums ståsted. Det er sjelden at Tiger er med på å danne baktroppen i en turnering, men det skjer denne uken. Han har langt fram til gammel storhet ser det ut til. Han hugger for mye til ballen uten den rytme og timing som skal til for å slå mange gode slag på rad. Det bør en trener kunne fortelle ham. (Og nå får jeg kjeft fordi jeg nevner det. Men jeg er ikke alene om å mene dette.)

Kanskje det ikke er så mye som skal til for å få opp stabiliteten, men slik han spiller nå, virker det nærmest håpløst. Han slår mange gode slag, men alt for mange er for dårlige innimellom. Det holder ikke.

Det er jevnt i teten ettersom Steve Stricker går på en smell. Han var 3 over par etter 10 hull ved midnatt natt til lørdag.
LIVE SCORE

11.08 PGA Tour:
Svakeste startrunde noen sinne i en Major for Tiger - Steve Stricker med 63
Tiger startet suverent, men sluknet som et stearinlys truffet av en snøball.

Han var 3 under par etter 5 hull, men 10 over par på de siste 13 hullene (!) var ikke annet enn elendig spill. Han klarer ikke cutten om han spiller like svakt fredag. Han må trolig ned på rundt midten av 60-tallet fredag for å få spille i helgen. Med 77 (+5) er han nesten sist.

Steve Stricker hadde 7 birdier og resten par. Suverent. Jerry Kelly kom inn på 65 slag - 2 bak Stricker.
LIVE SCORE11.08 PGA Tour:
PGA mesterskapet er den siste Major-turneringen i år
Her er det mange som kan vinne i et meget sterkt startfelt hvor 98 av de 100 beste i verden stiller opp. Det sterkeste startfeltet noen sinne. Det er 7,5 millioner dollar i potten.

Ross Fisher var 4 under etter 5 hull. Tiger Woods var to under etter tre hull torsdag ettermiddag norsk tid.
LIVE SCORE
 
UKE 31

Adam Scott (bildet) fikk enda et nytt trofé søndag

08.08 PGA Tour:
Adam Scott vant overlegent etter sterk avslutning
Adam Scott imponerte stort. Han har hatt store problemer med sin putting, men etter at han gikk over til lang putter, kom resultatene. Vi så det tydelig i The Masters hvor han var meget sikker på greenene

Med 65 slag på sisterunden var han ikke til å true.

"I played at a very high level today given the circumstances," sa Adam Scott og fortsatte: "Not everything was perfect. I hit a few loose shots, but it was pretty sharp. And it was like we're used to seeing Tiger close out tournaments. He gets in front and just won't let anyone in. I think the putt on 15, that is certainly a putt that he makes when he's in that position.

"I feel like you've got to play like a bulldog to win a golf tournament these days. ... You can't let up on one shot, and that's how you win golf tournaments, because everyone is so good these days."

Han har skiftet trener, caddy og putter og treffer ballen godt. Da kan han bli vanskelig å stoppe i PGA-mesterskapet. Han har det som skal til for å vinne.

Rickie Fowler og verdensener Luke Donald fulgte på 2. plass.
LIVE SCORE


07.08 PGA Tour:
Adam Scott ledet langt uti sisterunden - Tiger viser at han er på god vei
Adam Scott kom tilbake med 66 lørdag og ledet med ett slag på to mann etter 8 hull søndag kveld. På slaget bak der igjen var det tre mann. Med andre ord helt åpent før de siste 9 hullene.

Da hadde allerede Tiger Woods kommet inn på 37. plass etter en runde på 70 slag med fem birdier, tre bogeyer og en dobbelbogey. Denne turneringen viser at Tiger er på god vei tilbake til godt gammelt nivå hvis han får holde seg skadefri. Han delte 38. plassen med bl.a. Richard Green.
 LIVE SCORE
06.08 PGA Tour:
Tiger Woods 72 - Adam Scott med Tigers gamle caddy leder før siste runde
Adam Scott kom tilbake med 66 lørdag og leder med et slag før siste runden. 

Luke Donald imponerte med 64 slag og med det spilte han seg opp til en 6. plass.

Ryo Ishikawa og Jason Day er et slag bak Scott, AUS. LIVE SCORE

Tiger Woods er tilbake på arenaen og ikke minst i rampelyset. Hans første runde var bra

05.08 PGA Tour:
Tiger Woods med meget bra start etter en så lang pause
Men det var Adam Scott som stjal showet på den første runden. Med 8 birdier og ingen bogeyer og Tigers Woods' gamle caddy Steve Williams på bagen. Tiger hadde 68 (-2). Richard Green hadde 69. Ricky Fowler hadde 64 på 2. plass.

LIVE SCORE

Runde 2:
På den andre runden hadde Tiger 71 etter 68 slag på den første. Adam Scott hadde 70. The Open Champion var sist før runden var ferdig med 77 74 på en 76. plass.

Her er en kommentar fra PGA Tour etter den 2. runden:
Usually, it’s the short game that takes the longest to come around for Tiger Woods when he returns from a long layoff.

“I have a short game facility in the back yard, so I can’t say that,” Woods said.

Instead, it’s been getting the ball to “the right number” as he called it. In other words, the biggest thing Woods struggled with in his first two rounds at Firestone is distance control. That was evident again Friday when he shot a 1-over 71 to enter the weekend at 1 under and well off the lead.

“The ball should be flying about the same, but it’s not,” Woods said. “I’m swinging better, so I’ve got to get used to new numbers.”

That said, Woods did have his share of problems on the greens, too. He had a so-so day of putting, taking 29 putts after hitting just 61 percent of his greens in regulation. Case in point: Woods missed par putts from 2 and 6 feet, respectively, on Nos. 14 and 15, and he missed from just over 6 feet on No. 6.

Still, Woods has plenty to be happy about — not the least of which is being pain-free after being out for three months with knee and Achilles injuries. “You have no idea,” Woods said when asked how good it felt to play pain-free.

And with the way Woods is hitting the ball, he feels equally good heading to the weekend of a tournament he’s won seven times.

”I know my stats don’t show it, but just the way I’m driving the golf ball, the start lines are so much tighter, and the shape of the shots are so much tighter,” Woods said. “I’m so close to putting the ball on a string, so it’s coming.”
01.08 PGA Tour:
World Golf Championships-Bridgestone Invitational
Firestone CC (South Course), Akron, Ohio
Pott: $8.500.000


To turneringer denne uken - Tiger Woods er på plass igjen med stor pressedekning.

Spennende  turnering på PGA Tour'en med Tiger Woods. 

Den annonserte starten til Tiger Woods er spennende. Spennende fordi sist han stilte opp, trakk han seg etter 9 hull og 42 slag på de første 9 hullene. Hva skjer nå?

Det er flere muligheter:
- Han trekker seg i siste liten.
- Han bruker dette til å teste formen og håper på at han er god nok til å hevde seg - ikke minst i PGA mesterskapet midt i august.
- Han spiller kjempebra og er med i teten. Kanskje han har fått trent godt i det siste og skaden er leget.
- Han viser at konkurranseoppholdet har gjort ham litt "rusten" og han får bare et middels resultat - og knapt nok det.

Det siste er kanskje det mest realistiske.


PGA Tour:
Hjemmeside 


Reno-Tahoe Open, Montreux G&CC, Reno, Nevada
Pott: $3.000.000

Dette er en "skyggeturnering" i skyggen av turneringen nevnt over.UKE 30

26.07 PGA Tour:
Scott Stallings vant The Greenbrier Classic, The Old White TPC, White Sulphur Springs, West Virginia med $6.00.000 i potten  
Spennende  turnering på PGA Tour'en med bl. a. Sergio Garcia, Erik Compton (halvt norsk), John Daly og Tom Watson.

Her er rapport fra turneringen som fikk en overraskende vinner: Klikk her

Hjemmmeside
 
UKE 29

25.07 PGA Tour:
Canadian Open: det ble omspill mellom  Sean O'Hair og Kris Blanks - stor dramatikk
Canadian Open ble vunnet på det første ekstrahullet.

Sean O'Hair misset sin par-putt. Men det gjorde ikke noe fordi Kris Blanks misset sin bogey-putt.

Her er full rapport fra PGA Tour'en: Klikk her


21.07 PGA Tour:
Canadian Open - det blir et lite antiklimaks etter The Open.
Men Canadian Open har lange tradisjoner.

I fjor vant svenske Carl Pettersson.
LIVE SCORE
 


UKE 27


Steve Stricker vant for tredje gnag på rad i denne turneringen etter en eventyrlignende avslutning.

11.07 PGA Tour:
Steve Strickers trippeltriumf i John Deere Classic
Han satte i en putt fra 10 meter for å vinne. Ikke bare det.

Han landet i bunkeren på det 72. hullet. Sekserjernet var meget bra, for han sendte andreslaget til greenkanten. Han satte i putten for en birdie og seier med et slag.

Før det satte han i en lang birdie-putt på det 71. hullet.

Kyle Stanley hadde birdier på 12, 13, 14 og 15. Han ledet med to slag med to hull igjen å spille. Han fikk par bogey mot Steve Strickers to birdier.

Dermed vant Stricker denne turneringen for 3. året på rad! Noe slikt har bare skjedd 17 ganger tidligere i PGAs historie.
LIVE SCORE
 

06.07 PGA Tour:
John Deere Classic, TPC Deere Run, Silvis, Illinois - i potten $4.500.000
En av de mindre turneringene rent pengemessig.
LIVE SCORE
UKE 26

03.07 PGA Tour:
Nick Watney vant foran K. J. Choi i AT&T National
Nick Watney gikk til topp på FedEx-rankingen etter sin seier denne helgen. Han har nå 4 seiere på PGA Tour'en. Han puttet bra og satte i par-putter som var lengre enn 4 meter tre ganger på de første 9 hullene.

K. J. Choi fikk en dobbelbogey på det 12. hullet etter at en birdie hadde gjort at han ble a jour etter 11 hull. Han endte til slutt to slag bak på 2. plass, mens Adam Scott, Jeff Overton og Charles Howell III endte på 3. plass 4 slag bak Watney. 
LIVE SCORESkal Adam Scott få seg et nytt trofé? Nå har han Tigers caddy Steve Williams på bagen.

01.07 PGA Tour:
Adam Scott og Hunter Haas i teten i AT&T National
De hadde begge 66 slag første dag. Det er 28 mann innenfor tre slag.

Adam Scott ser forbausende komfortabel ut med sin lang brystputter. Det gjorde han under The Masters også hvor han holdt på å vinne.

Erik Compton satte i innspillet fra 100 meter for eagle på et par 4 hull og hentet hjem shot of the day.
LIVE SCORE


29.06 PGA Tour:
AT&T National
Her skulle Tiger Woods vært med. Men skaden hans plager ham fremdeles. Det spilles på Aronimink Golf Club, Newtown Square, Pennsylvania.
6,2 millioner dollar i potten.
LIVE SCORE
 UKE 25

27.06 PGA Tour:
Fredrik Jacobson vant i USA
Hans første seier er et faktum. Fredrik Jacobson hadde 66 slag på den siste rundenog vant med ett slag foran Ryan Moore og John Rollins i Travelers Championship.

Moore og Rollins hadde begge utrolige 63 slag på den siste runden, men det var et slag for mye for de to.

Fredrik Jacobson hadde spilt 186 ganger uten å vinne på tour'en. 

Her finner du fram til resultater.
Live scoring


24.06 PGA Tour:
Travelers Championship
TPC River Highlands · Cromwell, Connecticut. 6 millioner dollar i potten.

Første runde ble stoppet av dårlig vær.
Live scoring

 

UKE 24

Rory McIlroy startet friskt i US Open

20.06 PGA Tour - US Open:
Rori McIlroy helt overlegen i US Open
Det var en fantastisk oppvisning Rori McIlroy sto for søndag kveld. 

Svenskene spilte også bra.
Her er det flere kommentarer fra PGA Tour'ens hjemmeside; fin rapport  Mer om US Open
 

LIVE SCORE


19.06 PGA Tour - US Open:
Rori McIlroy tar en Tiger Woods i US Open - her følger du med
Rori McIlroy startet friskt og fortsatte i samme duren. Leder overlegent etter tre runder. Han gjør det samme som Tiger Woods har gjort en del ganger. Er overlegen. Men det er en runde igjen!

Han leder med 8 slag før siste runde. Det er ikke over før det er over, men dette kan da ikke Rory McIlroy tape!? Han har nok Masters i tankene når han står på 1. tee søndag kveld norsk tid.
LIVE SCORE


17.06 PGA Tour - US Open:
Rory McIlroy tar en Tiger Woods i US Open - her følger du med
Rory McIlroy startet friskt og fortsatte i samme duren. Leder overlegent halvveis. Han har 65 66 og hadde en dobbelbogey på det 18. hullet etter å ha vært i vannet.

Tiger Woods har dominert noen større turneringer opp gjennom årene. Nå ser det ut til at Rory McIlroy kan komme til å gjøre det samme. Men det er to runder igjen. Han sprak i Masters. Det kan skje igjen. Men etter det flotte spillet han har prestert til nå, fortjener han å vinne. I så fall kommer han til å bli utnevnt til Tiger Woods' etterfølger.
LIVE SCORE

Her følger du med på det hele: Klikk her:  Mer om US Open
 

17.06 PGA Tour - US Open:
Svak åpning av verdens tre beste spillere
Rory McIlroy leder, men hvor ble det av de tre beste i verden?

Luke Donald hadde 5 bogeyer og en dobbelbogey ble riktig nok reddet litt til corner med 4 birdier og 74 slag til slutt o 3 over par. Han er nr 62 på listen etter første dag.

Lee Westwood gikk på 75 og er nr 84. Han traff bare 7 greener. Det er svakt av verdens nest beste spiller. Han hadde 6 bogeyer.

Martin Kaymer hadde 6 bogeyer mot tre birdier og ligger likt med Luke Donald på en 64. plass. Det til tross for hele 13 truffete greener på den første runden

Robert Karlsson som ledet mye og lenge i forrige uke, men tapte i play off, gikk på 79 uten en eneste birdie. Han er nesten sist og klarer ikke cutten uten et mirakel på den andre runden. Trøsten får være at det ikke er så langt fram til teten. Bortsett fra Rori McIlroy som ledet med tre slag etter 65 (-5) med 4 birdier på den første runden.
Her følger du med på det hele: Klikk her:  Mer om US Open
 17.06 PGA Tour - US Open:
US Open - her følger du med
Rory McIlroy startet friskt. Robert Karlsson skuffet. Her følger du med på det hele: Klikk her:  Mer om US Open
 

16.06 PGA Tour:
US Open - mange favoritter i en helt åpen turnering
Mange nevnes som favoritter. Han som har dagen(e) vinner. Vi skal nok lete i toppen av verdensrankingen for å finne favorittene. Men se opp for overraskelser - spesielt den første eller andre dagen. Mer om US OpenUKE 23

Mange svensker og nordmenn håpet på at Robert Karlsson skulle lykkes i helgen.

13.06 PGA Tour:
Robert Karlsson tapte i play off mot Harrison Frazar
Det ble ikke Robert Karlssons først seier på PGA TOur'en. Han måtte gi tapt for Harrison Frazar på det 3. omspillshullet.

Robert Karlsson ledet klart etter to runder, men fikk en trøkk på den 3. runden med to avsluttende bogeyer. Harrison Frazar vant for første gang etter å ha spilt 355 turneringer på PGA Tour'en. Tålmodighet er viktig i golf. .
LEADERBOARD

08.06 PGA Tour:
FedEx St. Jude Classic, TPC Southwind, Memphis, Tennessee, Pott: $5.600.000
Dette er siste turnering før US Open.
LEADERBOARDUKE 22

06.06 PGA Tour:
Steve Stricker holdt hodet kaldt i the Memorial
Steve Stricker startet bra og ledet klart lenge. Men så ble det vanskeligere.

Han hadde et fantastisk bunkerslag på det 12. hulle. Det og hele runden kan du lese om her: Klikk her

Steve Strickker var hele 6 under par etter ni hull. Til slutt vant han med ett slag foran Matt Cuchar og Brandt Jobe.

Live scoring

Her er bilder fra Steve Strickers hole in one: Klikk her05.06 PGA Tour:
Steve Stricker med solid ledelse før siste runde i the Memorial Tournament presented by Nationwide Insurance
Steve Stricker leder med tre slag foran Jonathan Byrd. På 3. plass finner vi Matt Cuchar og Brandt Jobe.

Stricker hadde to eagler på de 5 første hullene. Han hadde 10 putter på de første ni hullene og var 5 under par. Men 38 på siste ni ga en 69 runde. På den andre runden hadde han hole in one på hull nr 8.

Mark Wilson hadde dagens beste runde på 66 og spilte seg opp 35 plasser til en 5. plass. Som han deler med  Shaun Michell og Rory McIlroy.
Live scoring


01.06 PGA Tour:
the Memorial Tournament presented by Nationwide Insurance, Muirfield Village GC, Dublin, Ohio
Pott: $6,200,000
.
Dette er Jack Nicklaus' turnering på en flott bane. En meget populær turnering hvor Tiger ringte til Jack Nicklaus og beklaget at han ikke kan stille opp.
Live scoring


UKE 21

Byron Nelson var en meget populær spiller og senere også som personlighet i golf. Her i samtale med Tom Watson på Augusta National Golf Club under Masters i 1996. Foto: A. Ramnefjell


30.05 PGA Tour:
Ny mann til topps - det ble play off!
Han er ukjent for svært mange. Han kom bakfra. Han avanserte åtte plasser søndag og slo Ryan Palmer (72) i play off. Sisterunden på 68 slag åpnet opp for seieren til den ukjente Keegan Bradley, nevøen til den kjente Pat Bradley fra LPGA Tour'en.

Her kan du lese mer om historien på PGA Tour'ens hjemmesier: Klikk her30.05 PGA Tour:
Det ble spennende denne helgen også - dramatisk siste dag - Garcia sprakk som en ballong - det ble play off!
Sergio Gracia kunne vinne en turnering igjen, men sviktet i lederballen søndag. Han gikk på 77 og ble nr 20!

Ryan Palmer i lederballen med Garcia spilte også svakt på sisterunden. Nok en gang sviktet de to i lederballen!

Keegan Bradley (68) ledet med ett slag i klubbhuset da lederballen kom inn på det 18. hullet. Ryan Palmer fikk en meget god birdie på det 72. hullet og fikk dermed play off:
Her finner du fram:
LIVE SCORE
29.05 PGA Tour:
PGA Tour'en har flere vinnerkandidater enn før
Tiger Woods har fått mange til å trene hardere. Dermed blir det både vanskeligere å vinne og enda flere som kan vinne. Som vanlig er det stor spenning før sisterunden. Ryan Palmer ledet med et slag foran Sergio Garcia og to slag foran Arjun Atwal og Ryui Imada.

Her finner du fram:
LIVE SCORE


27.05 PGA Tour:
Ryan Palmer ledet i begynnelsen av 2. runde fredag  
Jeff Overton hadde 64 og ledet etter den første runden. Han startet svakt fredag.
Her finner du fram:
LIVE SCORE


25.05 PGA Tour:
David Toms vant i forrige uke. Her følger du med denne uken HP Byron Nelson Championship, TPC Four Seasons Resort, Irving, Texas
Pott: $6,500,000 .
Her finner du fram:
LIVE SCORE
TerminlistenUKE 20

23.05 PGA Tour:
David Toms vant med ett slag
David Toms har spilt meget bra i det siste. Han vant en fortjent seier etter at han misset en metersputt i omspillet i forrige uke.

Her er fullt referat

21.05 PGA Tour:
David Toms fortsetter sitt gode spill
Han ledet med tre slag på Charlie Wie etter 13 hull lørdag kveld. Han var fem slag foran Mark Wilson. Men så fikk han en dobbelbogey på det 14. hullet...... Da var han tre over på runden mot 8 under på hver av de to første!
LIVE SCORE20.05 PGA Tour:
David Toms fortsetter der han slapp
I forrige uke misset han en putt fra en meter i omspillet mot K.J. Choi. Denne uken åpnet han med 62 (-8) slag og hadde 8 birdier. Da ledet han sammen med Chez Raevie med et slag på Rickie Fowler som hadde en dobbelbogey og en bogey på sin 63-runde!

LIVE SCORE


18.05 PGA Tour:
Crowne Plaza Invitational at Colonial, Colonial CC, Ft. Worth, Texas. Pott: $6.200.000 
Texas har en meget populær turnering denne uken. Her er de fleste av de beste med.
LIVE SCORE
UKE 19
K.J. Choi kunne putte nesten 10 millioner kroner i lomma etter sin seier i The Players Championship


15.05 PGA Tour:
David Toms ledet med 5 hull igjen å spille søndag ved midnatt, men tapte i play off
Det ble utsettelse i turneringen. Avslutningen så søndag kveld ut til å bli meget spennende.

De to var to slag foran Paul Goydos på tredjeplass. Luke Donald og Nick Watney delte 4. plassen.

Begge de to som var i play off er over 40 år. Omspillet foregikk på det 17. hullet - par 3 hullet som ligger på en øy. Det er rundt 120 mater langt, men krevende.

Dette var 4. uken på rad at seieren ble kåret etter omspill.

Greame McDowell sprakk som en ballong. 79 slag på sisterunden førte ham fra 1. til 33. plass!

Sergio Garcia spilte seg opp 39 plasser siste dag til en 12. plass. Han gikk de siste 5 hullene 9 slag bedre på sisterunden enn på førsterunden. Tolvteplassen var 5 slag bak vinneren. Zach Johnson delte 12. plassen med Garcia. Han spilte seg opp 32 plasser med sin 66-runde søndag.
LIVE SCORE


15.05 PGA Tour:
David Toms ledet med 5 hull igjen å spille søndag ved midnatt
Det ble utsettelse i turneringen. Avslutningen så søndag kveld ut til å bli meget spennende. Choi, Goydos og Watney lå på plassene bak David Toms da de hadde to, tre og fire hull igjen å spille.
Her følger du med videre:
LIVE SCORE


15.05 PGA Tour:
Forsinkelser gjør at 3. runde spilles ferdig søndag morgen
Nick Watney og Greame McDowell ledet da mørket kom lørdag kveld. 
Her følger du med videre:
LIVE SCORE


12.05 PGA Tour:
Mye bra spill - Tiger måtte trekke seg pga skaden sin
Nick Watney har ofte vist at han er god til å gå lavt. Han åpnet med 9 birdier og en eagle. Men en bogey og en dobbelbogey ga "bare" 64 slag på runden.

Tiger Woods kjente skaden sin allerede på det første hullet. Han ga seg etter 9 hull. Da var han 6 over par.

Lucas Glover startet bra med en 65 runde.

Her følger du med videre:
LIVE SCORE

11.05 PGA Tour:
Den 5. Major-turneringen - meget sterkt startfelt i THE PLAYERS Championship
Potten er på hele: $9.500.000

Her er det et meget sterkt startfelt. Tiger Woods stiller opp etter sin mindre skade. Han spilte treningsrunde tirsdag og var temmelig rusten i spillet sitt. Han har ikke spilt på en måned. De siste månedene har han arbeidet med de lange slagene. Dermed er nærspillet blitt skadelidende. Det blir en fin gjennomkjøring for Tiger Woods, men å vente at han skal hevde seg helt i toppen, er kanskje litt for optimistisk. Men man skal aldri avskrive en tent Tiger Woods.

Morsom treningsrunde med Phil Mickelson, Jeff Overton mot Dustin Johnson og Steve Marino. Les om dette på Golfweek

Det er 145 spillere i feltet. Her er alle årets 17 PGA Tour-vinnere. De 30 beste på FedExCup-rankingen er her. Spillere fra 18 land stiller opp. Tim Clark av Sør-Afrika er tittelforsvarer.
LIVE SCORE


UKE 18

09.05 PGA Tour:
Lucas Glover vant i play off i Wells Fargo Championship
Lucas Glover vant på det første ekstrahullet med en par mot en bogey for hans gode venn Jonathan Byrd. Her er referat fra PGA Tour: Klikk her.


05.05 PGA Tour:
Bill Haas ledet med to slag etter den første runden i Wells Fargo Championship
Her følger du med videre. Bill Haas gjorde det enkelt på den første runden. 8 birdier - enkelt og greit.
LIVE SCORE


02.05 PGA Tour:
Wells Fargo Championship, Quail Hollow Club, Charlotte, North Carolina
Potten er på: $6.500.000

Her er det et meget sterkt startfelt. Rori McIlroy er tilbake i USA etter sprekken i Masters. Phil Mickelson kan stelle i stand mye bra, men har vist seg ustabil. Bubba Watson vant i forrige uke og er i god form. Nick Watney, Martin Kaymer og Dustin Johnson blir spennende å se. Tiger Woods måtte trekke seg pga skadet kne og akillessene.

LIVE SCORE


UKE 17

02.05 PGA Tour:
Webb Simpson og Bubba Watson var i play off etter at de spilte helt likt på søndagens runde:

Bubba Watson stakk av med seieren etter omspill. Her er hva som skjedde på det 15. hullet (fra PGA Tours sider):

15. hullet
If Webb Simpson doesn’t win the Zurich Classic of New Orleans it very well could be because of what just happened on the 15th green at TPC Louisiana.

With Simpson’s ball at near tap-in distance, he walked up to it and was about to putt it out when the ball moved as he set his putter down behind the ball. At least that’s what Simpson told a rules official after calling for one before he replaced the ball and took a one-stroke penalty.

As a result, Simpson and Bubba Watson are now tied for the lead with three holes to go.

Play off
Here’s a play-by-play of their playoff, beginning on the par-5 18th.

No. 18
– Tee shot: Simpson split the fairway with a perfect tee shot, while Watson went left for the second straight time. But Watson actually has a better lie with his ball sitting up, while Watson’s is on an awkward downhill, sidehill lie.

– Second shot: Watson went first and came up just short on his approach, while Simpson’s shot kicked onto the green only to roll through the back and into a sprinkler head.

– Third shot: Watson’s wedge game has been an issue all day and this one was no different. He hit another indifferent pitch shot and the ball stopped on a downslope. No problem, though. He rolled in the putt after Simpson rolled his to near tap-in range. On they go, back to the tee on No. 18.

No. 18
– Watson found the long fairway bunker down the right side with his tee shot, while Simpson again hit the middle of the fairway.

– Despite being in a bunker, Watson hit his approach shot onto the front of the green, while Simpson found a greenside bunker left.

– It took two extra holes, but Bubba Watson’s two-putt from just over 50 feet gave him a birdie and the win Sunday after Simpson failed to get up and down from the greenside bunker and made par.

LIVE SCORE


29.04 PGA Tour:
20 mann innenfor tre slag etter første runde - Bubba Watson og Matt Jones har 66


27.04 PGA Tour:
Zurich Classic of New Orleans, TPC Louisiana, Avondale.
Potten er på: $6.400.000 - vinneren får $1.116.000

Blant favorittene er Brandt Snedeker som vant i forrige uke og Nick Watney.
LIVE SCORE


UKE 16

25.04 PGA Tour:
Luke Donald tapte 1. plassen i turneringen og på verdensrankingen da Brandt Snedeker avsluttet med 9 birdier og vant i omspill
Golf er tøft noen ganger. Luke Donald kunne nærmest cruise inn til seier, men så kom Brandt Snedeker med 9 birdier på den siste runden - med birdie på det siste hullet - og fikk play off.

Typisk var det at han som ledet etter tre runder hadde den svakeste runden av alle i topp 10 - 70 slag. Samtidig gikk spillepartneren Jim Furyk i lederballen på 76 slag og raste nedover listen fra 2. plass til 21. plass sammen med 9 andre spillere. Før siste runde hadde Luke Donald alt å tape - til og med toppen av verdensrankingen. Brandt Snedeker hadde ingen ting å tape fra sin mer eller mindre middelmådige 17. plass etter 3 runder. Da kunne han bare pøse på og ta sjanser. Det gjorde han og endte opp med 9 birdier og en sterk 64-runde søndag.

På det første play off-hullet fikk Luke Donald en åpning da han satte innspillet på det 18. hullet inntil flagget. Men Snedeker svarte. De delte på birdie. Begge fikk par på det 17. hullet par 3. Så gikk de til det 18. hullet igjen. Her gikk Luke Donald i bunkeren og hadde et vanskelig slag. Ballen hoppet ut av hullet på par-forsøket. Dermed kunne Snedeker to-putte for par og seier.
Live score


24.04 PGA Tour:
Luke Donald leder før siste runde i The Heritage, Harbour Town Golf Links, Hilton Head, South Carolina
Han er et slag foran Jim Furyk. Ernie Els misset cutten med god margin. Det samme gjorde en annen gammel storhet Davis Love. Jesper Parnevik spilte bare en runde før han ga seg.
Live score

23.04 PGA Tour:
Luke Donald leder halvveis i The Heritage, Harbour Town Golf Links, Hilton Head, South Carolina
Han er et slag foran Garrett Willis.
Live score


20.04 PGA Tour:
The Heritage, Harbour Town Golf Links, Hilton Head, South Carolina Pott: $5.700.000
Denne turneringen har pleid å gå uken etter Masters. I år ble det to uker etter.
Jesper Parnevik, Kevin Na og John Daly går ut sammen i første ball torsdag morgen. Tre som ligger høyt oppe på FedEx Cup-listen, spiller sammen; Mark Wilson, Aron Baddeley og Luke Donald.
Live score

UKE 15

Geoff Ogilvy var en av favorittene, men spilte svakt i helgen etter å ha ledet sammen med 7 andre halvveis i Texas Open. Han ble nr 23 til slutt.

18.04 PGA Tour:
Brendan Steele klarte å holde unna i Texas Open
Han vant sin første seier etter å ha ledet før siste runde. Godt gjort!

Brendan Steele avsluttet med par på hvert av de ssiste 10 hullene. Det holdt til seier med ett slag foran Kevin Chapell og Charley Hoffman.
Her finner du LIVE SCORE


17.04 PGA Tour:
Brendan Steele leder alene før siste runde i Texas Open
Men klarer han å dra det hele i land? Det har vist seg vanskelig å vinne fra tet på PGA Tour'en. Spesielt når du skal kjempe om din første seier!
Han kan komme til å få det tøft søndag.

Geoff Ogilvy hadde en svak 74 runde og ligger 6 slag bak på en 16. plass.
Her er full rapport fra den 3. runden lørdag med høydepunkter på video: Klikk her

Her finner du LIVE SCORE

16.04 PGA Tour:
Sju mann i tet etter andre runde i Texas Open
Det blåste kraftig slik at dagen ble en av de tøffeste dagene værmessig på Tour'en på lang tid.

Richard S. Johnson, Sverige hadde problemer på det 9. hullet i likhet med Kevin Na. Les mer Etter at han fikk 9 slag på dette hullet, pakket han sekken og gikk hjem. Han fortalte at skulderen ikke var bra. På twitter skrev han: "Had a little Kevin Na hole on 9. Made a nice 9,"

Kevin Na hadde for øvrig 77 fredag etter 80 inkludert 16 slag på det 9. hullet torsdag.
Her finner du LIVE SCORE


15.04 PGA Tour:
To mann i tet etter første runde i Texas Open
J.J. Henry og Stewart Cink gikk på 67 slag (-5) torsdag.

Adam Scott viser at han er i forn og er et slag bak de to i teten sammen med Charley Hoffman, Jhonattan Vegas, Vaughn Taylor og Kevin Chappell.

Beste svenske var Fredrik Jacobsson på 72 (nr 51) fulgt av Jesper Parnevik på 73 (nr 72)

Det ble mye styr da Kevin Na måtte skrive 16 slag på scorekortet. Les mer

Her finner du LIVE SCORE


14.04 PGA Tour:
Valero Texas Open, TPC San Antonio, San Antonio, Texas
Pott: $6,200,000

Bare tre av de 10 beste på pengelisten er med i turneringen.
Her finner du LIVE SCORE

UKE 14

Mastersturneringen finner du her: Les mer


UKE 13

Phil Mickelson skrev seg inn som en av favorittene til Augusta i neste uke med sin overbevisende seier i Texas

04.04 PGA Tour:
Phil Mickelson viste Masters-form - imponerende avslutning og sikker seier
Phil Mickelson har slitt lenge med å spille stabilt. Han var stabil på lørdag og gikk på 63 slag. Ni birdier og par på de ni andre hullene. Søndagen ble ikke noe dårligere! Det vil si han hadde to bogeyer og endte på 65 slag. Han vant til slutt med tre slag.

Det ble en solid seier etter at han fikk 9 birdier hvorav 6 på 7 hull midt i runden!

Her er det mye som stemmer, Han seiler opp som en av de største favorittene til Masters som han vant i fjor.

Chris Kirk og Scott Verplank delte 2. plassen.
LIVE SCORE


03.04 PGA Tour:
Phil Mickelson viste Masters-form - fikk følge av Scott Verplank
Phil Mickelson har slitt lenge med å spille stabilt. Han var stabil på lørdag og gikk på 63 slag. Ni birdier og par på de ni andre hullene. Enkelt og greit. Rett i teten - sammen med Scott Verplank som gikk på 65 slag lørdag.

Aaron Baddeley, som har gått bort fra Stack & Tilt-metoden, ligger et slag bak sammen med Chris Kirk.
LIVE SCORE


01.04 PGA Tour:
Ny banerekord
Han satset på å ha et godt putting stroke. En god strategi. Jimmy Walker ledet med to slag på Nick O'Hern, AUS, etter den første runden. Det ble ny banerekord og 63 slag.
LIVE SCORE


30.03 PGA Tour:
Shell Houston Open, Redstone Golf Club Tournament Course · Humble, Texas med $5.900.000 i potten
Her er Anthony Kim  tittelforsvarer. Åtte av de 10 beste på pengelisten er med i turneringen som er den siste før Masters på Augusta i neste uke.

LIVE SCORE

Uke 12

Stor dramatikk da Martin Laird vant  i Florida

28.03 PGA Tour:
Han var ute av toppstriden, men kom tilbake - skotske seiere både i Europa og i USA - sjelden kost! 
Skotske Martin Laird har spilt meget bra i det siste. Han ledet med to slag før siste runde. Men ledelsen forsvant fort. Han lå hele tre slag bak Steve Marino med sju hull igjen å spille. Etter 11 hull var Martin Laird hele 5 over par. Da så det ut til å bli en parademarsj for Steve Marino mot hans første seier på tour'en. Han hadde spilt 7 slag bedre enn Laird på de 11 første hullene. Han lå 4 slag bak etter tre runder. Det ble ingen parademarsj.

Ledelsen var imidlertid fortsatt på tre slag da det var fire hull igjen å spille. Martin Laird fikk birdie både på 15 og 16. Da var det plutselig likt fordi Steve Marino fikk en bogey på det 15. hullet. Så fikk Marino en dobbelbogey på det 17. hullet. Birdien på det siste hullet hjalp ikke. Med sin mageputter klarte Martin Laird å to-putte fra 30 meter med meget god avstandskontroll slik at han vant med ett slag til slutt. Hvilken avslutning! Nå er Laird nr 4 på FedEx-rankingen. Han rykker grådig oppover på verdensrankingen som blir offentliggjort mandag.

Seier til skotske Paul Lawrie i Europa. Seier til skotske Martin Laird i USA. Strålende opptur for golf i Skottland.

Phil Mickelson ble nr 24. En plass han delte med en litt irritert Tiger Woods som avsluttet med bogey og dobbelbogey på de to siste hullene. De tre slagene kostet ham en topp 10 plassering, men han fikk vist at han nå blir å regne med framover.
LIVE SCORE


Tiger Woods har vunnet denne turneringen seks ganger

27.03 PGA Tour:
Tiger Woods sviktet - formsterke Martin Laird leder på Bay Hill 
Skotske Martin Laird har vist meget god form i det siste og er inne blant topp 50 på verdensrankignen. Etter denne uken kan det bli betraktelig bedre. Han leder med to slag før siste runde. Tiger skuffet i åpningen, men kom sterkt tilbake for så å svikte på Moving Day.

Tiger med spredt "orden"
Tiger hadde en av de svakeste rundene blant de 50 beste på resultatlisten etter tre runder. Han hadde en runde som de i det militære ville blitt karakterisert som "spredt orden". Her var det eagle og dobbelbogey - birdie og bogey. Fire bogeyer og to birdier ga en runde på 74 slag og et fall fra 10. plass til 29. plass.

Martin Laird leder med to slag før siste runde etter 70 65 70. Det er to slag ned til Spencer Levin. Phil Mickelson markerte at han har noe på gang med 6 birdier og tre bogeyer på sin 69 runde. 
LIVE SCORE


26.03 PGA Tour:
Tiger Woods blant topp 10 halvveis - formsterke Martin Laird leder på Bay Hill 
Skotske Martin Laird har vist meget god form i det siste og er inne blant topp 50 på verdensrankignen. Etter denne uken kan det bli betraktelig bedre. Hvis han fortsetter i samme stil. Tiger skuffet i åpningen, men kom sterkt tilbake med en 68-runde og avanserte 21 plasser. Sergio Garcia kopierte Tigers scorer de to første dagene. Phil Mickelson hadde 75 slag inkludert en 8'er på et par 5 hull.

Spencer Levin og K. J. Choi delte 2. plassen på slaget bak skotten.
LIVE SCORE


25.03 PGA Tour:
Spencer Levin viser fin form - leder med tre slag på Bay Hill 
Det var imponerende å gå 6 under par på en vanskelig bane torsdag. Sterk vind ga høye scorer. Phil Mickelson hadde 70 på 4. plass. Tiger Woods hadde 73 på 31. plass. Tittelforsvarer Ernie Els hadde 75  torsdag - nr 73.

De to beste fra forrige uke, Gary Woodland og Webb Simpson hadde 77 og 79 slag. Jhonattan Vegas hadde 80 og Ricky Barnes hadde 82. 
LIVE SCORE

23.03 PGA Tour:
Nå er det Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard
Bay Hill Club & Lodge, Orlando, Florida, med $6.000.000 i potten

Her er Ernie Els tittelforsvarer. Tiger Woods stiller opp.
LIVE SCORE


UKE 11

Paul Casey Klarte ikke å følge opp den gode starten og ble til slutt nr 37 i denne ukens turnering på PGA Tour'en

21.03 PGA Tour - Transitions Championship:
Gary Woodland vant med en eneste par på de siste 9 hullene søndag
Det er sjelden at en spiller har en eneste par på de siste 9 hullene i en turnering på PGA Tour'en som han vinner. Det kunststykket klarte Gary Woodland søndag med 5 birdier og 3 bogeyer. Han fikk par på det siste hullet. Det skulle vise seg å holde fordi Webb Simpson som spilte bak ham ikke klarte bedre enn en bogey.  Det var nok til å vinne med et slag over Webb Simpson som ledet med ett slag da to hull hull gjensto å spille.

Dette var Woodlands første seier på tour'en og det var første gang en spiller vant sin første seier i denne turneringen. Han er for øvrig tidligere basketball-spiller fra college. Nå får han også spille Masters - hvilken opptur!

Justin Rose ledet før siste runde, men falt ned til 5. plass etter at han fikk fire bogeyer på rad midt i runden.  

Paul Casey raste fra sin førsteplass etter første dag til en 37. plass til slutt etter runder på 64 71 71 74.

Jesper Parnevik og John Daly misset cutten.
LIVE SCORE

18.03 PGA Tour - Transitions Championship:
Paul Casey (64) leder med to slag
Paul Casey er en spiller som er tøff i hodet. Tøff nok til å stå i mot presset og vinne når det tetner seg til mot slutten av turneringer. Han har fire mann bak seg på plassen bak; Nick Watney, Garrett Willis, Martin Laird og Scott Stallings.

Nick Watney bevarer sin gode form. Han har nå spilt 93 hull på rad uten en eneste tre-putt. Godt spiller også Rori Sabbatini, som også har vist god form i det siste, på 6. plass på 67 slag (-5). Blant andre spillere som kan hevde seg godt med gode resultater i den første runden kan nevnes Jim Furyk (67), Martin Kaymer, Sergio Garcia, Vijay Singh og Matteo Manassero. De sistnevnte har alle 68 slag etter den første dagen.

Her er oppsummering fra første dag med mange flotte slag på video: Klikk her

LIVE SCORE


16.03 PGA Tour:
Nå er det Transitions Championship, Innisbrook, A Salamander Golf and Spa Resort, Tampa Bay, Florida, med $5.500.000 i potten
Her er Jim Furyk tittelforsvarer. Martin Kaymer er med. Det samme er Rori Sabbatini og Nick Watney som har spilt bra i det siste. Andre som ligger høyt oppe på pengelisten som er med, er bl.a. Mark Wilson, Vijay Singh, Bill Haas, Spencer Levin, Jason Dufner og Gary Woodland. Hele 8 av de 10 beste på pengelisten er med.
LIVE SCORE


UKE 10

Tiger Woods leverte en flott sisterunde i helgen. Det lover godt for hans vei tilbake på toppen av verdensrankingen.

13.03 PGA Tour:
Nick Watney spurtet til seier
Anders Hansen ble nr 3. Tiger ble nr 10 med dagens beste runde. Nick Watney har hatt mange gode sisterunder i år. Denne gangen spurtet han til seier etter en runde på 67 slag med to bogeyer. Nick Watney har alle sine fem plasseringer i år innenfor topp 10. Meget solid spill! 40 år gamle Anders Hansen ble nr 3 sammen med Francesco Molinari et slag bak Dustin Johnson.

Etter runden sa Tiger bl.a. dette: “I hit a lot of good golf shots and when I did miss‑hit one, I knew what the fix was right away, boom and I got right back on my run of hitting good shots again. “That feels good.”

Live scoring

Søndag kveld:
13.03 PGA Tour:
Tiger Woods nærmer seg god gammel form - jevnt i toppen før avslutningen søndag kveld
Tre mann likt i starten av runden. Disse er Hunter Mahan, Matt Kuchar og Dustin Johnson.

Tiger Woods hadde 7 birdier på sin 66 runde søndag. Dermed spilte han seg et godt stykke oppover på resultatlisten fra sin 30. plass før siste runde. Med sin 66 runde var han 10 slag foran Phil Mickelson som avsluttet med en svak 76 runde en time tidligere. Golfsiden har tidligere skrevet at Tiger Woods vil komme tilbake med seier i år og trolig komme tilbake til toppen av verdenserankingen. Denne turneringen og spesielt den siste runden var et steg i riktig retning. 
Live scoring


12.03 PGA Tour:
Hunter Mahan leder etter to runder - Tiger nr 34 sammen med Phil Mickelson
Verdenseneren Martin Kaymer ligger et slag bak Mahan. Det samme gjør Franacesco Molinari.

Live scoring

11.03 PGA Tour:
Hunter Mahan - 7 under etter 11 da spillet ble stoppet
Det var tre timers stopp i spillet. Det var mange lave scorer. Tiger Woods var ikke blant disse. Han var en under par etter 15 hull. Hunter Mahan hadde birdier på de fire første hullene og fikk tre birdier til før spillet bla stoppet. Da var han ferdig med 11 hull.

"A storm packing 50 mph gusts toppled two TV towers, uprooted 17 young palm trees and sent the monster scoreboard at the 18th hole crashing to the ground Thursday at the TPC Blue Monster." (PGA Tour)


09.03 PGA Tour:
Nå er det World Golf Championships-Cadillac Championship
TPC Blue Monster at Doral, Miami, Florida med $8.500.000 i potten


09.03 PGA Tour:
Det er også en annen turnering på PGA Tour denne uken: Puerto Rico Open presented by seepuertorico.com
Trump Intrntl GC - Puerto Rico, Rio Grande, Puerto Rico med $3.500.000 i potten
Live scoring

UKE 9

08.03 PGA Tour, Honda Classic:
Rori Sabbatini vant
Han var et slag foran Y. E. Yang som igjen var et slag foran Jerry Kelly.
LIVE SCORE

05.03 PGA Tour, Honda Classic:
Halvveis ser situasjonen slik: 1 Stanley, 2 Sabbatini
Vinden var sterk også den andre dagen. Noen klarte seg forbløffende bra rundt banen. Men cutten var så høy som +6. Ernie Els klarte det, men gikk på 87 slag på 3. runde. 
LIVE SCORE

04.03 PGA Tour, Honda Classic:
Brutal vind høynet scorene innledningsvis
Vinden var det store samtaleemnet etter torsdagens runde da forrige uke nr 2 Spencer Levin, som tapte i play off, gikk opp i teten. Bare 8 spillere var under par.

Her har du en oppsummering med video.
Klikk her

03.03 PGA Tour:
Nå er det The Honda Classic som spilles på PGA National Champion Course, Palm Beach Gardens, Florida
Det er $5.700000 i potten.

Lee Westwood har muligheten til å innta førsteplassen på verdensrankingen igjen som han mistet til Martin Kaymer sist helg. Men da må han bli blant de tre beste denne uken. Det er det imidlertid ikke mye som tyder på etter det han har vist på golfbanen i det siste. Dårlig putting har vært et problem. Med spillere som Luke Donald, Graeme McDowell, Rory McIlroy, Matt Kuchar, Ernie Els, Camilo Villegas og Vijay Singh i feltet blir det neppe lett å komme på pallen. Det sterke feltet i Honda Classic skyldes at mange bruker turneringen som en oppkjøring til neste ukes WGC Cadillac Championship i Doral, Florida.
Live scoring

UKE 8

Martin Kaymer har vist gode takter det siste året og spilt seg inn i toppen av verdenseliten. Han vant overlegent i Abu Dhabi tidligere i år

28.02 PGA Tour:
Martin Kaymer er nr 1 i verden etter denne helgen, men tapte i finalen mot Luke Donald
Luke Donald spilte solid og ga ikke Martin Kaymer mange åpninger  i The Accenture Match Play Championship. Begge har vist meget godt spill denne uken. Det ble 3/2 etter at de delte det siste hullet. Da hadde Martin Kaymer treputtet på det 15. hullet fra kort hold.
Her finner du LEADERBOARD

Matt Cuchar slo Bubba Watson 2/1 i matchen om tredjeplassen.

27.02 PGA Tour:
Martin Kaymer er i finalen mot Luke Donald - det kan bli en meget god finale søndag
Ingen amerikanere er i finalen. Dermed blir interessen mye mindre i USA, men desto større i Europa i The Accenture Match Play Championship. Begge har vist meget godt spill denne uken.
Her finner du LEADERBOARD


26.02 PGA Tour:
Martim Kaymer er eneste av de toppseedete igjen i kvartfinalene
Det har ikke gått bra for de toppseedete spillerne i denne turneringen. Fjorårsvinneren røyk ut i første runde The Accenture Match Play Championship.

I kvartfinalen finner vi Ryan Moore - Luke Donald, Matt Cuchar - Y. Yang, Martin Kaymer - M.A. Jimenez, Bubba Watson - J.B. Holmes
Her finner du LEADERBOARD


25.02 PGA Tour:
Lee Westwood og Phil Mickelson tapte i andre runde - Thomas Bjørn også
Det har ikke gått bra for de toppseedete spillerne i denne turneringen. Fjorårsvinneren røyk ut i første runde The Accenture Match Play Championship. Hans overmann tapte i den neste runden. Mange spennende matcher. Ben Crane feide Rory McIlroy av banen med 8/7. Ernie Els hadde en koppsnurr på 270 grader på siste green og tapte 1 ned mot sistemann som kom inn i tablået J.B. Holmes. Thomas Bjørn som spilte minst dårlig av Tiger og ham selv onsdag, tapte på det 18. hullet mot Geoff Ogilvy torsdag.

Martin Kaymer slet seg gjennom 2. runde og slå Justin Rose med en birdie på det 20. hullet.
Her finner du LEADERBOARD

24.02 PGA Tour:
Tiger Woods tapte mot Thomas Bjørn på 19. hull
De tre andre toppseedete gikk videre. Fjorårsvinneren røyk ut i første runde The Accenture Match Play Championship.

Både Phil Mickelson, Martin Kaymer og Lee Westwood vant sine matcher. Fjorårsvinneren Ian Poulter tapte også i første runde i likhet med Padraig Harrington, Richard Green, Anders Hansen, Alvaro Quiros - lederen på pengelisten i Europa. Over 18 hull er det helt åpent hvem som vinner på dette nivået.
Her finner du LEADERBOARD


Kan Lee Westwood kommer lenger enn til 2. runde i år? Det har han aldri klart tidligere i denne turneringen

23.02 PGA Tour:
Nå er det match play onsdag til søndag
Denne uken spilles det matcher i The Accenture Match Play Championship. Det er fire puljer med 16 spillere i hver pulje. De toppseedete i hver av de fire puljene er de fire første på verdensrankingen, Westwood, Kaymer, Woods og Mickelson. Tim Clark har trukket seg med albueskade. Inn kommer JB Holmes som skal spille mot Camilo Villegas.

Disse fire skal altså møtes i semifinalene hvis seedingen fungerer som den skal. Men det gjør den ikke. Det har den i hvert fall aldri gjort i hele turneringens historie. Det er så jevnt mellom de beste spillerne at tilfeldigheter ofte vil avgjøre en match som fram til finalene bare spilles over 18 hull.

Her finner du LEADERBOARD

UKE 7

Fred Couples falt av på siste runde.

21.02 PGA Tour:
Aaron Baddeley vant etter godt spill 
Etter to år med ombygging av svingen er han tilbake på vinnersporet. Han gikk tilbake til sin gamle trener for et par år siden - Dale Lynch. På PGA Tours hjemmeside kan vi lese: The win, which was the third of Baddeley's career, validated the work he has been doing with Dale Lynch in an attempt to take his swing away from the stack-and-tilt method and back to the way he played as a teen".

Stack and tilt er blitt kritisert blant annet fordi oppvridningen har gitt mange skadeproblemer. Det har vi sett på gode, norske spillere også. Stack and til kan være for brutalt for kroppen. Dale Lynch var trener for Aaron Baddeley fra han var 13 til 20 år. Baddeley var nr 224 på rankingen før denne uken. Seieren fører til at Baddeley må legge om hele sesongen sin. Nå får han spille i Masters, PGA Championship, trolig Presidents Cup i hjemlandet Australia og en hel del andre turneringer som han ikke hadde fått vært med på hvis han ikke hadde vunnet søndag.

Vijay Singh ble nr 2 og Kevin Na nr 3 - to og tre slag bak vinneren. Fred Couples hadde to bogeyer på de tre siste hullene og falt fra 3. til 7. plass. Han startet 73-runden sin med tre birdier, men klarte ikke å holde koken på resten av runden.
Live scoring


20.02 PGA Tour:
Fred Couples og Vijay Singh lå tre slag bak Aaron Baddeley med 3 hull igjen å spille søndag kveld 
Her ser du hvordan slutten er. Phil Mickelson ble rundt 35. plass. Robert Karlsson var eneste svenske som var med. Han kom langt ned på listen. David Duval med topp 10 plassering. Aaron Baddeley treffer ballen utrolig bra og han lå meget høyt oppe på listen over greens in regulation.
Live scoring

19.02 PGA Tour:
Fred Couples leder med to halvveis - imponerende med vond rygg. 
Hele 25 mann lå på 2, 3 og 4 under par etter den første runden. Etter to runder var det 25 mann innenfor 6 slag - spredning i feltet med andre ord. Noen må spille ferdig lørdag morgen på grunn av mørket.
Live scoring

18.02 PGA Tour:
Meget jevnt i teten - 25 mann innenfor to slag
Hele 25 mann lå på 2, 3 og 4 under par etter den første runden. Noen må spille ferdig fredag morgen på grunn av mørket. Blant de 25 ligger spillere som Fred Couples, Vijay Singh, Carl Pettersson, Robrt Allenby, Padraig Harrington og Retief Goosen.

Phil Mickelson hadde en svak dag med sin putter og gikk på 71 slag - på par. Han flyr en halv time til sitt hjem i San Diego etter hver runde.

Dette kan bli en veldig spennende helg på PGA Tour'en.
Live scoring

16.02 PGA Tour:
Northern Trust Open
Riviera CC, Pacific Palisades, California. Pott: $6.500.000 

UKE 6

Det berømte 7. hullet på Beebble Beach ut mot Stillehavet. Også kjent for mange fra spill på simulator. Det er et kort hull, men kan være svært vrient når vinden står på. Foto: A. Ramnefjell.

14.02 PGA Tour:
D. A. Points vant på 15 under par
D. A. Points fikk eagle på det 14. hullet og tok teten alene. Han fulgte opp med en birdie på det neste. Da ble det lite dramatikk mot slutten. Han vant med to slag foran Hunter Mahan. Nick Watney har gjort det til en vane å avslutte sterkt. Søndag hadde han 7 birdier på den siste runden og spilte seg opp 23 plasser til en 6. plass. Phil Mickelson ble nr 9.

Beste svenske ble Richard S. Johnson på en 39. plass. Jesper Parnevik bl nr 60. 
Live scoring
 

13.02 PGA Tour:
D. A. Points ledet like før slutt natt til mandag
D. A. Points fikk eagle på det 14. hullet og tok teten alene. Hunter Mahan og Steve Marino lå et slag bak. Her finner du svaret:
Live scoring
 

12.02 PGA Tour:
Steve Marine ledet med 4 slag etter to runder
D. A. Points er nr 2. Så er det tett nedover på listen. Gledelig er det at Aaron Baddeley, AUS, er å finne langt oppe på listen igjen.
Live scoring
 
11.02 PGA Tour:
Alex Cejka med albatross på det første hullet
Det var litt av en åpning med for tyske Alex Cejka. Han satte andreslaget i på sitt første hull i turneringen. Albatroos. Tre under par etter ett hull lar seg høre. Han er 6 under på den første runden og et slag bak Steve Marino og D. A. Points.
Live scoring
 
10.02 PGA Tour:
AT&T Pebble Beach National Pro-Am
Det spilles på tre baner på de tre første rundene med massevis av kjendiser til stede. De tre banene er Pebble Beach Golf Links, Monterey Peninsula CC, og Spyglass Hill GC. 
Potten erpå $6.300.000.

Det er mye moro og god stemning når kjendiser stiller opp på lag med proffene.
Live scoring

UKE 5

07.02 PGA Tour:
Vant på play off - tok sin andre seier i år  
Mark Wilson måtte spille to ekstra hull for å vinne på mandagens værutsatte turnering. Jason Dufner delte på det første ekstrahullet på par med Mark Wilson. Sistnevnte fikk birdie på det andre hullet og stakk dermed av med seieren.
LIVE SCOREVijay singh leder i klubbhuset før runden ferdigspilles mandag. Men han vinner neppe. Dertil er banen for lett for de som har noen hull igjen å spille.

07.02 PGA Tour:
Avsluttes mandag - Vijay Singh leder i klubbhuset  
Det ble ikke tid til å spille ferdig søndag slik at turneringen avsluttes mandag ettermiddag norsk tid. Mark Wilson (-18) leder og går i lederballen og er ferdig med 12 hull. Han er to slag foran Vijay Singh (-16) som er ferdig med sin runde. Han deler 2. plassen med Jason Dufner og Tommy Gainey som har 4 og 6 hull igjen å spille mandag.
LIVE SCORE05.02 PGA Tour:
Mye fin golf som vanlig og mange publikummere  
Det har vært frost og de ligger litt bak skjema. Den andre runden er ferdig først lørdag. Her er et fint sted å følge med på utviklingen fra din PC. Phil Mickelson viser meget god form. Etter to runder ledet Tommy Gainey på 14 under par. Her er det massevis av tilskuere og massevis av bråk.
LIVE SCORE

Her kan du følge med på kommentarer og videoer fortløpende i turneringen. klikk her

Her ser du Jarrod Lyle's hole in one på det berømte16. hullet. Klikk her

02.02 PGA Tour:
Waste Management Phoenix Open  
Dette er en turnering på TPC Scottsdale, Scottsdale, Arizona.
LIVE SCORE

Forhåndsomtale


UKE 4

Phil Mickelsen (bildet) nådde ikke helt opp

31.01 PGA Tour:
Tiger Woods skuffet stort - jevnt i toppen 
Tiger ble nr 44. Svakt spill i helgen med 74 75 etter to innledende 69-runder. 

Bubba Watson avsluttet med en birdie. Det hjalp ikke at Phil Mickelson avsluttet med to birdier. Han endte et slag bak Watson.

Tredjeplassen ble delt mellom Dustin Johnson og Jhonattan Vegas fra Venzuela som nylig vant sin første seier på tour'en. D. A. Points tok 5. plassen.

På 6. plass kom Nick Watney. Han spilte seg opp 50 plasser sist dag. (rettet): Han startet på de siste ni og gikk på 28 slag med 8 birdier på hull 10-18. Fra 1 - 9 hadde han en eagle og en birdie. (35 slag). På banens siste 9 hullene hadde han en par på nr 15. På de 8 andre hullene hadde han 8 birdier og 28 slag på den sløyfen.

To venstrespillere i toppen av listen. Det er sjelden kost. En million dollar til vinneren. Kjekt å ha - på bankkontoen.: Live scoring

30.01 PGA Tour:
Tiger Woods et stykke bak - Mickelson imponerer 
Tiger er nr 25 før siste runde.

Det går mot en spennende avslutning - 12 mann innenfor 5 slag.


Tiger ønsker å innta førstplassen på verdensrankingen igjen. Da må han spille bedre enn Lee Westwood - til høyre

28.01 PGA Tour:
Tiger Woods startet bra- John Daly imponerte 
Tiger gikk på -3 med 3 birdier torsdag. Det var jevnt og solid på nordbanen. Farmers Insurance Open spilles på to baner. John Daly var god på den vanskeligere sørbanen med 67 slag på en runde med 2 bogeyer.

Rookie Kang imponertemed 64 slag og ledelse - 6 birdier og en eagle. Phil Mickelson kom inn på samme score som John Daly - 67 slag.

Blant de 21 beste var det bare 5 svorer fra den vanskeligste sørbanen.

Mer fra den første runden finner du på PGA Tour'ens hjemmeside: Klikk her
Live scoring


26.01 PGA Tour:
Tiger Woods skal starte sesongen - det kan bli bra! 
Dette er en turnering i California; Farmers Insurance Open. Golfsiden tror at Tiger Woods vil spille bra. Kanskje han til og med vinner.
Live scoring

UKE 3

24.01 PGA Tour:
Venzuela for første gang
Jhonattan Vegas ledet hele veien, men måtte ut i play off. Han holdt hodet kaldt i omspillet i Bob Hope Classic.

Han slo Bill Haas og Gary Woodland etter to hull. Jhonattan Vegas gikk i vannet på det andre hullet. Da hadde Bill Haas blitt eliminert etter 5 slag på det første.

Vegas droppet og spilte seg inn på greenen. Gary Woodland gikk i bunkeren og klaret ikke å få par. Så satte Vegas sin putt i hullet og vant sin første seier. Se den dramatiske avslutningen med en full rapport: Klikk her


22.01 PGA Tour:
Venzuela fortsatt i teten
Det er Jhonattan Vegas som leder etter tre av 5 runder i Bob Hope Classic. Han leder sammen med Gary Woodland. Begge er 18 under par etter tre runder.
Live scoring

21.01 Ledet på PGA Tour - raste på listen:
Kom seg etter sjokket - omsider
Derek Lamely ledet etter første dag. På det andre hullet på torsdagens 2. runde åpnet han med birdie. Så ble det katastrofale 9 slag på nr 2 - par 4. Deretter ble det bogey, eagle, bogey, birdie, bogey, bogey, par og 41 slag på de første 9 hullene. På de siste 9 viste scorekortet 32 slag etter 4 birdier. og 73 slag totalt. Da var han på 18. plass. I teten lå da Jhonattan Vegas, Venezuela og Boo Weekly på 13 under par.
Live scoring

20.01. Ledet:
Men fikk en 9'er på et par 4 hull - det var det
Derek Lamely ledet etter første dag, men på det andre hullet den andre dagen fikk han 9 slag på par 4 hullet. Brad Faxon fikk også en 9'er, men det var på et par 5 hull den første dagen. Jhonattan Vegas, som er den første fra Venezuela som spiller på tour'en, ledet torsdag kveld på den andre runden
Live scoring

20.01 PGA Tour:
Fem ukers turnering - Bob Hope Classic 
Dette er en turnering med 128 deltakere. Etter den første runden var det Derek Lamely som ledet på 63 slag. Her er det mange kjendiser som også spiller. De spiller på 4 forskjellige baner før finalerunden søndag.
Live scoring


UKE 2

16.01 PGA Tour:
Sony Open ble vunnet av Mark Wilson
Den første fullfeltsturneringen i år. Med 36 hull søndag ble det en lang dag for spillerne som fikk spille etter at 27 spillere som egentlig klarte cutten ble satt på sidelinjen. Stuart Appleby og Shigeki Maruyama som ledet halvveis falt nedover på listen siste dag.

Mark Wilson (65 67 65 67) avsluttet med birdie og vant med to slag foran Tim Clark, som for øvrig var best siste dag med 66 64. Steve Marino delte andreplassen med Tim Clark. Mark Wilson imponerte søndag med 8 birdier og ingen bogeyer.

Hadde 6 minutters lunsj
Mark Wilsom hadde 6 minutter på seg fra han leverte scorekortet til han skulle ut igjen på den siste runden. En sandwich var det han rakk før han etter fire minutter var klar på første tee igjen. Dermed slapp han å gruble lenge som leder etter tre runder med den psykiske belastningen som det ofte er for mange spillere.

Parnevik
Jesper Parnevik klarte cutten, men 12 bogeyer siste dag fratok ham muligheten til en god plassering. Han ble nr 54 av de 56 som fikk spille siste dag. Da ble feltet kuttet ned med 27 spillere som klarte cutten, men ikke fikk spille fordi det ble for stort felt. De 27 spillerne var en og to under par etter etter de to første rundene og inne blant de 70 som normalt klarer cutten.  
LIVE SCORE

16.01 PGA Tour:
Sony Open med 36 hull på søndagen
Den første fullfeltsturneringen i år. Her ledet Stuart Appleby og Shigeki Maruyama før søndagens avslutning med 36 hull. Det blir nok tøft - i hvert fall uvant for mange av spillerne.
LIVE SCORE


15.01 PGA Tour:
Sony Open på Hawaii denne uken 
Den første fullfeltsturneringen i år. Her ledet Stuart Appleby (65) etter den første runden. Torsdag ble det ikke spilt pga regn. Han er et slag foran Justin Rose og Mark Wilson.
LIVE SCORE


UKE 1
10.01 PGA Tour:
Jonathan Byrd vant i play off på Hawaii
Carl Pettersson, Sverige ble nr 4. Byrd vant på det andre ekstrahullet etter at han og Robert Garrigus kom 24 under par på 72 hull.

Greame McDowell avsluttet med en runde 11 under par (62) og ble nr 3.

Jonathan Byrd gjorde få feil. Han hadde bare tre bogeyer i hele turneringen. Ingen siste dag. Litt "kjedelig" golf, ja vel. Men effektiv og vinnende.

Det var en trist måte å tape på for Garrigus. Han treputtet en kortere putt enn Byrd toputtet på det avgjørende hullet i play off da han misset en svært kort retur opp mot hullet.. 

Her er høydepunkter med video. Klikk her

09.01 PGA Tour:
Tre mann leder før siste runde - Carl Petterson er nr 4
Carl Pettersson er tre slag bak før siste runde natt til mandag.

Geoff Ogilvy måtte trekke seg pga at han skadet fingeren på stranden.


08.01 PGA Tour:
Robert Garrigus leder halvveis
Carl Pettersson har trent godt i juleferien. Det lønte seg. Nå er han nr 2 etter 2. runde.
LIVE SCORE07.01 PGA Tour:
Svensk og amerikansk i teten
Carl Pettersson har trent godt i juleferien. Det lønte seg. Nå leder han etter første runde sammen med Jonathan Byrd på 7 under par. Det var han som hadde hole in one i tusmørket i play off i høst for å binne en turnering.

Ben Crane er et slag bak de to etter første runde.

Tittelforsvarer Geoff Ogilvy måtte trekke seg etter fingerskaden.
LIVE SCORE


06.01 PGA Tour:
Hvem tar første stikk?
Tittelforsvarer Geoff Ogilvy falt på stranden og måtte sy 12 sting i fingeren. Han sto over pro-am'en onsdag. Usikkert med start torsdag. Det er 34 mann med hvorav 13 som aldri har spilt denne turneringen tidligere. Det er jo bare vinnere fra fjoråret på PGA Tour som får delta her.
LIVE SCORE03.01 PGA Tour:
Mestermøte på Hawaii denne uken 
Det er vinnerne fra fjorårets turneringer som møtes.


Tilbake til første side

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon