Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nyheter

Tilbake til første side Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer

Are Å. Friestad var med på å vinne jr. VM i fjor

30.12 Orange Bowl:
Friestad med 72 71 66 i Florida - spilte for en topp 10 plassering søndag
Are Å. Friestad hadde en strålende 66-runde lørdag og spilte seg opp i tetbildet med den scoren. Søndagen startet ikke like bra. Han var 3 over etter de første 9 hullene og var da falt ned til en delt 12. plass. Han gikk på par inn og endte på 12. plass til slutt i Florida.

Det var i denne turneringen Marius Thorp ble nr 4 for to år siden. Den gang vant engelskmannen Ben Parker, mens Peter Uihlein ble nr 2. I år kom Peter Uihlein på delt 1. plass etter 72 hull. Han delte med den tyske stjernespilleren Sean Einhaus. Men tyskeren vant på det 1. ekstrahullet. Dermed ble det en ny 2. plass til Peter Uihlein fra Florida.
Resultater: Klikk her

29.12 Orange Bowl:
Friestad med 72 71 i Florida - to runder gjenstår
Are Å. Friestad er ferdig med to runder i turneringen. På fredagens runde lå han lenge en under par, men to bogeyer not slutten ødela mye.

Den store spilleren i turneringen er den tyske stjernespilleren Sean Einhaus. Han har 65 64 og leder med 8 slag foran tre mann. Friestad er seks slag bak 3. plassen. Klarer han å finne tilbake til spillet fra forrige uke, kan det lett bli en topp 10 plassering.

Fra tidligere:
28.12 Orange Bowl:
Friestad i Florida
Are Å. Friestad spiller denne helgen i Florida. Det er Boys Junior Orange Bowl Championship som blir spilte 27. - 30. desember på Biltmore Golf Course.

Han startet ikke så bra. Han hadde 72 (+2) på den første runden. Det holdt bare til en 24. plass etter første dag.

Det gikk bedre i forrige uke da han vant en turnering etter runder på 67 71 70. Det var en stor prestasjon. Are Friestad er en av våre aller mest lovende spillere som satser hardt på sin idrett. Stavangergutten kan nå langt hvis motivasjonen holdes ved like og rammebetingelsene blir gode nok i tiden som kommer. Her er resultater: Klikk her

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------