Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    GolfreiserNikon satser mye den den nye modellen av avstandsmålere.

07.10 Nikon Avstandsmålere:
Satser tungt på ny modell
Det er ikke mer enn rundt 10 år siden at avstandsmålerne for alvor gjorde sitt inntog på norske golfbaner.

Nå kommer Nikon med en ny modell som de satser tungt på. Den vil i første rekke konkurrere med Bushnell som har en stor del av markedet.

Nikon lanserer i høst to nye laseravstandsmålere som skreddersydde for alle som er glade i golf og ønsker seg presisjon i spillet og ikke minst bryr seg om hvor langt de må slå for å komme i nærheten av hullet.

COOLSHOT 80i VR og 80 VR
COOLSHOT 80i VR og 80 VR er begge utstyrt med optisk bildestabilisator (VR) for vibrasjonsreduksjon.

Takket være effektiv VR-funksjonalitet reduseres vibrasjoner i søkerbildet som følge av håndbevegelser til 1/5 eller mindre. Dette er basert på Nikons egne målinger. I pressemeldingen heter det at det nå blir enklere enn noen gang å måle nøyaktige avstander ettersom målet forblir stabilt i søkeren. Antallet feilmålinger som skyldes at laserstrålen ikke treffer målet eller tar utgangspunkt i feil målepunkt reduseres. Dette har vært og er et problem for mange som ikke er så stødige på hånden.

Begge modellene benytter såkalt ”første målprioritet”. En målealgoritme spesialutviklet for golf. Som for eksempel måling av avstanden til et flagg på greenen med trær i bakgrunnen. Den nye teknologien ”Locked On” bekrefter med en sirkel i søkeren når avstanden til det første målet (flagget) vises.

To modeller - med og uten "høydemåler"
COOLSHOT 80 VR måler kun den faktiske avstanden (lineære)

COOLSHOT 80i VR har ID-teknologi. Dette betyr at avstandsmåleren også kan måle høydeforskjell, horisontal avstand og høydejustert avstand. Hvilket gjør sistnevnte spesielt godt egnet for kuperte baner.

Den siste er ikke godkjent for bruk i konkurransespill. Derfor er det nok desidert størst etterspørsel etter COOLSHOT 80 VR. 

Begge modellene har seks ganger forstørrelse og flerlagsbelagte linser for å gi et skarpt og lyssterke søkerbilde. Målerresultatet viser ca. 0,5 sekunder takket være HYPER READ som er Nikons algoritme for databehandling.

 

Kompakt og ergonomisk utforming gjør de enkle bære med seg og sørger for et godt og behagelig grep ved bruk. Begge modellene er vanntette og duggfrie.

I oktober
COOLSHOT 80i VR og 80 VR er tilgjengelige allerede fra oktober til veiledende priser på respektive NOK 4.990 og NOK 4.490.

Det er altså den billigste som kan brukes i konkurranser hvor det er tillatt med avstandsmålere. Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon