Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Europa Tour'en

Tilbake til første side   tilbake til ukens turneringer

Nationwide Tour: Nationwide TOUR (terminliste)

Jacob's Creek Open Championship

Henrik Bjørnstad er i Australia

15. - 18. februar Jacob's Creek Open Championship:
Henrik i Australia

70-71-72 etter tre runder. Da lå han på en 35. plass. Han endte på en 31. plass med en avslutningsrunde på 73 slag. Scott Terling vant.
Resultater fra turneringen finner du her:
LIVE SCORING

Henrik henger med, men må prestere bedre

70-71 er 6 slag bak Skippern, Carig Parry som leder på 9 under par (71-64). Han lå altså et slag bak Henrik etter første runde. Mange gode australiere er med i turneringen. Henrik må heve seg en del for å ha håp om å spille seg opp på PGA Tour'en igjen. Det holder ikke bare å klare cutten  og ligge på 30.-40. plass. Han hadde en serie med tre bogeyer i løpet av fire hull i natt i Australia. Han avsluttet bra med to birdier. Det reddet videre spill med et slag til gode på grensen.
Her er LIVE SCORING

Henrik åpnet OK

Henrik Bjørnstad hadde en bogey og en dobbelbogey (på et par 3 hull) samt 5 birdier på sin første runde. Dermed er han nr. 30 etter første dag etter 70-runden - seks slag bak ledende David Lutterus fra Syd-Afrika som gikk 8 under par (64). Henrik må spille på et litt høyere nivå for å henge med og ha noe håp om å spille seg tilbake til PGA Tour'en. Han er ikke langt unna.

Henriks andre turnering

Vi får håpe på framgang fra forrige gang da han misset cutten med et slag.
Det er i  premier: $600,000. Turneringen spilles på Kooyonga GC, Adelaide, Australia.