Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
NM eldre senior, medaljevinnerne. Fra venstre Arvid Oen, Sigurd Thinn og Ola Hjorth

Resultater

20.06 NM Senior, Stiklestad GK:
Tapte NM mot en albatross i forrige uke, vant NM denne uken
Det ble meget jevnt i flere klasser.

I NM Mid-amatør på Nøtterøy i forrige uke tapte Paul Nilbrink på det siste hullet selv om han lå likt før siste hull og fikk birdie på det siste hullet. Øyvind Larsen, Bjaavann, fikk nemlig albatross og vant med to slag.

Denne helgen fikk Paul Nilbrink, Holtsmark, revansje. Han lå likt før siste hullet og fikk par på det siste. Det holdt denne gangen fordi Tom Selmer, Losby, avsluttet med en bogey og fikk sølv. Nr 3 ble Geir Leknes, Drøbak.   Paul Nilbrink klarte det denne gangen

I klassen eldre senior var det Sigurd Thinn, Hauger, den gamle landslagskjempen i ishockey som vant. Han var ett slag foran Arvid Oen, Byneset. Også i denne klassen fikk sølvmedaljevinneren bogey på det siste hullet for å ikke få play off. Nr 3 ble de to siste års vinne Ola Hjorth, Hauger.

I supersenior var det Brede Kristoffersen, Bærum, som var best. Han ble nr 3 i fjor. Nr 1 og 2 i fjor valgte å spille uoffisielt handicap NM på Borres golfbane i år. Også i denne klassen var det jevnt. marginen til de to på andreplass var to slag til Stiklestadspillerne Oddbjørn Sjøvold og Bjørn Karlsen.

Reidun Aas Johansen, Vestfold, vant dameklassen med ett slag foran Annelie Kristine Sætre, Asker. Sætre gikk fem(!) over på de siste tre hullene for å tape med det ene slaget. Fire slag bak vinneren var den tidligere proffen Elisabeth Vinter som sprakk mot slutten og var fem ogve på de siste fem hulklene.

I eldre senior damer ble det suveren seier til Elin Horgen Asker. Evigunge Solveig Moen var sju slag bak. Samme margin var det ned til tredjeplassen til Sandefjord-spilleren Bente Hansen. 

For andre gang på 54 år var denne redaktør ikke med i NM, men det er blitt noen NM-pokaler opp gjennom årene. Kanskje en ny neste år?
Se nedenfor. 

NM-pokaler gjennom over 50 år. Bortsett fra de fem til venstre som er klubbmesterskapspokaler.


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon