Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 

Nyheter

Tilbake til første side

Molinos Golf:

380 nye, norske leiligheter på Costa del Sol
Tanken bak dette konseptet er at golf nå er blitt ganske alminnelig. Til nå har det i hovedsak vært bygd leiligheter og hus til de øverste 10 prosentdelen av markedet. Nå skal det satses på folk flest.

Midt i mellom Marbella og Gibraltar skal det nå bygges 380 leiligheter i fase 1 på området. Molinos Golf, som skal stå ferdig sommeren 2003, skal foruten de 380 leilighetene inneholde en 18 hulls golfbane og service-/ utleiekontor. På området er det 20 svømmebasseng fordelt rundt i fellesanlegget. 

Leilighetene er på 70 kvm. De ligger to og to sammen. Det er fem slike enheter som er lagt sideforskjøvet i terrenget. I hver leilighet er det plass til fire golfspillere eller andre turister. Terrassen er på 30 kvm med utsikt over kysten oppover mot Marbella. Molinos Golf ligger 1.100 meter fra havet og 10 minutter fra Valderrama.

Golfbanen er selvforsynt med vann fra eget vann og ni vannbrønner. 

Salget startet i juni, og interessen har vært stor. Flere kjendiser har kjøpt; Mini Jacobsen, Bente Skari og Thomas Alsgaard. I slutten av august var det solgt rundt 110 leiligheter. Det er mulig å slå sammen to leiligheter som ligger ved siden av hverandre

- Hva koster så dette og hva får man for pengene?

Daglig leder Tord Berntsen, Roos Eiendom AS: - Prisen er 129.500 euro som er ca. NOK 1.040.000. Med leilighetene følger da en golfaksje i El Molino Golf & Country Club. Denne golfaksjen gir spillerett for to personer. Ønsker man å leie ut, kan spilleretten byttes inn med 40 greenfee billetter. Dette har en verdi på NOK 18.000.

Betalingen skjer ved at 5% betales ved kontraktsinngåelse. Det stilles bankgaranti på det resterende beløpet som betales ved overlevering. Norske advokater står for salget. Her kan du lese mer

 Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no