Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal
Les mer

 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Profesjonell golf
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side          Debattsiden                           GolfreiserLübker understreker vanskelige, økonomiske tider og åpner Pay & Play-bane.

28.08 Lübker Golf Resort:
Åpner en ny bane - pay and play
Lübker påpeker i en pressemelding at det er vanskelige, økonomiske tider i golf for tiden. Nå åpner de for Pay & Play. Et interessant konsept.

Her er pressemeldingen:

Ny golfbane åpner på Djursland
I en økonomisk tid hvor mange golfbaner er hardt presset på økonomien, relanserer Lübker Golf Resort sin 9 hullers Academy bane under navnet Lübker Golf Pay & Play.

Målet med relanseringen, er å skape en klubb for aktive golfspillere som ønsker en prisattraktiv kvalitets golfbane.

Medlemskapet kommer til at koste kr 1495 og inneholder DGU F-kort, treningsleksjoner av golftrener og fritt spill hele året på 9 hullsbanen Lübker Golf Pay & Play.

Hvis man er junior mellom 0-18 år, koster et års medlemskap kun kr 495.

Den nye Lübker Golf Pay & Play åpner 9. september og dagen er spesielt valgt fordi moderbanen Lübker Golf Course arrangererr Danmarksmesterskapet for amatører 7. - 9. september.

Precis kl. 16.30 når DM er avsluttet, vil alle frivillige, deltagere og tilskuere være invitert til at spille på Lübker Golf Pay & Play.

”Med det nye golfbanekonseptet, rettet mot nybegynnere – har vi mulighet for å tilby dét som markedet etterspør, nemlig en golfbane av høy kvalitet kombinert med et DGU kort til en favorabel pris på kun kr 1495 per år. På denne måte gir vi mulighet for at øke interessen for golf i lokalområdet på Djursland.” uttaler golfklubbens formann Torben Larsen omkring det nye golfbane konsept.

Etter banens offisielle åpningsseremoni, vil det bli fra grillen og gratis fatøl. Alle er velkomne, både nåværende og kommende golfspillere. Skulle interesserte ha lyst til å prøve golfbanen, er de hjertelig velkomne til dette helt gratis. I tillegg vil det være mulighet for å prøve Lübker Golf Pay & Play inklusiv utstyr helt gratis resten av sesongen.

”Lübker Golf Pay & Play, byr på en 9 hulls sløyfe med flotte veltrimmede fairways og hurtige, kuperte greener. Som noe nytt i 2012, er Lübker Golf Pay & Play blitt ratet, hvilket betyder at det nå er mulig å oppnå handicap-regulering av sin handicap på banen. Med åpningen af Lübker Golf Pay & Play, har vi mulighet for at støtte opp omkring aktiviteter på Lübker Golf Resort, som i mai 2012 er blitt kåret til Danmarks beste golfbane,” forteller Torben Larsen – Lübker Golf Club.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon