Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

20.02 Lübker Golf Resort:
Enestående RTJ jr. bane i Danmark
Danmark har fått et flott anlegg i Lübker Golf Resort. Her er det investert mye, men satsingen på nye konseptet er gjeldfri.

Ferieboliger
Her er det mulig å kjøpe seg en feriebolig. Det er 350 stykker på anlegget, og det er fortsatt noen igjen til salgs. Salget starter opp igjen ganske snart.

Her er det spa, gourmet, gode spisemuligheter. Kort sagt et anlegg i verdensklasse. Banen er fantastisk.
Det blir den gjerne når Robert Trent Jones II har ansvaret for design. Her er det 27 hulls championship bane og en 9-hulls Academy Course.

Luksus? Ja! Filosofien som ligger bak, går ut på at man mener det er viktigere og viktigere for folk å ha kvalitet i sin fritid. Dette vil man også betale for.
Selvsagt gjelder dette ikke alle, men svært mange.

I Djursland
Anlegget ligger midt i Djursland, like ved Djursland Sommerland hvor det er rundt 500.000 besøkende hvert år.
Lübker Golf Resort® ligger ikke langt fra Aarhus og Randers. Det er ikke langt til flyplassen i Aarhus og ikke så langt til ferjehavnene Ebeltoft, Hirtshals og Frederikshavn.

Beste nye bane i 2008
Lübker Golf Resort® ble valgt til ”Best New International Golf Course 2008” av GOLF Magazine i USA. Lengre ned på listen er blant andre The Castle Course på St. Andrews.

“Naturally I am very proud that we have been nominated for several awards, and it is wonderful that such a highly respected magazine as GOLF Magazine 
have chosen us as the Best International Golf Cours 2008”, uttaler grunnleggeren Poul Anker Lübker.
“This shows that we have really thought out our strategy. We chose a highly recognised international golf course architect, Robert Trent Jones II, to design 
the course and the staff to maintain the course led by an incredibly experienced head greenkeeper, Derek Grendowicz, who has experience from many of the world’s 
biggest tournaments. We never compromise on quality”.

Banen er blitt virkelig flott

Gjeldfri

Til tross for at dette er Nord-Europas mest luksuriøse bane, er den gjeldfri. Fra mai 2006 til april 2007 ble hel anlegget finansiert ved slag av aksjer.
 
Banen er allerede sammenlignet med Valderrama, Spania, som hadde Ryder Cup i 1997.
 
Greenene er ganske ondulerte med vanskeligheter rundt greenene også. Her kan det bli vanskelig for noen og enhver å redde par fra utenfor greenene.

Greenfee er 500 kroner for 18 hull på hverdager og 750 kroner i helgene. Danske kroner. Her er greenfeeprisene

"Our work will hopefully help to set entirely new standards for golf courses in Denmark. We are pleased
to be involved as pioneers of this concept in Denmark", sier Robert Trent Jones II.

Det er viktig å understreke at det er bygd mange ferieboliger på området. Dette er et konsept som kan rettferdiggjøre bygging av flere anlegg også i Norge på litt sikt.
Dette er aldri blitt gjort i Danmark før. Dermed blir Lübker Golf Resort® et realt pionerprosjekt innen dansk golf og fritid.

Det er helt opplagt mange nordmenn som kommer til å besøke dette anlegget. Vi skal huske på at sesongen normalt er mye lengre i Danmark enn de fleste steder i Norge.

Her er hjemmesiden

Her er visjonen:
Vision
Som en vigtig del af Lübker Golf Resort® ønsker Lübker Golf A/S kort og godt at etablere en af Nordeuopas bedste mesterskabs-baner.
Som en vigtig del af etableringen iagttages desuden et koncept med en kombination af unikt økonomisk setup, og attraktivt golf- og fritidsressort som appellerer til nutidens moderne mennesker.

Udviklingen af Lübker Golf A/S forventes at følge den generelle udvikling i golfsporten i Danmark og i udlandet. Og med en stigende efterspørgsel efter kvalitet frem for kvantitet forventes det, at golfanlæg af høj standard ligefrem kan forstærke den positive udvikling af Lübker Golf A/S.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser
Kjøpe selge golfaksjer/-andeler?
Annonsering golfaksjer

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 

Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com