Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Lacoste er godt etablert i golfmiljøet

18.10 Lacoste - test av klær:
Kvalitet tvers gjennom
Golfsiden har testet ulike plagg fra Lacoste gjennom en lengre periode. Her er erfaringene.

Testen har faktisk gått over flere år. Lacoste har vært på det norske markedet i mange år. Flere plagg og varer er blitt testet over lang tid.

Slik begynte det
Det var tennisspilleren René Lacoste som grunnla La Chemise Lacoste i 1933 sammen med André Gillier. Sistnevnte eide en stor, fransk strikkefabrikk. De begynte å produsere den legendariske tennistrøyen som Lacoste hadde designet og brukt på tennisbanen.

Først ute
Krokodillelogoen som var brodert på brystet, var et av de aller første varemerkene som ble brukt på utsiden av klesplagg.

Det har vært en rivende utvikling fra den berømte, hvite tennistrøyen til dagens utallige produkter med krokodillemerket festet på.

Lacoste introduserte fargede trøyer i 1951. Merket vokste sterkt da Bernard Lacoste tok over styringen etter sin far i 1963. På 80-tallet tok det virkelig av.

Azahara Munoz er topp 50 på LPGA Touren og er Lacoste-spiller

Kvalitet
Alle vet at kvalitet koster. Lacoste er ikke noe billigmerke. Tvert i mot. Bukser skjorter, gensere, sokker og annet koster ofte mer enn tilsvarende produkter med dårligere kvalitet fra andre leverandører.

Men så var det dette med kvalitet da. Lacoste opererer med kvalitetsprodukter.

De klassiske pickuet-skjortene fra Lacoste kanskje det mest kjente produktet.

Holdbare
Golfsiden har testet ut de mest vanlige typene. Ingen tvil om at de er både holdbare, gode å ha på seg og ikke minst stilige. Med lang holdbarhet blir disse kvalitetsskjortene ikke så dyre likevel. Spesielt når vi sammenligner med en del av de syntetiske stoffene som er på markedet. Dette er klær som må kastes etter få gangers bruk pga at de lukter surt. I en slik sammenligning blir Lacoste-skjortene en klar vinner. Når vi ser på pris per spilt runde på en golfskjorte, kommer Lacoste godt ut siden den holder seg bra så lenge.

Pique-skjortene kommer i ulike varianter, design og farger. Men kvaliteten er den samme gode. Så kan man spørre seg om en golfskjorte til 1000 kroner fra Lacoste, som tåler å bli vasket tre ganger så mange ganger som en konkurrerende skjorte til 750, er verdt prisen? I kjøpsøyeblikket kan man være i tvil, men over tid kan det være klokt å ta dette med i beregningene.

Blir man først kjent med Lacoste, kan det bli en god venn resten av livet.

Ikke bare piquet-skjorter
Lacoste har meget gode bukser og shortser i mange varianter og stoffer. God kvalitet tvers i gjennom. Sokker det samme. Og belter. Her er det bare å velge og vrake.

I Norge er det viktig å ha gode gensere. Her har Lacoste mye å by på i ulike stoffer. Noen er varmere enn andre. Man kan velge ulike typer stoff ut fra den temperaturen plagget kal brukes i. På normalt kjølige, norske vår- og høstdager bør man velge stoff som holder på varmen.

Golfsiden har testet ulike gensere, bukser og shortser.

Konklusjon: Dette er varige, gode og behagelige produkter. Terningkast 6.

Tennis og golf
Lacoste har egne kolleksjoner for golf og tennis. Vi snakker om både vindtett og vanntett. Selvsagt er det også pustende materialer som brukes. Hver til sin tid og hvert sitt behov.

Lacoste har stort sett rene kvaliteter; bomull eller ull.

En rekke spillere har Lacoste som sponsor blant andre Alexander Levy, Azahara Munoz

Økt salg
Salget world wide gitt i fjor opp med 9 %. Salget I Sverige og Danmark har økt kraftig i år. De unge er den gruppen som tar det meste av veksten i våre naboland.

Rundt om i verden er det 1400 Lacoste-butikker. I Norge er det en egen Lacoste-avdeling på Steen & Strøm i Oslo.

Kolleksjonen distribueres for øvrig til ca. 90 ulike butikker rundt i Norge.

Som du vil se hvis du går inn på linken under, vil du finne en hel rekke ulike Lacoste-produkter. Her er vesker, kåper, sko, bukser, skjerf, gensere, klokker, luer, vanter, osv.


Her er link til Lacoste hvor du finner produkter for kvinner og menn, golf og tennis. KLIKK HERHer finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon