Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer

14.06 Kypros:
Ekstreme opplevelser på Kypros
Fra Kypros Turistråd har vi fått en del informasjon ikke minst om ekstremsport.

På Kypros handler ekstremsport ikke bare om å tøye grensene. Det handler også om å ha det moro. Og om å oppdage nye sider ved deg selv. Det får du sjansen til mellom 22.-24. juni, under ekstremsportdagene i Limassol.

Reis til Kypros og utforsk den eventyrlige siden av deg selv. Hva med å prøve kiteboard? Mountainboard? Eller wakeboard? Under Kypros årlige ekstremsportfestival ”ExtremeCy” har du sjansen til å oppdage din nye favorittsport.

For tredje år på rad samles alle typer utøvere av ekstremsport i Limassol på Kypros. Årets høydepunkt er European Mountainboard Cup 2007. Her kan du iaktta deltakere fra hele Europa på nært hold, mens de surfer nedover åssidene på Kypros, på brett som minner mest om skateboard. Du får selvfølgelig delta på ulike aktiviteter selv også. Hva med å teste ut wakeboarding eller ta en prøvetur med speedbåt, eller følge i sporene til mountainboarderne?

Uansett om du har tenkt til å delta i actionelskernes ”ExtremeCy” eller bare ønsker deg en ferie utenom det vanlige, er Kypros stedet for deg. På Middelhavets tredje største øy er det alltid sesong for utendørs aktiviteter. Det tørre klimaet, de langstrakte strendene med akkurat passe med vind, og det tøffe terrenget du finner lenger inn på øya, gir perfekte forutsetninger for en aktiv ferie.

Om du vil får du hjelp av profesjonelle instruktører, som trinn for trinn viser deg hvordan du prøver ut en ny aktivitet. Du kan for eksempel prøve deg på kiteboarding i Limassol, fallskjermhopping i Larnaca eller hangliding i Troodosfjellene. Eller hvorfor ikke ta med deg familien på en sykkeltur i fjellene? Eller oppdage frihetsfølelsen sammen mens dere tester ut windsurfing langs kysten? En ting er sikkert - hva du enn bestemmer deg for å utforske, vil Kypros alltid forbli et eventyr.

Er ikke dette bra nok, kan du spille golf i stedet. Litt om golf på Kypros finner du her: Klikk her-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HERTilbake til første side

 

 
 
Annonser


 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com