Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Kristoffer Ventura

07.06 College-golf:
Kristoffer Ventura klarte ikke US Open-kvalet
Etter 62 i kvalifiseringen ble neste steg for tungt.

En kjedelig dobbeltbogey 7 tidlig på den første runden var tung å svelge. Med to birdier og resten par på de andre hullene ble det 72 på den første av de to rundene mandag.

På den andre runden rant bogeyene på - hele åtte i tallet. Tre birdier ga en 77 runde til slutt. Dermed var han 12 slag fra å få spille playoff om de tre kval-plassene.

Tre av drøyt 50 mann kvalifiserte seg videre fra Lakeside Country Club.

Mange gode spillere klarte ikke kvalifiseringen på de mange stedene hvor kvalifisering er blitt spilt. Blant dem som ikke gikk videre, nevner vi:  Padraig Harrington, George Coetzee, Roberto Castro, Erik Compton, Ken Duke, Billy Mayfair, Aaron Baddeley, Camilo Villegas, John Senden, Jamie Lovemark, Scott Brown, Stuart Appleby,  Ryan Palmer, Scott Stallings, Steve Stricker, Robert Allenby, Ben Crane, Lee McCoy og James Driscoll

Det var 9.877 som forsøkte å kvalifisere seg for US Open i år.

Her kan du se hvem som kvalifiserte seg videre til US Open.

KLIKK HER

Fra det første kvalet:

19.05 College-golf:
Kristoffer Ventura er god for tiden
Etter 62-runden i US Open-kvalet vant han nå en turnering.

Etter jevne runder på 71 72 73 vant han individuelt med ett slag. Laget hans Oklahoma State vant overlegent turneringen NCAA Stillwater Regional.

Kristoffer Ventura ledet dermed laget sitt til avansement til the NCAA Championships i Eugene, Oregon, med god margin.

Ventura har hatt mange gode plasseringer i dette skoleåret.

Oklahoma State ligger på 8. plass på rankingen som sist var oppdatert 4. mai. Ventura var da nr 53 på den individuelle rankingen, men rykker oppover etter seieren i Stillwater Regional. PÅ den nevnte rankingen lå Aksel Olsen på 25. plass.