Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Renate Hjelle Grimstad

30.12 Junior Orange Bowl Championship:
Renate Grimstad med grei plassering, men de norske hadde ingen god avslutning slik som svenske Linnea Strøm
Renate Grimstad avsluttet med en runde på 75 og falt ned til en delt 8. plass.

Linnea Strøm, nr 4 på verdensrankingen avsluttet sterkt, slik gode spillere har en lei tendens til å gjøre, tok igjen lederen og vel så det.  Etter fire runder var hun likt med Juwon Jeong, Sør-Korea på -1. Men den svenske jenta tapte i play off. Det ble spilt tre hull - det 18. hullet tre ganger. Juwon Jeong fikk birdie på 3. forsøket og vant med det.

Det var to slag ned til den delte 3. plassen. Maria Hoyos, Colombia, sprakk fra tet med en 77 runde og havnet på den delt 3. plass etter å ha ledet med 4 (!) slag etter tre runder. Albane Walensuela, Sveits, ble også nr 3. . .

Daniel Øverås (75 og +7) og Kristoffer Reitan (73 og +8 totalt) havnet til slutt på spilte i Florida 25. og 27. plass henholdsvis.

Da blir det nyttårsfeiring etter en grei turnering sett med norske øyne. Selv om de kanskje var litt skuffet.

Leaderboard Jenter

Leaderboard Gutter

Renate Grimstad med ujevn runde - gutta med to doble og en trippel
Renate Grimstad er nr 6 før siste runde. Hun hadde en 72 runde (+1) mandag, men falt utenfor grensen for en reell mulighet til å vinne. Renate hadde fire birdier. Hun fikk tre bogeyer på rad på 5, 6 og 7. Så gikk hun fire under par på de neste åtte hullene, men en dobbeltbogey på det 16. hullet satte en stopper for en bedre runde.

Maria Hoyos, Colombia, gikk på god 68 og leder med fire slag på Juwon Jeong, Korea. Svenske Linnea Strøm, som er nr 4 på verdensrankingen for amatører, sprakk på moving day med en runde på 74 og er seks slag bak sammen med to andre spillere.

Daniel Øverås og Kristoffer Reitan hadde begge 73 slag mandag. Det førte til at Daniel er nr 16 og Kristoffer nr 23 før siste runde. Daniel hadde to dobbeltbogeyer, og Kristoffer hadde en trippelbogey (hull nr 16).

29.12 Junior Orange Bowl Championship:
Renate Grimstad holder stillingen
Renate Grimstad hadde 73 slag lørdag og beholdt sin 5. plass fra første runde.

Daniel Øverås spilte bra og fikk en fin 70-runde. Han avanserte 18 plasser til en 12. plass.

Kristoffer Reitan falt 8 plasser ril en 24. plass etter en runde på 75 slag. Han var fire over etter seks hull og endte på +4 til slutt.

28.12 Junior Orange Bowl Championship:
To norske med
Renate Grimstad og Kristoffer Reitan spiller i Florida 27. - 30. desember.

Begge spilte bra på den første runden. Renate Grimstad lå på 5. plass alene med 70 slag (-1). Den gode svenske spilleren Linnea Strøm ledet på -4 etter den første runden. Det er 34 jenter med i startfeltet.

Blant gutta var Kristoffer Reitan nr 16 etter en runde på 71 - på par. Daniel Øverås hadde 73 slag og lå på delt 30. plass etter den første runden i Florida. Det er 52 gutter i feltet.