Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

03.07 Reiser - bokanmeldelse:
Golf i Irland
Av: Louis Røren
Denne skribent har aldri lagt lokk på sin begeistring for Irland, irlendere og ikke minst det å spille golf i Irland. Riktignok har jeg vært der kun et fåtall ganger og spilt kun et dusin av øyrikets rundt 450 baner, men det er tilstrekkelig til at Irland er ett av mine absolutt favorittreisemål. Jeg viser blant annet til tidligere skriverier på denne side under Golfreiser/Irland.

Det som promptet meg til å skrive om temaet denne gang er at jeg nylig kom over en bok som omhandler nettopp det å spille golf i Irland, Secrets of The Irish Links. Boken er meget nyttig og informativ for alle som måtte tenke på å ta en golftur til landet.

Forfatteren, Mike Palmer, er en amerikaner som tok seg fri fra jobben en hel måned for nettopp å dra til Irland og spille golf i den hensikt å skrive om sine opplevelser. I løpet av 30 dager rakk han å spille 44 linksbaner, inklusive de mest renommerte og eksklusive banene, samt en god del mindre kjente, men som han fant ut, ikke desto mindre gode og interessante baner. Han har klare meninger om alle banene han spilte, og hans rangering inneholder en god del overraskelser, spesielt for de som i årevis har drevet med, eller interessert seg for, dette.

For de som måtte være interessert i temaet anbefales å sjekke ut vaskeseddelen på www.theirishgolfsecrets.com-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser
Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 

Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com