Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side - Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN - Annonsering golfaksjer

Nybygget på Haga i Bærum

30.11 Innesvingen:
Nyåpning på Haga
Det er satset 20 millioner kroner på bygningen og 10 millioner inni. Resultatet er blitt flott. Åpningen er 1. desember.

Full fart på Innesvingen
Haga har nå fått helårsanlegg. Innesvingen har flyttet fra Norden-bygget på Østerås til Haga golfanlegg - begge deler i Østre Bærum.

Åpningen av det nye senteret med Innesvingen på Haga betyr at ivrige golfspillere nå kan spille golf året rundt på samme sted – i Norge.

Lars Havrevold har fått opp et flott senter på Haga. Her foran bildet av Swilcan Burn på 18. hullet på St. Andrews.

Lars Havrevold har arbeidet med planene for dette innendørssenteret siden 1999. Nå står det ferdig og klar til offisiell åpning 1. desember.

Innedørsgolf er et flott tilbud til golfsultne nordmenn med mørketid og dårlig klima for golf. Det spilles rundt 150.000 runder på simulatorer i Norge. Dette er omtrent 10 til 15 % av alle runder som spilles i året utendørs.

Lars Havrevold som er største eier i innendørssatsingen på Haga, kan fortelle om økende interesse for innendørsgolf - spesielt blant den eldre generasjon. 35-40% av omsetningen foregår midt på dagen. Mange har valgt å ha faste dager å spille på.

Det er mange som har opplevd at det er vanskelig å drive sommergolf i Norge. Det har heller ikke vært noen dans på roser å drive innendørssentre.

Med helårsdrift på Haga har man nå fått en god løsning på dette med stabile arbeidsforhold for de ansatte. Dermed burde også grunnlaget for en sunn økonomi være til stede. Her kommer selvsagt etterspørselen også inn i bildet. Den er der, skal vi tro de foreliggende tallene og den forventede veksten.

Kostet 20 mill
Bygget som er satt opp, har kostet rundt 20 millioner kroner. Med simulatorer og inventar kommer må vi legge på ca. 10 millioner kroner. Bygget inneholder en del kontorer og ekspansjonsarealer i tillegg til selve golfsenteret.

Publikum møter 12 simulatorer som er gruppert i tre områder. Tre er i et eget rom. Så er åtte simulatorer spredt rundt omkring i ”hovedrommet”. I tillegg er det en simulator med et meget avansert videooppsett som er meget effektivt i bruk i forbindelse med undervisning. Golfsiden har fått det demonstrert. Vi ble meget imponert.

Innesvingen byr på en meget god puttinggreen og fine treningsmuligheter i form av å slå nett (se bildet)

Barresepsjonen (t.v) er meget elegant

Det er også en flott barresepsjon som er åpen sommer og vinter. Her er det kurs- og oppholdsrom for inntil 25 mennesker.
Pro shop og kafeteria er felles for ute og inne – sommer og vinter. Her betjenes greenfee til korthullsbanen og driving rangen om sommeren.

Lars Havrevold er hovedeier og står bak utviklingen av Innesvingen konseptet. Han har drevet med dette i mange år og er nå verdens største på simulatorgolf.

Det er rundt 25 innendørs golfsentre i Norge i dag.

GASP er et system som er til god hjelp i undervisningen. Bildet viser Tiger Woods til venstre og en håpløs elev til høyre.

Sving studio

Det ovenfor nevnte svingstudioet er en eget ”lab” simulator. Her er det video analyse for å drive med tekniske hjelpemidler på alle nivåer. De bruker GASP Systems, hvilket er et meget avansert og effektivt system hvor elevene umiddelbart får meget god feedbacck på det de gjør.

Her er det også muligheter til å ta på seg en vest med gyroer som umiddelbart gir svar på oppstilling, rotasjon og andre bevegelser som bør være OK for å få et bra resultat. Innesenteret har også et putting lab hvor putting stroke kan studeres og forbedres.

Tilbud til alle
De som virkelig har lyst til å bli bedre golfspillere, har her gode muligheter for akkurat det. Lars Havrevold er opptatt av å gi et godt tilbud til spillere på alle nivåer.

Fornebu Indoor Golf Center er noen kilometer unna. - De to sentrene er komplimentære, sirer Lars Havrevold. – Man kan trene begge steder eller på ett av dem. Vi har fokus på simulatorer, og de har fokus på range. De tingene vi ikke kan fokusere på om vinteren, kan vi konsentrere på om sommeren.

Senteret er åpent for alle. Proer i andre klubber kan ta med seg medlemmene sine og instruere etter nærmere avtale med Innesvingen.

Det er større trafikk nå enn i fjor, som til da var den beste sesongen. Men da lå senteret på Østerås - med en simulator mindre. Trafikken har vært stor selv uten markedsføring før den offisielle åpningen 1. desember.

I fjor ble det spilt 14.500 runder på Østerås, i år tas det sikte på 16.000 runder på Haga. Kapasiteten ligger på mellom 20.000 og 25.000 runder avhengig av hvordan man regner sesongen i lengde. Nå blir innendørsanlegget åpent også om sommeren. Da kan man spille innendørs på regntunge dager. Kanskje 9 hull inne og så 9 hull ute - eller omvendt?

Stadig flere eldre kunder synes det er tungt å gå rundt en bane. Uten tilgang til bil har mange vanskeligheter for å komme seg rundt. Da er innendørs golf et bra alternativ – selv om sommeren.

- Folk skal trives her. Vi skal ha høy kvalitet på det vi leverer, forteller Lars Havrevold.

Golfsiden ønsker lykke til med det nye innesenteret og åpningen 1. desember!
 

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAR DU NOE PÅ HJERTET?

Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden

Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tilbake til første side

 

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com