Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Viktor Hovland og Holmenkollen.
Foto: A. Ramnefjell

02.07 Klar tale fra Hovland:
Jan Petter Saltvedts skivebom
Jan Petter Saltvedt, NRK, kritiserte Viktor Hovland fordi Saltvedt mente at Hovland ikke i tilstrekkelig og tydelig grad tok avstand fra LIV Touren.

Ja, for det er Saltvedts oppgave å pålegge Hovland hva Hovland skal mene og hvordan han skal gi uttrykk for dette. Eller?

– Det er rett og slett særdeles problematisk at Hovland, som en i utgangspunktet fremragende representant for en ny generasjon norske idrettsstjerner og helt for mange unge, skal leke skilpadde og trekke seg inn i skallet sitt i den mest åpne og betente konflikten i internasjonal idrett for øyeblikket, sier Saltvedt.

Dette er fullstendig skivebom.

Viktor Hovland tok da også til motmæle på skikkelig vis. Han gjentok det han hadde sagt tidligere; at han ikke akter å spille på LIV Touren.

Med hvilken rett har den ellers meget dyktige journalisten Jan Petter Saltvedt rett til å «tvinge» Hovland til tydelig å ta avstand fra noe Saltvedt tydelig mener er helt forkastelig?

Som Hovland helt riktig påpeker er dette et sammensatt bilde. Dette bildet ikke er svart/hvitt. Penger sirkulerer i verden. PGA Touren tjener penger i Kina og tjener også penger i Araberlandene. Penger som delvis betales ut til spillerne på PGA Touren. Disse pengene er like Saltvedt-skitne som pengene i LIV Touren.

Skal Saltvedt få kreve at alle penger som sirkulerer i idretten er helt hvite og ikke besudlet med politiske og moralske uhumskheter? Slik er ikke verden.

Det sies at araberne ønsker å hvitvaske eller sportsvaske oljepengene sine. Oljepenger som er betalt av Saltvedt, hans forfedre, amerikanere som kjører besinslukende biler, store flyselskaper, folk som bruker olje til oppvarming etc. Kanskje vi ikke skulle ha kjøpt olje fra araberstatene opp gjennom årene? Olje som har vært en viktig bestanddel i den formidable velstandsøkningen verden har opplevd de siste 50-60 årene.

Saltvedt bommer fullstendig i sin kritikk av Hovland. Storm i et vannglass igangsatt uten grunn.

Dette kunne han ha spart seg!
Kritikken hans er fullstendig out of bounds.

Godt at Viktor Hovland satte ham grundig på plass på en sindig og rolig måte.
Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon