Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side     Søk på GOLFSIDEN Les mer


24.07 Henrik Bjørnstad:
Får wild card til Scandinavian Masters på Kungsängen til helgen


"Utrolig moro", er Henriks kommentar.

Etter en del arbeid, ikke minst fra Oakley og Jørgen Braathen som sponser Henrik Bjørnstad, er det nå klart at Henrik Bjørnstad får spille på Europa Tour'en allerede til helgen i Scandinavian Masters.

Henrik sier til Golfsiden.no at han gleder seg. Han ble nr. 3 på denne banen for tre år siden. Hans svenske manager og kanskje også Jan Erik Aalbu i NGF har nok vært medvirkende til at Henrik nå får spille på høyeste nivå i Europa.

Han sier selv at han spiller like bra som på det beste ute på touren  - kanskje bedre.......

Det vil ha utrolig mye å si for golfinteressen her i landet at Henrik Bjørnstad er i ferd med å komme tilbake. Han har på en måte en forpliktelse til fortsette uten at det på noen måte er ment som noe press. Derfor er det utrolig moro at han nå har funnet gleden igjen i sitt golfspill. Jan Erik Aalbu har snakket mye med Henrik og han forteller til Golfsiden at han er meget glad for at Henrik nå får sjansen i Sverige. "Tenk hvor mange svensker som gjerne skulle hatt det wild card'et som Henrik nå har fått, sier han i en kommentar til Golfsiden.

Det hadde vært moro om Henrik lykkes i Scandinavian Masters, og hvilken eventyrhistorie det ville vært om han skulle gå hen å vinne turneringen og få spillerettigheter i lang tid fremover på Europa Tour'en. Det ville vært en historie som hadde gått verden rundt. Og så fra NORGE, da gitt!

Det er lov å drømme!!!!


LINK TIL GOLFSIDENS NYE DEBATTSIDE - KLIKK HER Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!


Tilbake til første side


 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAR DU NOE PÅ HJERTET?

Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden

Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no