Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

19.13 Gecko Pro Tour:
Eirik Tage Johansen nr 5 i finalen på Valderrama
Eirik Tage Johansen spiller solid for tiden. Bra avslutning på Gecko Touren.

Gecko Pro Tour-sesongen ble avsluttet på Valderrama tirsdag. Eirik Tage Johansen ble nr 5.

De tre andre nordmennene kom litt lenger ned på listen. Finalen gikk over en runde på Valderrama.

Her finner du resultater fra Valderrama tirsdag: KLIKK HER

17.13 Gecko Pro Tour:
Eirik Tage Johansen i god form
Det gikk bra denne gangen også på Gecko Touren.

Tage ble nr to bare et salg bak vinneren. Manuel Quiros vant. Tage avsluttet med 68 slag. Bra!

Stian Hansen ble nr 13. Ken Villanger ble nr 33. Christoffer Carlsen ble nr 37.

Her er resultater fra Almenara Golf Club: KLIKK HER

14.13 Gecko Pro Tour:
Eirik Tage Johansen i nest siste GT i sesongen
Denne gangen går Gecko Touren (GT) på Almenara GC.

Dette er den nest siste turneringen i GT-serien i vinter. Tage er nr 2 på rankingen. Den siste turneringen spilles på selveste Marbella-golfbanen.

På dagens runde hadde Eirik Tage Johansen 73 og lå med det ganske høyt oppe på listen like før runden var ferdigspilt. Delt 6. plass og 3 slag bak amatøren Nicolai Kristensen, DK.

Stian Hansen lå ikke så godt an etter 14 hull. Han kom inn på 77 slag og var med det nr 19.

Ken Villanger gikk på 81 slag og 33. plass.

Enda verre var det med Christoffer Carlsen som kom rett fra Norge. Det virker som om han startet med sløve skøyter. Han er normalt bedre, mye bedre enn 16 over par etter 9 hull. Det er heller ikke hver dag han må opp i tosifret på et hull på scorekortet, men det var tilfellet i dag. Han var 16 over etter 8 hull og 15 over etter 16 hull med avlutningen 8 og 5 ga 91 (39 52) slag til slutt. Han startet på de siste 9. Smårusten.

Turneringen avsluttes fredag.

Fra forrige turnering:

Eirik Tage Johansen kjempet i toppen i Marbella.

11.13 Gecko Pro Tour:
Eirik Tage Johansen med imponerende avslutning mandag
Det var to runders turnering søndag og mandag på Marbella Golf & Country Club.

Han gikk på 66 slag mandag. Det var ti slag for mange til å vinne, men han spilte seg opp til 2. plass fra 18. plass etter 1. runde. Sterkt!

Manuel Quiros vant med to slag til slutt.

Stian Hansen ble nr 22 etter 77 77. Mandag var han 8 over par fra det 4. til det 12. hullet.

Her er resultater Fra Marbella G&CC: KLIKK HER

Eirik Tage Johansen kjemper om en topplassering på order of merit på Gecko Touren.