Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side     Søk på GOLFSIDEN Les mer


01.02 Gardermoen International Golf Course:
Nytt kjempeprosjekt på Gardermoen
På Nannestad er det planer om å bygge et flott golfanlegg.

Initativtakere er Giovanni Mattias Fili og Geir Thomas Kristiansen. Sentralt står Tronrud Gård, Åsgreina. Det er ikke langt til Gardermoen. Sannsynligvis er derfor navnet blitt Gardermoen International Golf Club.

Topp banearkitekt
Det arbeides med å få en topp internasjonal banearkitekt til å ta seg av design på banen. Dette vil på sikt være en god investering. Selv i Norge begynner vi nemlig nå å innse betydningen av en god banearkitekt og at folk ønsker å spille på gode baner. Slike baner slipper gjestespillere med uttalelser som: ”Her har jeg spilt to ganger; første og siste gang!”

I utgangspunktet var det Solheim Cup kaptein Katrin Nilsmark og Peter Chamberlain som skulle tegne banen. Nå er altså dette skrinlagt, og de skal satse på en meget kjent amerikansk banearkitekt.

- Vi skal bygge 18 hull av høy kvalitet og med et bra klubbhus, sier Giovanni Mattias Fili til Golfsiden.

- Dette er et ekspansivt område, og vi håper å komme i gang med byggingen i løpet av sommeren, fortsetter han og parerer dermed vårt neste spørsmål om hvordan han ser på markedet for golfbaner i dette området. Han tror det norske markedet og mener at folk etter hvert får større og større krav til fasiliteter.

- Kvalitetskravene kommer til å øke. Det kommer også i Norge. Vi har holdt på i to år nå og ser en slik utvikling. Det vil nok ta to-tre år før banen åpner. Vi satser på å få inn lokale interessenter og bedrifter i Gardermoenområdet. Golfbanen vil bli en ytterligere attraksjon her på Gardermoen. Det er bare 8-10 minutter til flyplassen og du vil kunne se banen fra flyene.

Catrin Nilsmark er med i dette prosjektet. Hun er med som players consultant og skal etter planene ha ansvaret for juniorene. I år skal hun for øvrig forsøke seg som spiller i tillegg til å være kaptein på Solheim Cup laget i høst.

Prisen
Trolig kommer dette anlegget komme til å koste omtrent som andre baner av bedre kvalitet. Det vil si rundt 40-50 millioner kroner.

Initiativtakerne har også et prosjekt i Sverige som blir en søsterbane til Gardermoen.

Ved siden av initiativtakerne nevnt over er konene deres med sammen med ovenfor nevnte Katrin Nilsmark. Også en svenske bosatt i Stockholm er med i prosjektet.

Det skal satses på å lage en bane som alle spillere kan ha glede av – både eliten og nybegynnerne.

Så gjenstår det å se hvordan markedet tar i mot enda en bane i dette området.


LINK TIL GOLFSIDENS NYE DEBATTSIDE - KLIKK HER Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!


Tilbake til første side


 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAR DU NOE PÅ HJERTET?

Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden

Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser