Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

19.10 Extremadura:
Ukjent, spansk reisemål, men flott
Golfsiden hadde i sommer gleden av å besøke Extremadura. Dette er en region i Spania som de færreste nordmenn har besøkt. Her er det mye fin gammel spansk kultur og en del flotte golfbaner.

Extramadura er et temmelig lite kjent område for norske turister. Dette er et område som ligger mellom Madrid og Portugal. Dette er et stort område, men ikke særlig tett befolket. Golfmulighetene er ikke så mange som på Costa del Sol, men du verden hvor fine baner man kan oppsøke i området.

Talayuela Golf Club

Talayuela Golf Club er en bane designet av Seve Ballesteros. Dette er en meget god bane med 18 ulike hull i et område hvor du er i pakt med naturen uten trafikkforstyrrelser av noe slag. Det er virkelig morsomt å spille en slik bane som man forstår allerede fra første hull. En fin golfopplevelse. Maten etter runden var førsteklasses. Dette området i Spania er kjent for meget god mat.

Her blir det rundt 50 rom ferdig på banen i løpet av 2008 til en rimelig penge og høy kvalitet. Det blir flott å bo "på banen" når man er på et sted som dette.  www.talayuelagolf.com og www.hoteltalayuelagolf.es/index.html 

Norba Golf Club (Cáceres)
Norba Golf Club (Cáceres) er en fin bane hvor klubbmiljøet virker meget bra. Klubben er på ingen måte noen typisk turistbane. Dette er et sted hvor man kan nyte god mat og drikke etter runden. www.norbagolf.com.

Guadiana Golf Club
Guadiana Golf Club (Badajoz) er i likhet med Norba Golf Club en klubb hvor det lokale spanske miljøet setter sitt preg på aktivitetene. Hyggelig å se en golfklubb hvor man koser seg på fritiden, men det er også god plass til turister. Prisene på greenfee er omtrent halvparten av hva den er på Costa del Sol. www.golfguiadiana.com 

Trujillo
Trujillo er en by med massevis av historie. Her kan man få vite mye om arabere, portugisere, kriger opp gjennom tidene, forsvar angrep, borger etc. Her var det mange innbyggere som dro til Amerika, spesielt Syd-Amerika og erobret denne verdensdelen på 1500-tallet. Det hadde en viss sammenheng med at det var eldstemann som arvet, mens resten av søskenflokken den gang hadde lite å starte med i livet – omtrent son odelsretten i Norge.

Torget i Truillo

Bildet viser det gamle torget i byen som var sentrum i sin tid og fortsatt er det. Denne byen bør man se med guide. Historien er såpass interessant at selv golfspillere bør ta seg tid til dette.

Las Granadas Coronadas winery
I området produseres det vin som ikke er tilgjengelig i Norge.

Las Granadas Coronadas winery er en flott og moderne vinprodusent som produserer 900.000 flasker i året.. Her er hjemmesiden: www.bodegalasgranadas.com.

Las Granadas Coronadas winery

En tur til denne delen av Spania vil gi mange nordmenn en hyggelig og annerledes opplevelse. Her er det mye kultur, god mat og meget interessante og velholdte golfbaner. 

Dette bør enhver som er opptatt av god, gammel spansk kultur - og golfbaner - besøke.-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser


Kjøpe selge golfaksjer/-andeler?
Annonsering golfaksjer

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 

Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com