Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Jannicke N. Bakken var god første dag. Foto: NSG

17.06 EM Senior, Østerrike 14. - 16. juni:
Vanskelig og lang bane i Slovenia
EM for senior ble spilt på Royal Golf Bled i Slovenia. Et flott anlegg. Turneringen gikk torsdag til lørdag.

Jannicke N. Bakken ble beste norske spiller med sin 5. plass. En svak andrerunden og en svak avslutning hvor hun var 6 over på banens 6 siste hull kunne vært en god del bedre. Det ble 10 slag bak vinneren, men bare 4 slag fra andreplassen.

Ingrid Martens hadde 81 91 91 og endte sist blant dem som klarte cutten.

Tom Arne Tollefsen ble best blant herrene med 26. plass. Tore Sviland og Atle Bartha ble nr 44.

Her finner du resultater for alle klasser: RESULTATER

15.06 EM Senior, Østerrike 14. - 16. juni:
Fem av sju norske gikk videre i Slovenia
Det ble tøft før førsterundeledende Bakken.

Jannicke Nielsen Bakken gikk på en smell på den andre runden. Etter å ha ledet etter første runde med 76 ble det hele 89 på den andre runden og en 6. plass før siste runde.

Enda verre gikk det for Ingrid Martens som falt fra 8. plass til 28. plass etter 91-runden fredag.

Best av herrene er Tom Arne Tollefsen med 82 79 og en 26. plass. Tore Sviland hadde 83 83 og klarte cutten på håret. Ola Hjorth hadde 87 93, og Harald Bjelke Wibye gikk på to ganger 90 90. Begge misset cutten.

Atle Bartha hadde 80 82 of var nr 32.

Norsk ledelse etter første dag i Slovenia
EM for senior startet torsdag. Herrene hadde det vanskelig med dertil hørende høye scorer.

I dameklassen ledet Jannicke Nielsen Bakken på 76 slag. Ingrid Martens lå på 8. plass med 81 slag.