Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Den Dominikanske Republikk har flotte golfanlegg

09.11 Den Dominikanske Republikk:
Kåret til den beste golfdestinasjonen i Karibien
Det er langt å reise til de karibiske øyer. Men klimaet er bra. Mange steder er det flott golfbaner og golfdestinasjoner.

Nå har Den Dominikanske Republikk fått nok en utmerkelse for sin golfturisme. Det er 4. gang at dette landet kåres til områdets beste valg når det gjelder golfturisme.

Her er en rapport:

Den Dominikanske Republikk er kåret til Karibiens beste golfdestinasjon
På det nylig avholdte International Golf Travel Market i Ljubljana i Slovenia, ble landets posisjon som Karibiens golfmekka igjen befestet.

På de flotte golfbanene, som ligger ut mot Det Karibiske Hav og Atlanterhavet, kan golfspillere nyte fasiliteter av høyeste klasse og et behagelig klima med unike og utfordrende opplevelser det meste av året.

For fjerde gang, har Den Dominikanske Republikk fått denne anerkjennelsen fra den internasjonale sammenslutningen av Golfreisearrangører (IAGTO), og blitt utropt til en ekstraordinær destinasjon for golfspillere. Foreningen har kåret Den Dominikanske Republikk til Årets Golfdestinasjon i Latinamerika og Karibien 2019. Det gjør Den Dominikanske Republikk til den mest ettertraktede destinasjon i regionen.

Den Dominikanske Republikk har i en årrekke arbeidet iherdig med å etablere Den Dominikanske Republikk som en eksklusiv destinasjon for golfentusiaster, og hos landets turistdepartement er man selvsagt begeistret for at anstrengelsene har båret frukter. Golf er en integrert del av den Dominikanske Republikk sin turistsatsning, og anerkjennelsen fra det internasjonale golfsamfunnet har stor betydning for landet på øya Hispaniola.

Flere spektakulære golfanlegg

Hyllet av fagfolk og utøvere
Kåringen som Karibiens beste golfdestinasjon 2019 foregikk på det nylig avholdte International Golf Travel Market i Ljubljana i Slovenien. World Golf Awards, et datterselskap av World Travel Awards, er etablert for å feire og belønne aktører innenfor golfturisme over hele verden.
Stemmene blir avgitt av fagfolk som arbeider innenfor området golfreiser og turistindustri, herunder reiseagenter og turoperatører, samt journalister og kommunikasjonsfolk innenfor dette feltet. Også helt alminnelige golfturister har muligheter for å stemme.

En hær av toppdesignere
Den Dominikanske Republikk har 26 utfordrende og storslåtte baner, som for en stor del er spektakulært beliggende med front mot havet. Landets flaggskipsbaner er utviklet av anerkjente designere og golflegender. Det gjelder f.eks. Pete Dye, som på den luksuriøse Casa de Campo resorten i La Romana står bak banene Teeth of the Dog, Dye Fore og The Links.

Med britisk inspirerte bakker, laguner og sjøer på The Links, til de havsvendte hullene på Teeth of the Dog kombinerer banene på forbilledlig vis variasjon, utfordring og naturlig skjønnhet.Andre golfbaner som står øverst på de fleste golfspilleres bucket list, inkluderer Jack Nicklaus´ Punta Espada. Regnet for å være blant verdens aller fineste, har banen åtte hull med enestående utsikt til Det Karibiske Hav.
Playa Dorada på nordkysten byr på en bane designet av legendariske Robert Trent Jones, Sr., med fem hull med havsutsikt og ett hull direkte ved bredden av Atlanterhavet.

Inne i landet kan man på samme måte teste seg selv på Guavaberry Golf & Country Club, nær hovedstaden Santo Domingo. Banen grrnser opp mot et naturreservat, og har et 4,5 meter høyt fossefall og koralformasjoner, som bidrar til et dramatisk visuelt uttrykk.

Kåringen som Karibiens beste golfdestinasjon kommer netopp samtidig med at forberedelsene til Den Dominikanske Republikk´s PGA Tour i mars 2019 for alvor settes i gang. Puntacana Resort & Club og Den Dominikanske Republikk skal fra 25.-31. mars være vertskap for den andre utgaven av Corales Puntacana Resort & Club Championship på feriestedets 18-hulls bane. Banen, som kan skryte av seks hull beliggende på klippeskråninger ut mot Det Karibiske Hav, er utviklet av verdensnavnet Tom Fazio.

Få mer informasjon om den Dominikanske Republikk´s verdensberømte golftilbud og begynn å planlegge din reise på www.GoDominicanRepublic.com.Om Den Dominikanske Republikk
Omgitt av Atlanterhavet i nord og Det Karibiske Hav i sør, kan vårt tropisk frodige og paradisiske land skryte av en ca. 1.600 km lang kystlinje, rundt 400 km med noen av verdens beste strender, fantastiske hoteller og turistanlegg, og et enormt spekter av tilbud knyttet til sport, avkobling og underholdning. Her kan du kaste deg ut i den pulserende dansen merengue, koble av på varierte og luksuriøse overnattingssteder, oppdage historiske minnesmerker fra flere århundrer tilbake i tid, meske deg med smaker fra dominikansk gastronomi eller oppleve spennende økoturismeprodukter i våre fantastiske nasjonalparker, fjellområder, langs elver og på strender. Kjent for sine varme og gjestfrie mennesker, er Den Dominikanske Republikk et reisemål helt utenom det vanlige, med fokus på praktfull natur, en sammensatt og spennende historie og svært rike kulturopplevelser som musikk, kunst, festivaler m.m., samt unike dominikanske spesialiteter som sigarer, rom, sjokolade, kaffe, merengue, rav og larimar. Den Dominikanske Republikk tilbyr det beste av strender, en fascinerende historie og kultur, og landet velges ofte som et sted for å koble av fra hverdagen for kjendiser, så vel som andre, både par og familier.

Besøk den offisielle websiden til Turistdepartementet for Den Dominikanske Republikk om du vil ha mer informasjon: www.GoDominicanRepublic.com.


Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon