Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Profesjonell golf
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister

Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

Kunnskapsrike og miljøskapende David Lloyd driver et hyggelig innesenter på Losby

22.12 David Lloyd Golf Centre:
En god opplevelse
Når man ankommer innesenteret på Losby, merker man en ekte golfatmosfære. Interiøret oser av golf i de store og hyggelige lokalene.

Gamle køller er verdt en studie. David Lloyd har en fin samling hengende på veggene. Disse og andre flotte golfeffekter skaper en fin stemning i lokalene.

Hva med å spille dart om hvem som skal betale regningen?

Omfattende tilbud
Det er god plass til å sette seg ned i hyggelige omgivelser etter simulatorspillet, pro-timen, kølletilpasningen eller snooker-spillet. Så kan man slappe av med golf på storskjermen i sofaavdelingen.

Hvem skal betale for drikkevarene? Spill dart om det! Dart er både morsomt, spennende og underholdende.

Øystein Schille kan vise fram et senter hvor folk trives om vinteren.


Meget hyggelig – har det meste
Salgs og markedssjef Øystein Schille forteller om aktivitetene.

Det er turneringer hver uke i vinter etter FedEx-prinsippet på simulatorene. Det er gratis å være med. Det er tre etapper simulatorspill fram til det hele blir avgjort ut på vårparten. Denne ligaen er blitt meget populær, men det er plass til flere. Grunnspillet går over 13 uker. Hver uke kan man selvfølgelig spille så mye man vil for å få best mulig resultat. Man må ha vært med på 6 for å kvalifisere seg videre. Losby Winter Tour. Mer om dette på hjemmesiden.

Head pro, alltid blide, hyggelige og kunnskapsrike David Lloyd viser stolt fram fasilitetene. Og stolt har han grunn til å være. David Lloyd Golf Centre er behagelig og har mange gode tilbud på aktiviteter.

Klippekort
Klippekort på golfsimulatorene koster 1500 kroner for 10 klipp. Et klipp for en time før kl 1700 på hverdager og lørdag- og søndager. Etter kl 1700 er det to klipp. Et kort med 20 klipp koster 2900 kroner. Vanlige priser er 250 kroner og 350 etter kl 1700 på hverdager.

Arrangementer
Det er mange firmaarrangementer på stedet. Stedet er velegnet for sosiale arrangementer både for store og små grupper, firmaer som private arrangementer. Det har vært opp til 100 personer på arrangementer i lokalene.

Snooker spilles det alt for lite av i Norge. Dette flotte spillet, som kan gjøre deg bedre i putting blant annet, kan du drive med på et meget godt bord inne på Losby


Tilbudet

Her er tilbudet som dette golfsenteret har på menyen:

Tom Horley har en maskin som måler frekvensen i skaftene. Da er det mulig å få sjekket om køllene er i slekt med hverandre gjennom hele settet.

- 5 golf simulatorer
- Full service shop hele vinteren. Stengt tre dager i året – julaften, 1. juledag og 1. nyttårsdag
- Kafeteria med alle rettigheter.
- Kølletilpasning med Trackman. Stikkord: Tom Horley er ekspert på kølletilpasning. Erfaring fra Europa Tour'en – bruker Trackman i arbeidet. Skafter og hoder fra Nike Callaway, Ping, Titleist, TaylorMade. Måler Ballspin, hastighet, ballbane. PC’en anbefaler hva kunden har behov for når hastigheten skal økes.
- Trivelig, stor avdeling for snooker og dart – to undervurderte aktiviteter i Norge
- Undervisning fra 5 tilgjengelige proer.
- Storskjerm med golf på TV

Pro shop'en er velutstyrt. Her bør man kunne finne det man trenger av utstyr både til innendørs og utendørs bruk.

Stedet er et velegnet stoppested også for turgåere. Det er flotte langrennsmuligheter i området om vinteren. Etter skituren kan man jo stikke innom for et slag golf eller bare ta en kopp kaffe.

Hotellet på Losby Gods er av meget høy kvalitet og er først og fremst et konferansehotell. Det gir mange greenfeespillere om sommeren, men også arrangementer til David Lloyd Golf Centre om vinteren.

David Lloyd Golf Centre har plass til flere. Når man først har tatt veien dit, er veien tilbake ganske kort.Tilbake til første side

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon