Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer

Styreformann Jørgen Thyde og konserndirektør i DanParcs John Staal forventer seg mye av det storstilte golfprosjektet.


04.06 Golf i Danmark:
Golfperle kommer i Danmark
Golfbaner med tilhørende ferieboliger blir stadig mer populært blant danske golfspillere. Nå legger ferie- og aktivitetssenteret DanParcs Silkeborg, sammen med en investor, et tresifret millionbeløp i en 18-hulls golfbane, en golfsenterbygning og opp mot 200 ferieboliger.

Administrerende direktør i DanParcs, John Staal, la ikke skjul på sine store forventninger da han og styreformann, Jørgen Thyde, presenterte prosjektet i mars.

- Vi har for lengst innsett at flere tilbud enn badeland hører til et moderne dansk feriesenter. Jeg er overbevist om at golfspillere får en ordentlig perle å glede seg over – både spillemessig og geografisk sett – når hele prosjektet står klart,” uttalte John Staal ved lanseringen.

Ferieboligene bygges så nær 1. tee og 18. green at beboerne – eiere og leietagere – kun får en spasertur på få minutter til og fra banen.

Positiv innflytelse
Styreformann i DanParcs, Jørgen Thyde, mener at ”golfbyen” og banen får positiv betydning for reiselivsbransjen i Søhøjlandet. Antall sengeplasser i DanParcs stiger fra 1100 til 2700, og trolig vil det årlige overnattingstallet firedobles.
Golfbanen anlegges i kupert område, og golfbanearkitekt Henrik J. Jacobsen kommenterte sin banelayout med ordene: - Vår Herre har vært så gavmild med naturen her at resultatet er nødt til å bli godt.
Henrik J. Jacobsen understreket at banen får fire sett teesteder, men ikke dedikerte dame- og herre-teesteder. Det betyr i realiteten at DanParcs-banen får fire baner i én slik at den enkelte spiller kan velge den banelengden som passer best til hennes eller hans handikap.
Banen forventes å være spilleklar våren 2009, mens de første ferieboligene skal være innflytningsklare våren 2008.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HERTilbake til første side

 

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com