Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser


Simen Fulland, Customgolf

15.12 Customgolf:
Mye solid både av utstyr og simulatorer
Customgolf flyttet fra lokalene i det gamle golfsenteret på Sandaker som har en historie tilbake til 1990. Nå er det Frysjaveien som er adressen.

Noen golffrelste startet opp Golfsenteret på Sandaker i Myrens Verksteds eiendom for 25 år siden. Etter noen år overtok Svein Øyvåg. Tredjemann i rekken er Andreas Lind. Han kjøpte golfsenteret av Svein Øyvåg for fire år siden. Da ble navnet endret til Customgolf.

Flyttingen til Frysjaveien 35 C skjedde 2. mai 2014.

Her er det gratis parkering, og gratis kaffe. Senteret har fått bedre plass samtidig som det er lettere adkomst på oversiden av Ring 3 enn på nedsiden. Det setter spesielt de eldre kundene pris på.

Senteret har en liten puttinggreen og en velutstyrt pro shop. Her er kølleverksted hvor du får køllene dine reparert når det er nødvendig. Kølleverkstedet ordner grepskifte, forlenging av køller, kapping, spine, justere lie angle osv.

Det er et eget VIP-rom hvor man kan ha mer eller mindre lukkede arrangementer. Kaféavdelingen er selvbetjent og kan fungere som et venterom eller bare en sosial prat med andre gjester.

(Artikkelen fortsetter under bildet)Her er Pebble Beach hull 18. Treet i midten blåste over ende i stormen nylig, men inne på Customgolf er det vindstille og treet sår der fortsatt

Simulatorene
Nå er det simulatorgolf som gjelder. Pluss alt det andre.

Det er sju simulatorer av typen About Golf i senteret. De er annerledes enn Full Swing simulatorene på flere måter. Mange vil påstå at nærspillet er bedre. Her kan man faktisk putte omtrent som man gjør utendørs på vanlig gress.

På simulatorene brukes baller med spesialtrykte streker på. Det tas bilder med en hastighet på 2.300 bilder i sekundet. Hastigheten på strekene måles. Det gir informasjon om ballens spin og hastighet. Meget nøyaktig. Det fører til at du kan slå alle typer slag, og maskinen måler faktisk dette helt nøyaktig i motsetning til en del andre simulatorer. Golfsidens utsendte medarbeider forsøkte seg med både pull slice og push hook. Maskinen plukket dette opp uten problemer.
 
Her putter som omtrent om du gjør ute. Du kan slå så høyt du vil og sensorene måler det selv om ballene går i taket.

Maskinene kan med hell brukes for å sjekke kølleoppsett, ballbaner, presisjon, distansetrening og nærspillstrening.

Man kan arbeide seg inn i gode tall på en nøyaktig måte.

Det er full 3D grafikk. Det du ser grafisk er faste objekter. Du treffer et tre og ballen spretter deretter slik som ute på golfbanen. Men du kan hele tiden orientere deg for å finne gode løsninger når du er i trøbbel. Du kan lett skru deg rundt et tre, og du kan slå så høyt du vil. Hvis dine ferdigheter lar deg gjøre det. Puttene leses direkte fra der du slår. Det blir som å spille ute, bortsett fra at du aldri mister ballen.

De har mange spillere som har lav handicap som kunder. Både nye spillere og elitespillere har stor glede av å spille på denne type simulator. About Golf Ltd heter selskapet som produserer The PGA Tour Simulators.

www.aboutgolf.com 

Pensjonistpris 
Det er lavpris for pensjonister på 200 kroner per time 10-16 på hverdager. Vanlig pris er 275. Ellers er prisen 375 kroner timen om kvelden og i helgene.


Nicolai Langeland instruerer. Foto: A. Ramnefjell

Nicolai Langeland
Nicolai Langeland, som er head pro på Miklagard, har jobb fire dager i uken som trener. Han er en up and coming instruktør i norsk golfsammenheng. Timer kan bookes på Miklagards hjemmeside.

Se egen artikkel her


(Artikkelen fortsetter under bildet)Harbour Town, Sør-Karolina, hull 18 med det berømte fyrtårnet, fin bane å spille på simulatoren.

Custom fit-delen

Customgolf kjører custom fitting for åtte merker; Nike, Ping, ToylorMade, Callaway, Cobra, Titleist, Srixon og Mizuno.
 
Det er veldig mye bra utstyr i shopen. Det er nok mange som lar seg imponere av et rikholdig utvalg av Bettinardi puttere. Bettinardi har også wedger. Det er det ikke alle som er klar over. Dette er ikke et billigmerke, men kvaliteten er da også deretter.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon