Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
 
Challenge Tour 2021:

Hjemmeside Terminliste 2021
Live scoring 

Fra Challenge Touren i 2013 - 19 Nederst på siden

2021UKE 44


 
Kristian K. Johannessen

07.11 Challenge Touren:
4. - 7. november:
Kristian K. Johannessen klarte det ikke, Espen Kofstad sprakk på Mallorca

Ingen norsk opptur søndag. 

Kristian K. Johannessen skadet leggen sin på en løpetur 26. august. Han kunne ikke spille igjen før 16. september. Han lå på en 15. plass på rankingen da han ble skadet og var i meget god form. Høyst sannsynlig kostet løpeturen kortet på Europa Touren for neste år. Han ble nr 25 denne uken og nr 25 sammenlagt.

Espen Kofstad sprakk søndag med en 75-runde og ble nr 18. Dermed rykket han ned to plasser til en 12. plass. Men kortet poå Europa Touren er sikret selv om rankingen ville blitt bedre med en bedre avslutning og dermer trolig vært sikret flere turneringer på Europa Touren neste år.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE06.11 Challenge Touren:
4. - 7. november:
Håpet svinner for Kristian K. Johannessen på Mallorca

Bare en kanonrunde søndag kan redde Europa Tour-kortet.

Kristian K. Johannessen er nr 27 før årets siste runde. Det er 4 slag opp til topp 10. Det innebærer trolig at han må gå rundt 7 under par søndag hvis håpet om det sagnomsuste kortet på Europa Touren skal reddes.

Esapen Kofstad har 65 72 71 og er nr 4 før siste runde. Det er 5 slag opp til formsterke Jesper Kennegård. Med seier får han kortet på Europa Touren. Han er nr 40 før denne turneringen.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


05.11 Challenge Touren:
4. - 7. november:
Håpet lever for Kristian K. Johannessen på Mallorca

Finalen har to runder igjen av sesongen lørdag og søndag.

Johannessen hadde 69 (-2) fredag. Dermed klatret han noen plasser. Men han må nok være topp 10 til slutt. Det er ikke faretruende langt opp, men det kreves god putting og ingen store feil før håpet om Europa Tour-kortet ryker. Da han kom inn hadde han rykket opp 13 plasser til 29. plass. Da hadde lederballen med Espen Kofstad spilt 6 hull. 

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


04.11 Challenge Touren:
4. - 7. november:
Slik gikk det med de to norske første dag på Mallorca

Finalen på Challenge Touren er i gang.Det ble natt og dag på en gang.

Espen Kofstad åpnet forrykende og gikk rett i tet med en 65-runde (-6) etter fem birdoer og en eagle pluss en bogey. Delt ledelse.

Kristian K. Johannessen var ikke like god: Det ble en mørk runde med mørke tall. Med fem bogeyer og tre birdier er han helt mede på 42. plass blant de 45 som får være med i finalen. Det er fem slag opp til en topp 10-plassering. Det er trolig noe slikt som skal til for at han kan ha muligheter til å rykke opp blant de 20 beste sammenlagt.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE26.10 Challenge Touren:
4. - 7. november:
Rolex Challenge Tour Grand Final supported by The R&A
T Golf & Country Club, Mallorca, Baleares, Spania
Pott: EUR 450.000

Norske spillere er med, Kofstad og Johannessen.

Det er den store finalen. Espen Kofstad er sikret kortet på Europa Touren neste år, men ønsker å klatre litt for å få bedre ranking for dermed å kunne komme med i flere turneringer neste år.

Kristian K. Johannessen er avhengig av en topplassering for å komme blant de 20 beste som får kortet på Europa Touren neste år. Kanskje en topp 10-plassering holder. Det avhenger av hvilke andre som spiller bra i denne turneringen.

LEADERBOARD

HJEMMESIDEUKE 42
 


 
Kristian K. Johannessen

22.10 Challenge Touren:
19. - 22. oktober:
Topp 10 var ikke godt nok, Arnøy sprakk

Det ble ingen stor norsk suksess til tross for to topp 10-plasseringer.

Jarand Arnøy hadde en unik sjanse til å sikre seg en god plassering og avansere en god del på rankinglisten. I stedet ble det en meget svak 78-runde og 34-plasser nedover til en 46. plass. Han hadde 5 bogeyer på rad og avsluttet med en dobbeltbogey 7 på det 18. hullet. 

Espen Kofstad og Kristian K. Johannessen hadde begge 68 og endte på delt 8. plass. Pen plassering, men der er det lite penger å hente. Kofstad er uendret på rankingen på en 10. plass. Johannessen rykket ned en plass til nr 23. Det er 20 spillere som får kortet på Europa Touren neste år. Med ett slag bedre på hver runde ville han hoppet opp til 17. plass på rankingen med et så godt som sikkert kort på Europa Touren neste år.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE21.10 Challenge Touren:
19. - 22. oktober:
Litt tregt for Johannessen og Arnøy på moving day

Espen Kofstad beveget seg i riktig retning. Han hadde 64 (-7) med sju birdier og avanserte 19 plasser til en 12. plass.

Kristian K. Johannessen (70) startet svakt med to bogeyer på de tre første. Da ble han hengende etter. Det ble ikke mer enn tre under par derfra, mens flere av de andre spillerne hanket in birdier. 

Jarand Arnøy (70) var to under etter fire hull, men klarte ikke å bygge videre på det på den meget lettspilte banen hvor birdene hagler. Han fikk to seksere på temmelig lette par fem hull på de siste ni. Dermed falt han ned fra tredjeplassen han hadde en stund til 12. plass sammen med de to andre norske spillerne.

Det er fem slag opp til tredjeplassen for de tre før fredagens sisterunde.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE20.10 Challenge Touren:
19. - 22. oktober:
Fikk hole in one igjen

Det er ikke ofte at en spiller får holde in one to ganger i samme måned. Fin norsk innsats.

Kristian K. Johannessen fikk hole in one 3. oktober i Sveits (se lenger ned på siden). I dag fikk han det igjen. Denne gangen i Spania. Også denne gangen på banens hull nr 3.

Det løftet ham opp til 3. plass med 5 hull igjen å spille på den andre runden som avsluttes torsdag morgen.

Jarand Arnøy har funnet formen i høst selv om det fortsatt er en del rusk i maskineriet. Han har 6 hull igjen å spille på den adre runden hvor han ligger på 7. plass.

Espen Kofstad hadde tre (!) dobbeltbogeyer på dagens 72-runde (+1). Den inneholdt også en eagle og tre birdier. Han var nr 27 etter at han fikk spilt ferdig den andre runden. 

LEADERBOARD

HJEMMESIDE
 
Jarand Arnøy

19.10 Challenge Touren:
19. - 22. oktober:
Challenge Costa Brava
Empordà Golf, Girona, Spania
Pott: EUR 200.000

Norske spillere er med.

Fin åpning av de tre norske.

Espen Kofstad var tre under par etter 12 hull. Jarand Arnøy hadde sju birdier, men, dessverre, hele fire bogeyer. Dermed ble runden 68 (-3) og en 14. plass før runden var ferdig.

Kristian K. Johannessen hadde fem birider på et ellers feilfritt scorekort. 66 og andreplass etter den første runden tirsdag. 

LEADERBOARD

HJEMMESIDE
UKE 41


17.10 Challenge Touren:
14. - 17. oktober:
Arnøy beviste igjen at han kan gå lavt
Fin norsk avslutning.

Med ni birdier og 62 slag avsluttet Jarand Arnøy på en flott måte.

Kristian K. Johannessen hadde 67 (-4). Han pådrar seg for mange bogeyer og dobbeltbogeyer til å hvde seg helt i toppen. Han klarte ikke å rykke oppover på rankingen etter denne turneringen hvor han like før slutt på på en 19. plass.

Da lå Jarand Arnøy på en 7. plass. 

LEADERBOARD

HJEMMESIDE

 
Kristian K. Johannessen

16.10 Challenge Touren:
14. - 17. oktober:
Svak moving day i Spania
Våre to norske spillere hadde en svak lørdag og falt ut av tetstriden.

Jarand Arnøy hadde fir birdier, men fem bogeyer ødela en ellers god runde. Han falt ned til 36. plass før avslutningen søndag.

Kristian K. Johannessen hadde 7 birdier og hadde vært i tetstriden uten tre svake hull som kostet fem slag. Han er nr 26. Han er ni slag bak teten og fem slag bak fjerdeplassen.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE16.10 Challenge Touren:
14. - 17. oktober:
Sterkt av to, Kofstad kjempet forgjeves i Spania
Våre norske spillere hadde en jobb å gjøre, og to av tre gjorde jobben.

Espen Kofstad gikk på en kjedelig dobbeltbogey på det 14. hullet. Da så det ut til at han måtte gå to under par på de fire siste hullene for å klare cutten på -2. Det klarte han! Men så var det 5 spillere som fikk birdie på det siste hullet og dyttet cut-grensen til -3! Dermed var Kofstad ute.

Jarand Arnøy startet med en bogey, men gikk 8 under på de 13 siste og spilte seg opp til en 14. plass med fredagens 64-runde. Han har vist tidvis glimrende spill i det siste. Kan vi håpe på en superhelg?

Kristian K. Johannessen hadde kniven på strupen. Han trenger en god plassering for å spille seg opp blant de 20 beste for å få kortet på Europa Touren neste år. Med 8 birdier og tre bogeyer er han på slaget bak Arnøy på 22. plass etter 66-runden fredag.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


15.10 Challenge Touren:
14. - 17. oktober:
Svak norsk innledning i Spania
Våre norske spillere har en jobb å gjøre.

Espen Kofstad og Kristian K. Johannessen hadde begge 71 = par på den første runden og var nr 63. Det er under cut-grensen slik det så ut fredag morgen.

Jarand E. Arnøy startet med en dobbeltbogey torsdag og kom inn på 72. Fredag morgen startet han med en bogey og lå da på +2 og en 88. plass totalt.

Våre menn har opplagt en jobb å gjøre fredag.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


04.10 Challenge Touren:
14. - 17. oktober:
Empordà Challenge
Empordà Golf, Girona, Spain
Pott: EUR 200.000

Norske spillere er med.

Her stiller Espen Kofstad, Kristian K. Johannessen og Jarand E. Arnøy.

HJEMMESIDEUKE 39

03.10 Challenge Touren (oppdatert):
30. - 3. oktober:
Kristian K. Johannessen med hole in one!

Men det ble ingen norsk opptur søndag.

Han startet birdie, birdie, hole in one søndag! Men i "feiringens rus" kom det to bogeyer på de tre neste hullene. Så kom han i gang igjen og hadde fire birdier på de seks neste. Da hadde han spilt seg opp 15 plasser til 9. plass. Han trengte noen birdier til for å klatre videre til en topp 5-plassering som ville gitt ytterligere klatring på rankingen.

Det ble scoret lavt i Frankrike på en lett bane. Johannessen hadde 7 birdier og en hole in one. Men fem bogeyer kostet dyrt. Det kostet ham 5. plassen som vill vært med på å sikre kortet på Europa Touren neste år. I stedet rykket han ned en plass på rankingen til 22. plass etter at han ikke ble bedre enn nr 25 på -15 i turneringen i Frankrike denne uken. 

Espen Kofstad avsluttet med 70 og falt ned til 8. plass på rankingen etter 30. plass søndag.

Fredag hadde spanjolen Alejandro Del Rey 58 slag på denne banen. De fleste hadde runder på 60-tallet.

Men Elias Bertheussen endte tredjebakerst etter 71 søndag. Han er nå nr 150 på rankingen. 

LEADERBOARD

Espen Kofstad

02.10 Challenge Touren:
30. - 3. oktober:
Bra moving day for Johannessen

Alle tre spiller i helgen.

Espen Kofstad er etter tre runder nr 24 med 70 67 68.

Kristian K. Johannessen beholdt sin 24. plass etter 72 66 67.

Elias Bertheussen falt bakover på lørdag etter 71 68 75. Han har nå bare to mann bak seg før siste runde søndag.

LEADERBOARD30.09 Challenge Touren:
30. - 3. oktober:
Det ble en førstedag midt på treet torsdag

Nå gjelder det å komme seg videre til helgespillet i første omgang.

Kofstad hadde 70 (-2) og 43. plass. Så fulgte Bertheussen og Johannessen ett og to slag bak. Cutten kan komme til å gå på -1 eller deromkring.

LEADERBOARD finner du her30.09 Challenge Touren:
30. - 3. oktober:
De tre norske har sen starttid torsdag

Kan de lovende taktene til våre tre spillere komme til sin rett denne uken?

LEADERBOARD finner du her


28.09 Challenge Touren:
30. - 3. oktober:
Swiss Challenge
Golf Saint Apollinaire, Folgensbourg, France
Pott: EUR 200.000

Norske spillere er med. Espen Kofstad, Kristian K. Johannessen og Elias Bertheussen stiller. 

LEADERBOARD finner du herUKE 38


 
Kristian K. Johannessen

26.09 Challenge Touren:
23. - 26. september:
Svak helg ga status quo

Det ble ingen god helg etter at Johannessen ledet med to slag etter to runder.

Dermed er han fortsatt nr 21 på rankingen. De 20 beste får kortet på Europa Touren.

LEADERBOARD

Hjemmeside


26.09 Challenge Touren:
23. - 26. september:
Falt av på Moving Day

Det var synd med den svake tredjerunden.

Alle i toppen av listen gikk under par på lørdag bortsett fra Kristian K. Johannessen. Han hadde 74 og ble plutselig 8 slag bak teten etter å ha ledet med to slag halvveis i turneringen.

Nå blir det å satse på en pang-avslutning søndag for å avansere på rankingen.

LEADERBOARD

Hjemmeside
24.09 Challenge Touren:
23. - 26. september:
Leder halvveis etter solid spill

Dette lover bra.

Med 67 66 leder Johannessen med to slag på fire mann etter en bogeyfri runde fredag.

Elias Bertheussen lå på slaget under streken like før runden var ferdig.

LEADERBOARD

Hjemmeside
23.09 Challenge Touren:
23. - 26. september:
Åpnet eagle, eagle

Det har neppe vært gjort tidligere.

Kristian Krogh Johannessen startet med 2, 3; eagle eagle.

Denne skrient kan ikke huske å ha sett eller hørt om noe slikt tidligere. Johannessen kom i mål etter den første runen på -5 og ledelsen. Men han ble forbigått litt utover dagen.

Men for en start på turneringen hvor han trenger en god plassering for å komme seg inn blant de 20 beste på rankingen som får kortet på Europa Touren neste år.

Elias Bertheussen hadde 71 (-1) og var etter første runde nr 40.

LEADERBOARD

Hjemmeside


20.09 Challenge Touren:
23. - 26. september:
Open de Portugal at Royal Óbidos
Royal Óbidos Spa & Golf Resort, Vau Óbidos, Portugal
Pott: EUR 200.000

Norske spillere er med.

HjemmesideUKE 37
 
 
Elias Bertheussen

19.09 Challenge Touren:
16. - 19. september:
Skuffende, norsk sistedag i Frankrike

Nordmennene Johannessen og Bertheussen kunne ønsker seg en bedre søndag.

Elias Bertheussen var 11 under par da det gjensto 24 hull. Han gikk de siste 24 hullene i turneringen 7 over par. Med spill på par på disse hullene ville han blitt nr 11. Nå ble han i stedet nr 42 og bare småpenger i premie som hjalp bare littegrann på rankingen. Dette kunne blitt så bra!

Kristian K. Johannessen hadde 7 birdier søndag. Uten to doble og en enkel bogey ville han blitt nr 7 og avansert en god del på rankingen. I stedet ble det 70 slag og en 20. plass. Det betyr at han beholdt 21. plassen på rankingen etter at engelske Alfie Plant vant i omspill. 

LIVE SCORING

HJEMMESIDE
19.09 Challenge Touren:
16. - 19. september:
nr 25 før siste runde søndag i Frankrike

Nordmennene Johannessen og Bertheussen deler denne plassen på -7.

Johannessen trenger en god runde for å komme opp igjen blant de 20 beste på rankingen.

Elias Bertheussen hadde 73 lørdag. Han lå meget godt an etter to runder. Han var trolig litt for anspent på tee tredje dag. Det ble en dobbeltbogey i åpningen. Da kan skuldrene ha blitt senket og han begynte å spille like bra som har gjorde innledningsvis i turneringen. De neste 11 hullene spilte han nemlig 5 (!) under par. Da var han helt oppe i tetsjiktet igjen. Ble det for mye for topplokket? Nerver? De neste fem hullene gikk på fire over par! Da var han tilbake midt i haugen igjen. Han viser at han kan. Med mer rutine i å ligge høyt oppe på listene kan dette bli bra på sikt. Kanske allerede søndag. For nå han han ikke noe å tape. Ikke Kristian K. Johannessen heller.

Vi satser på en god, norsk søndag!

LIVE SCORING

HJEMMESIDE
18.09 Challenge Touren:
16. - 19. september:
Solid av Elias Bertheussen i Frankrike

Jarand E. Arnøy hadde 6 birdier på førsterunden som ble avsluttet fredag morgen, men han misset cutten etter 72 73.

Han gikk tre over par på 16, 17 og 18 og misset cutten med to slag.....

Bedre gikk det for Elias Bertheussen som har 67 69 og en 7. plass halvveis.

Kristian K. Johannessen er nr 18 på 67 71.

LIVE SCORING

HJEMMESIDE 
 
Kristan K. Johannessen

17.09 Challenge Touren:
16. - 19. september:
Fin start av Johannessen og Eliassen i Frankrike

Jarand E. Arnøy hadde 6 birdier på førsterunden som ble avsluttet fredag morgen.

Både Johannessen og Bertheussen hadde 67 på den første runden og 9. plass.

Arnøy klarte å surre det til med fire bogeyer og en dobbeltbogey sammen med de 6 birdiene. Dermed ble det "bare" 72 og rett under cut-grensen. Klarer han å skalke lukene, blir det en god runde fredag slik at alle de tre norske kan få spille lørdag og søndag. 

LIVE SCORING

HJEMMESIDE


16.09 Challenge Touren:
16. - 19. september:
Fin start av Johannessen i Frankrike

Kristian K. Johannessen, Elias Bertheussen og Jarand E. Arnøy startet torsdag.

Med 67 (-5) er Kristian K. Johannessen ett slag bak de 8 i teten på -6. Dette virker lovende. Han trenger en god plassering for å sikre seg Europa Tour-kortet neste år. Han har ikke fått poeng siden midten av juli pga OL-deltakelse og en leggløpeskade nylig. Han kan trenge en topp 5-plassering i denne turneringen.

Elias Bertheussen var -1 etter 9, og Jarand Arnøy var +1 etter 9 spilte torsdag. Fortsettelse fredag.

LIVE SCORING

HJEMMESIDE

14.09 Challenge Touren:
16. - 19. september:
Hopps Open de Provence
Golf International de Pont Royal, Mallemort, Frankrike
Pott: EUR 200.000

Kristian K. Johannessen, Elias Bertheussen og Jarand E. Arnøy er med.

HJEMMESIDE


UKE 36Jarand E. Arnøy

13.09 Challenge Touren:
9. - 12. september:
Jarand Arnøy med etterlengtet opptur

Tilbake til gammel storhet snart?

Med en flott 4. plass i Tyskland rykket Arnøy opp til 89. plass på CT-rankingen. Det er opp 101 plasser! På verdensrankingen passerte han Kristoffer Reitan og er nr 694. Han var nr 424 etter andreplassen i Spania i 2017. De siste årene har vært tunge for Arnøy. I august for to år siden var han nr 1318.

Espen Kofstad ble nr 32 og beholdt 7. plassen på Race to Mallorca

Elias Bertheussen ble nr 39 og avanserte 20 plasser 171 på Race to Mallorca.

Leaderboard


11.09 Challenge Touren:
9. - 12. september:
Espen Kofstad er bak Jarand Arnøy før siste runde

Espen Kofstad har på skuddhold.

Kofstad er på -1 før siste runde, men det er ikke så langt opp til en topp 10-plassering, "bare" 5 slag.

Langt lysere ser det ut for Jarand Arnøy som har begynt å vise gamle, gode takter. Ha startet horibelt lørdag og var fire over etter tre hull. Men det hjalp godt med 5 under på de siste 7 og en runde på 70. Han er nr 11 på -5 med 5 slag opp til toppen. Dette kan bli bra hvis han får bort rusket i maskineriet.

Elias Bertheussen klarte også cutten og er nr 31 sammen med Kofstad på -1.

Leaderboard


10.09 Challenge Touren:
9. - 12. september:
Espen Kofstad med god runde, men ruskete mot slutten

Espen Kofstad er i form.

Men en bogey og en dobbeltbogey mot slutten gjorde at det "bare" ble -3, en 9. plass og 6 slag bak tyske Matthias Smith i teten.

Med +2 lå Elias Bertheussen akkurat under cut-streken etter første runde.

Jarand Anrøy var slaget selv med fire birdier på runden.

Leaderboard


07.09 Challenge Touren:
9. - 12. september:
Big Green Egg German Challenge powered by VcG
Wittelsbacher Golfclub, Neuburg an der Donau, Germany
Pott: EUR 200.000

Espen Kofstad, Elias Bertheussen og Jarand E. Arnøy er med.

HJEMMESIDEUKE 35

05.09 Challenge Touren:
2. - 5. september:
Espen Kofstad falt nedover i England

Espen Kofstad spiller bra, men nådde ikke helt oppå denne gangen.

Med 68 67 69 71 ble det 14. plass i på Belfry. En god plassering som trygger posisjonen i opprykksavdelingen til Europa Touren.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


04.09 Challenge Touren:
2. - 5. september:
Espen Kofstad med muligheter for topplassering i England

Espen Kofstad er i kjempeform.

Han har hatt en eagle på hver av de tre første rundene. Like før slutt lørdag lå han på en fin femteplass.

Jarand Arnøy misset cutten etter 74 68 med ett slag. Surt etter den fine andrerunden.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE03.09 Challenge Touren:
2. - 5. september:
Bra  av Espen Kofstad

Espen Kofstad med 68 67. Jarand E. Arnøy er også med.

Kofstad er på fjerdeplass, mens Jarand Arnøy må gå 3 under på de 4 siste lørdag morgen for å klare cutten etter væravbrudd fredag.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


03.09 Challenge Touren:
2. - 5. september:
Bra start av Espen Koftsad

Espen Kofstad og Jarand E. Arnøy er med denne uken.

Espen startet med 68 og var nr 10 etter første runde.

Jarand Arnøy hadde 7 (!) birdier, men klarte likevel å gå på 74 (+2)! Han hadde tre dobbeltbogeyer også. Ustabilt. Han må trolig ha 68 eller 69 for å klare cutten fredag.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE

31.08 Challenge Touren:
2. - 5. september:
British Challenge Presented by Modest! Golf Management
The Belfry, Sutton Coldfield, England
Pott: GBP 180,000

Espen Kofstad og Jarand E. Arnøy er med.

HJEMMESIDE

UKE 34

30.08:
Etter seks omspillshull med fire mann innvorlvert vant spanjonlen Alfredo Garcia-Geredia.


27.08 Challenge Touren:
26. - 29. august:
Johannessen skadet leggen sin på joggetur og måtte trekke seg

Elias Bertheussen er med og var rett over cut-grensen etter første dag med 71 - på par.

LEADERBOARD

25.08 Challenge Touren:
26. - 29. august:
B-NL Challenge Trophy
The Dutch, Spijk, Netherlands
Pott: EUR 250.000

Kristian Krogh Johannessen og Elias Bertheussen er med.

LEADERBOARDUKE 33

20.07 Challenge Touren:
17. - 20. august:
"Jeg har jobbet så hardt for dette", sier
Espen Kofstad til Golfsiden

Er høyst sannsynlig klar for Europa Touren neste år! 

Denne seieren smakte godt! "Jeg har spilt fantastisk hele uken", forteller han til Golfsiden rett etter seieren.

Espen Kofstad ledet med to slag med tre hull igjen å spille. så fikk han en bogey. På det 17. hullet fikk skotten Ewen Ferguson en birdie etter å ha spilt seg kloss innpå på par 3 hullet. Det ble play off. Her klinte Kofstad til med driveren sin og fikk en perfekt lengde inn til pinnen. Andreslaget var bra,og han vant med birdie på det første ekstra hullet.

Nå er han nr 4 på rankingen.

Kristian K. Johannessen ble nr 6 og rykket opp til 15 plass på rankingen.

Gratulerer med nok en seier på Challenge touren, Espen!

LEADERBOARD
20.07 Challenge Touren:
17. - 20. august:
Kofstad og Johannessen er med i teten i Danmark

Espen Kofstad var nr 3 før siste runde med 68 70 68.

Kristian Krogh Johannessen var nr 7 etter 69 72 68.

Elias Bertheussen og Jarand Arnøy misset cutten.

LEADERBOARD18.07 Challenge Touren:
17. - 20. august:
Kofstad og Johannessen er gode i Danmark

Espen Kofstad var nr 3 halvveis med 68 70.

Kristian Krogh Johannessen var nr 13 etter 69 72.

Elias Bertheussen og Jarand Arnøy misset cutten.

LEADERBOARD
18.07 Challenge Touren:
17. - 20. august:
Sydbank Esbjerg Challenge
Esbjerg Golfklub, Esbjerg, Denmark
Pott: EUR 200.000

Espen Kofstad, Kristian Krogh Johannessen, Elias Bertheussen og Jarand E. Arnøy er med.

Kofstad og Johannessen startet bra.

LEADERBOARDUKE 32

13.07 Challenge Touren:
11. - 14. august:
Tre av fire klarte cutten i Danmark

Espen Kofstad greit med, Kristian Krogh Johannessen gikk på en smell, Elias Bertheussen MC* og Jarand E. Arnøy MC*.

Kofstad hadde 12. plass halvveis, men gikk på to bogeyer tidlig på runden fredag og falt da ned til 24. plass.

Johannessen var på 8. plass etter den første runden. Men han gikk på en skikkelig smell andre dag. Det ble 77 (!) slag og MC (missed cut).

Det ble MC* (made cut :-) ) for de to andre.

Tre av fire videre. De kjemper om pengene og verdencuppoengene etter den forandringen som trer i kraft denne uken.

Tidlig på tredjerunden fredag hadde Bertheussen avansert 19 plasser, mens Arnøy hadde falt 33 (!) plasser.

Her følger du med videre:

LEADERBOARD

HJEMMESIDE
12.07 Challenge Touren:
11. - 14. august:
Kan alle de fire norske klare cutten torsdag i Danmark?

Espen Kofstad, Kristian Krogh Johannessen, Elias Bertheussen og Jarand E. Arnøy er med.

De åpnet bra alle fire med runder under par.

LEADERBOARD

HJEMMESIDEUKE 31

08.07 Challenge Touren:
5. - 8. august:
Kanonspurt av Espen Kofstad!

Espen Kofstad åpnet 69 69 71, men så smalt det......

Søndag klinket han til med eagle på det første hullet. Så fikk han 7 birdier fram til det 15. hullet og var 9 under par på runden med tre hull igjen å spille.

Da lå han på 4. plass! Den plassen holdt etter en sisterunde på 63 slag. Det førte ham 10 plasser oppover på rankingen til en 14. plass.

Kristian Krogh Johannessen falt to plasser til en 18. plass.

Flere norske er med i Danmark i neste uke.

LEADERBOARD05.07 Challenge Touren:
5. - 8. august:
Fin start av Espen Kofstad

Espen Kofstad og Eirik Tage Johansen henger med etter første runde.

Espen var på -3, og Eirik Tage var på par. Det er 43. og 94. plass. De må spille bra fredadg for å sikre seg helgespill.

LEADERBOARD


04.07 Challenge Touren:
5. - 8. august:
Vierumäki Finnish Challenge
Vierumäki Resort, Vierumäki, Finland
Pott: EUR 200.000

Espen Kofstad og Eirik Tage Johansen er med. Begge har tidlig start torsdag og sen start fredag.

LEADERBOARD
UKE 29Espen Kofstad har vist god form i det siste.

23.07 Challenge Touren:
22. - 25. juli:
Tre norske misset cutten i Italia

Det ble en real norsk nedtur.

De tre norske spillerne Espen Kofstad, Elias Bertheussen og Eirik Tage Johansen misset cutten med 6 slag

LEADERBOARD

20.07 Challenge Touren:
22. - 25. juli:
Italian Challenge
Margara Golf Club, Fubine, Piedmont, Italy
Pott: EUR 300.000

De norske spillerne er Espen Kofstad, Elias Bertheussen, Eirik Tage Johansen og Jarand E. Arnøy. Sistnevnte var førstereserve tirsdag. Kristian K. Johannessen forbereder seg til OL sammen med Viktor Hovland.

HjemmesideUKE 28Jarand E. Arnøy

18.07 Challenge Touren:
15. - 18. juli:
Jarand Arnøy med kanonavslutning

Hyggelig!

Med 7 birdier og en eagle på et par 4-hull samt 2 bogeyer ble det 63 slag på sisterunden. Dermed avanserte han 26 plasser til en 31. plass. Det ga den nødvendige selvtilliten med tanke på resten av sesongen. Nå vet han at han kan!

Stuart Manley, Wales, vant på -18. Det var 10 slag foran Arnøy.

Leaderboard


16.07 Challenge Touren:
15. - 18. juli:
Jarand Arnøy klarte cutten å mirakuløst vis

Imponerende.
 
Han fikk 6 birdier på de siste ni for å klare cutten på det siste slaget. 74 65 holdt akkurat

Leaderboard

13.07 Challenge Touren:
15. - 18. juli:
Euram Bank Open
GC Adamstal, Ramsau, Austria
Pott: EUR 190.000

Linken var ikke kommet tirsdag.

HJEMMESIDE som kanskje er oppe og går snart. Var nede tirsdag morgenUKE 27


12.07 Challenge Touren:
8. - 11. juli:
Johannessen opp 20 plasser på flott sisterunde

Viser solid spill.

Kristian K. Johannessen avanserte til en 16. plass søndag etter en fin 66-runde. Han er nå nr 12 på rankingen. Espen Kofstad er nr 18.

Men han fikk ingen verdensrankingpoeng for 16. plassen og falt 2 plasser til 282. plass.


LEADERBOARD

HJEMMESIDE10.07 Challenge Touren:
8. - 11. juli:
Johannessen nr 37 halvveis

Elias Berheussen misset cutten.

Kristian K. Johannessen var -1 etter to runder. Lørdag var han på par etter 9 hull. Da ser det ut til at en topplassering er utenfor rekkevidde denne uken.

Elias Bertheussen var 4 slag unna cutten etter 76 72.


LEADERBOARD

HJEMMESIDE09.07 Challenge Touren:
8. - 11. juli:
Ikke den beste åpningen

Elias Berheussen startet med en svak runde, og Kristian K. Johannessen startet litt bedre torsdag. 

Johannessen var nr 34 med sin 71-runde.

Elias Berheussen var langt bak på 116. plasas med en svak 76-runde.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


08.07 Challenge Touren:
8. - 11. juli:
Le Vaudreuil Golf Challenge
Golf PGA France du Vaudreuil, Le Vaudreuil, Frankrike
Pott: EUR 210.000

Elias Berheussen startet 9.51, og Kristian K. Johannessen startet 9.47 torsdag.

Begge var på par etter tre hull.

LEADERBOARD

HJEMMESIDEUKE 26


04.07 Challenge Touren:
24. - 27. juni:
Sterk avslutning av Espen Kofstad

Johannessen klarte ikke å holde koken.

En fin 65-runde ha 6. plass alene for Espen Kofstad.

Kristian K. Johannessen hadde en svak avslutning med 72 (+1) og ble delt 8. mann sammen med fem andre spillere.

Tyske Marcel Schneider avsluttet med trte birdier og vant med ett slag.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE

04.07 Challenge Touren:
24. - 27. juni:
Johannessen i ledelse før siste dag

Kan det holde helt inn?

Det er 21 mann innenfor 4 slag rett etter at runden hadde startet søndag formiddag. Dermed må vinneren grave dypt for å lykkes. Kanskje en 64-runde kan gi seier.

Espen Kofstad spiller også bra. Han var bare 3 slag bak teten etter at han åpnet med 2 under par på de første 3 hullene søndag morgen.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE03.07 Challenge Touren:
24. - 27. juni:
Johannessen imponerte fredag

Høyt oppe halvveis.

Kristian Krogh Johannessen leverte varene fredag. Han spilte 9 under par på de 21 hullene han spilte og var på delt tredjeplass halvveis, tre slag bak.

Espen Kofstad er nr 29 etter 70 68. (par=71). Han viser også solid form.

Elias Bertheussen fikk ødelagt turneringen på banens første 9 hull torsdag med 42 slag. Han hadde 79 68 og misset cutten med hele 7 slag.

LEADERBOARD

HJEMMESIDEEspen Kofstad

02.07 Challenge Touren:
24. - 27. juni:
Espen Kofstad beste norske første dag

Men runden ble ikke ferdigspilt torsdag.

Kofstad hadde 70 (-1). Han spilte "rufsete" med 6 birdier og 5 bogeyer. Rufstete var ogsdå innledningen for Johannessen som lå på par etter 15 spilte hull.

Bertheussen er ute av dansen etter svakt spill. Han var på +8 etter 15 og er sjanseløs på å klare cutten.

Hvis han ikke går 9 under på de siste 21 hullene før cut-grensen settes. 

LEADERBOARD

HJEMMESIDE30.06 Challenge Touren:
1. - 4. juli:
Kaskáda Golf Challenge
Kaskáda Golf Resort, Brno, Czech Republic
Pott: EUR 200.000

Espen Kofstad, Elias Berheussen og Kristian K. Johannessen er med.

Johannessen og Kofstad har vist ganske stabil form over tid nå. Bertheussen har vist glimtvis fremragende spill, men har ikke klart å sette sammen fire gode runder i en og samme turnering.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE

UKE 25

27.06 Challenge Touren:
24. - 27. juni:
Espen Kofstad med fin turnering i Open de Bretagne og avanserer på verdensrankingen

Espen Kofstad holdt koken siste dag.

Med 68 (-2) søndag endte Espen Kofstad på en delt 6. plass. Fire slag bak vinneren franske Julien Brun og to slag fra andreplassen. Tenk om Espen hadde fått til en bedre runde enn +5 første dag og alt annet like.

Turneringen bekreftet den gode perioden Kofstad er inne i. Han rykker videre opp på verdensrankingen mandag formiddag.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE
26.06 Challenge Touren:
24. - 27. juni:
Imponerende opphenting av Espen Kofstad i Open de Bretagne

Espen Kofstad fyker oppover på listen.

Etter en elendig start på 75 (+5) slo han til med 63 på den andre runden. Det fortsatte bra lørdag med 65. Dermed er han på en fin 5. plass før siste runde.

Han gikk fem over på de siste 9 torsdag med to bogeyer, en dobbel og en trippel. Ellers har han ikke hatt et eneste slag over par. Lovende!

LEADERBOARD

HJEMMESIDE22.06 Challenge Touren:
24. - 27. juni:
Open de Bretagne
Golf Blue Green de Pléneuf Val André, Pléneuf, Frankrike
Pott: EUR 200.000

Espen Kofstad og Jarand E. Arnøy er med.

Etter en medisinsk greie er Espen Kofstad tilbake på touren. Kan de to norske hevde seg i Frankrike denne uken?

HJEMMESIDE
UKE 24Kristian Krogh Johannessen 

19.06 Challenge Touren:
15. - 18. juni:
Kristian Krogh Johannessen med grei avslutning

Kristian Krogh Johannessen får noen rankingpoeng på verdensrankingen for 15. plassen som kan være verdt å ta med seg med tanke på OL-ålassen. Om det blir OL-plass avgjøres etter at US Open er ferdig på søndag.

Kristoffer Ventura er stabilt ustabil. Med svake 75 74 i helgen raste han ned til en beskjeden 49. plass etter å ha vært svært høyt oppe på en 8. plass halvveis.

Johannessen beholder 10. plassen sin, mens Reitan avanserte 10 plasser til 122. plass. 

LEADERBOARD
18.06 Challenge Touren:
15. - 18. juni:
Kristian Krogh Johannessen og Kristoffer Reitan med svak Moving Day

Kristian Krogh Johannessen har vist stabil form over lengre tid, men sviktet litt torsdag.

Ustabile Kristoffer Reitan svikter ofte når han ligger godt an. Det er synd, for han har så mye god golf i seg. Er det roen han ikke klarer å beholde når han nærmer seg teten?

Rundene 69 66 75 beviser det som er skrevet over. Nok en gang. Med tre birdier og en eagle er det svakt å gå på 75 inkludert to dobbeltbogeyer. Begge dobbeltbogeyene kom på hull hvor han hadde birdie dagen før! Bare 4 mann hadde svakere tredjerunder. Han er nr 38 før siste runde og har ingen reelle muligheter til å få en plassering i toppen. Da rykker han ikke særlig mye opp fra den 133. plassen han ligger på på rankingen hvor bare de 20 beste får en kategori på Europa Touren neste år.

Kristian Krogh Johannessen hadde en ikke like svak runde. Han hadde 71 (-1) torsdag på en dag hvor de 34 første på listen hadde bedre runder. Dermed raste han nedover til en 23. plass - 4 slag foran Reitan og 6 slag bak de to i teten.

Han er god nok til å komme opp med en knallavslutning fredag og dermed kanskje sikre seg OL-plassen.

LEADERBOARD
16.06 Challenge Touren:
15. - 18. juni:
Kristian Krogh Johannessen på vei mot OL

Kristian Krogh Johannessen har vist stabil form over lengre tid.

Han ligger på 8. plass etter 70 65 sammen med Kristoffer Reitan som har 69 66. Nå gjelder det å holde på det gode spillet. Da blir det OL  for Johannessen og en skikkelig opptur igjen for Reitan.

Med det gode spillet som Johannessen viser for tiden, kan kan bli en stor overraskelse i OL. Hvis han får være med.

Eirik Tage Johansen og Elias Bertheussen misset cutten med god margin.

LEADERBOARD14.06 Challenge Touren:
15. - 18. juni:
Challenge de Espana
Iberostar Real Club de Golf Novo Sancti Petri, Cadiz, Spania
Pott: EUR 200.000

Kristian Krogh Johannessen, Eirik Tage Johansen, Elias Bertheussen og Kristoffer Reitan er med.

LEADERBOARD


 


UKE 23

14.06 Challenge Touren:
10. - 13. juni:
Johansen høyt oppe igjen, men trippelen ødela mye

Kristian Krogh Johannessen, Eirik Tage Johansen og Elias Bertheussen klarte cutten.

Elias Bertheussen viser meget gode tendenser innimellom. Han kom sterkt på andrerunden og klarte cutten. Når han får en litt bedre bunnivå, blir han å regne med i toppen. Nå hadde han rundene 73 69 74 70 og ble nr 53. Han er nr 138 på rankingen og har klart cutten to av seks ganger.

Nr 46 ble Eirik Tage Johansen som hadde 74 66 74 71. Ujevnt som Bertheussen. Dette kan bli bra når lekkasjene stoppes. Han er nr 53 på rankingen.

Bedre går det for Kristian K. Johannessen. Han endte på 23. plass denne gangen. Synd med trippelbogey på det 16. hullet som kostet en delt 6. plass. Han er nå nr 10 på rankingen. Trippelen kostet tre plasser på rankingen.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


11.06 Challenge Touren:
10. - 13. juni:
Johansen og Johannssen er gode

Kristian Krogh Johannessen og Eirik Tage Johansen lå godt an midt på dagen fredag.

Johannessen lå på 12. plass etter 69 og -1 etter 12 hull fredag (kl 12.30). Han kom inn på 72.

Johansen var god og hadde 66 fredag etter 74 torsdag. Han lå på slaget foran Johannessen halvveis.

De andre var et stykke bak og hadde sen start fredag. Det er godt gjort om Kristoffer Reitan (74) og Elias Bertheussen (73) klarer cutten fredag ettermiddag. Spesielt etter at Reitan startet med en dobbeltbogey på andrerunden.

Espen Kofstad åpnet bra torsdag, men så raknet det edtter hvert. Det ble 75 slag. Han trakk seg fra resten av turneringen uvisst av hvilken grunn. Kanskje enda en skade eller matforgiftning. Det pleier å være en av disse to årsakene når han trekker seg.

Det er synd. Han fortalte til Golfsiden i forrige uke at han følte seg i bra form. Da er det kjedelig å måtte bryte enda en turnering. Det er blitt mange opp gjennom årene.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


10.06 Challenge Touren:
10. - 13. juni:
Challenge de Cadiz
Iberostar Real Club de Golf Novo Sancti Petri, Cadiz, Spania
Pott: EUR 200.000

Kristian Krogh Johannessen, Eirik Tage Johansen, Espen Kofstad, Elias Bertheussen og Kristoffer Reitan er med. Jarand Arnøy er på reservelisten.

Espen Kofstad startet bra og var 2 under etter 6 hull.

LEADERBOARD

HJEMMESIDEUKE 22

07.06 Challenge Touren:
3. - 6. juni:
Flott spill av Johannessen - tapte i play off

Kristian Krogh Johannessen viser god form. Han var i play off med to andre og tapte mot en birdie på det fjerde omspillshullet. Santiago Tarrio, Spania, vant turneringen.

Eirik Tage Johansen ble nr 14 etter en fin 67-runde søndag.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE
06.06 Challenge Touren:
3. - 6. juni:
Flott spill av Johannessen - leder før siste runde

Kristian Krogh Johannessen er nr 1 før siste runde søndag i Tsjekkia.

Han har vært med i tetstriden før og er vant til å føle på presset. Hans innstilling virker sunn. Dette kan gå veien.

Eirik Tage Johansen er nr 24 før siste runde etter temmelig bra spill.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE04.06 Challenge Touren:
3. - 6. juni:
Flott spill av Johannessen

Kristian Krogh Johannessen er nr 3 halvveis i Tsjekkia.

Han hr 68 67.

Eirik Tage Johansen er også godt med på -4 (71 69).

Jarand Arnøy misset dessverre cutten med etts alg. Surt!

LEADERBOARD

HJEMMESIDE

01.06 Challenge Touren:
3. - 6. juni:
+D REAL Czech Challenge
Golf & Spa Kunětická Hora, Dříteč, Czech Republic
Pott: EUR 200.000

Kristian Krogh Johannessen, Eirik Tage Johansen og Jarand Arnøy er med.

HJEMMESIDEUKE 21Kristoffer Reitan

31.05 Challenge Touren:
19.- 22. mai:
Reitan med fin avslutning

Da det ikke var noe som helst press, ble spillet bra for Kristoffer Reitan. På de siste 9 hullene spilte han seg opp 17 plasser med 32  slag (-3) til en 35. plass.

Etter den første runde på 69 lå han godt an, men det var en svak andrerunde som øedela håpet om en god plassering denne uken.

Jaranad. E. Arnøy ble nr 55.  

LEADERBOARD

30.05 Challenge Touren:
19.- 22. mai:
Reitan og Arnøy nr 51 søndag formiddag

Det blir ingen topplassering denne uken.

Etter 10 og 7 hull henholdsvis lå begge på +5 og 51. plass kl 11.00 søndag.

LEADERBOARD

29.05 Challenge Touren:
19.- 22. mai:
Reitan med 8 bogeyer andre dag

To av tre klarte cutten.

Kristoffer Reitan hadde 60 76 og raste nedover på listen andre dag, men han klarte cutten. Det gjorde også Jarand Arnøy på siste slaget.

Elias Bertheussen var tre slag unna med to seksere og en sjuer på kortet andre dag.

LEADERBOARD
28.05 Challenge Touren:
19.- 22. mai:
Reitan startet bra

Kan det ha snudd?

Etter meget variert spill i det siste fikk Kristoffer Reitan en god start i Irland denne uken. Han var nr 8 etter første dag med 69 (-2) med to bogeyer og fire birdier.

Jarand Arnøy var nr 27 med 72.

Elias Bertheussen var på slaget bak og akkurat over den stipulerte cut-grensen.

LEADERBOARD


25.05 Challenge Touren:
27.- 30. mai:
Irish Challenge
Portmarnock Links, Co. Dublin, Ireland
Pott: EUR 220.000

Elias Bertheussen, Kristoffer Reitan og Jarand Arnøy er med.

HJEMMESIDEUKE 20


23.05 Challenge Touren:
19.- 22. mai:
Johannessen beste norske, Kofstad fortsetter det gode spillet
Kristian K. Johannessen avanserer nå på verdensrankingen igjen.

Johannessen endte på en god 5. plass etter rundene 71 66 71 69. Det gir verdensrankingpoeng. Han vil kanskje avansere rundt 50 plasser fra 414. plassen før turneringen.

Espen Kofstad endte på 18. plass. En ny, solid turnering fra hans side.

Elias Bertheussen ble nr 35.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE

 

20.05 Challenge Touren:
19.- 22. mai:
Kofstad fortsetter det gode spillet
Espen Kofstad er i form. Johannessen også.

Han åpnet med 68 og fjerdeplass etter to runder. Han fortsatte med å være to under par på den andre runden etter 12 hull. Da lå han på 9. plass. Så fikk han en dobbeltbogey på det 17. hullet og falt noen plasser nedover på listen.

Kristian Krogh Johannessen åpnet med -1, men han var god innledningsvis på den andre runden og lå fire under par etter 12 hull på den andre runden torsdag og ett slag bak Kofstad på 12. plass. Så fikk han en ny birdie på det 14. hullet og enda en birdie på det siste hullet. Dermed vaer han nr 7 før alle var kommet inn.

Elias Bertheussen startet svakt med 75 (+3). Han var bedre dag to, men måtte gå to under par på de siste tre for å komme seg over den cut-grensen som gjaldt da. Han klarte det. Han var solid i avslutningen med fire under par på de fem siste hullene. Det var akkurat over cut-streken før runden var verdigspilt.

Kristoffer Reitan og er med 74 og må nok ha 69 for å klare cutten torsdag. Han var nr 100 etter at han hadde spilt 6 hull.

Jarand Arnøy åpnet med 74 og måtte gå fire under par på de siste ni for å klare cutten. Det gikk ikke. Det ble to 74-runder.

LEADERBOARD

HJEMMESIDEUKE 19


18.05 Challenge Touren:
19.- 22. mai:
Dormy Open
Österåkers Golfklubb, Åkersberga, Sverige
Pott: EUR 200.000

Espen Kofstad, Elias Bertheussen, Kristoffer Reitan og Kristian Krogh Johannessen er med. Jarand Arnøy var mandag nr 7 på reservelisten.

HJEMMESIDEUKE 19Espen Kofstad

17.05 Challenge Touren (oppdatert):
13.- 16. mai:
Espen Kofstad 65 70 72 67i Malmö

Han endte på tredjeplass. Flott turnering og avansement på verdensrankingen.

Espen Kstad fikk plasseringen alene. Skotten Howie vant suverent på - 22. Espen hadde -14. En real oppgjør for en spiller som har slitt med alt for mange skader opp gjennom årene.

Hvor mange plasser han avanserer på verdensrankingen får vi vite mandag morgen.

Han fikk med seg 14.000 euro som kommer godt med i et anstrengt budsjett.

Golfsiden tipper at Espen Kofstad rykker opp til rundt 670. plass fra der han var før turneringen, nr 1.432. Men det kan være grådig feil beregnet.

(tillegg) Han rykket opp 745 plasser til 687. plass og har nå bare fire nordmenn foran seg på listen.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE
 

16.05 Challenge Touren:
13.- 16. mai:
Espen Kofstad 65 70 72 i Malmö

Han lå på andreplass med tre hull igjen å spille.

Skotten Craig Howie ledet med sju slag da han hadde fem hull igjen å spille søndag.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE
 


15.05 Challenge Touren:
13.- 16. mai:
Espen Kofstad 65 70 72 i Malmö

Han kan håpe på en topp 10-plassering. Like før slutt på den 3. runden lå Kofstad på 15. plass. Det er tett i toppen. En god runde søndag vil gi en meget god plassering.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE
 14.05 Challenge Touren:
13.- 16. mai:
Espen Kofstad med kanonrunde i Malmö

Alle de fire norske under par, men bare en inne over streken.

Espen Kofstad er i delt ledelse på 65 (-7) etter 8 birdier. De tre andre var 1 og 2 slag under par, men cutten ser ut til å gå på -3.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE
 


13.05 Challenge Touren:
13.- 16. mai:
Bertheussen startet bra i Malmö

Elias Bertheussen var på -1 etter en tredel av første runde.

Espen Kofstad og Kristian Krogh Johannessen startet også tidlig torsdag.

Jarand Arnøys starttid torsdag: kl 13.00

LEADERBOARD

HJEMMESIDE
 

11.05 Challenge Touren:
13.- 16. mai:
Range Servant Challenge by Hinton Golf
Hinton Golf Club, Malmö, Sweden
Pott: EUR 200.000

Espen Kofstad, Elias Bertheussen, Jarand Arnøy og Kristian Krogh Johannessen er med.

HJEMMESIDE
 UKE 18Eirik Tage Johansen

10.05 Challenge Touren:
6. - 9. mai:
Eirik Tage Johansen ble beste nordmann

To klarte cutten. 

Johansen endte på 28. plass etter 70 71 70 70. Solid turnering.

Johannessen ble nr 45.

Vant gjorde Wilco Nienaber, SA. Han fikk tre femmere på omspillshullene, men svenske Henric Sturehed fikk 5, 5 og 6 på det 18. hullet som ble brukt i omspillet. 

LIVE SCORING

HJEMMESIDE

07.05 Challenge Touren:
6. - 9. mai:
Imponerende av Johansen og Johannessen

Ellers var det nesten mørkt sett med norske øyne. 

Eirik Tage Johansen hadde kniven på strupen. Han var tre slag fra å klare cutten etter ni hull fredag. Så gikk han tre under på de siste 9! Og to under på de siste fire! Det er flott og imponerende gjort av tvillingpappaen. Bra Tage! Han klarte cutten på det siste slaget.

Kristian Krogh Johannessen var i nesten samme båt. Han lå bak cut-grensen med fire hull igjen å spille. Da tråkket han til med tre birdier på rad! En bogey på dagens siste hull var ikke så farlig. Det var "god" margin ned til streken. Han er ett slag foran "navnebror" Johansen.

De tre andre misset cutten med god margin. Det var skuffende på et så fint anlegg. 

LIVE SCORING

HJEMMESIDE


Kristoffer Reitan

06.05 Challenge Touren:
6. - 9. mai:
Reitan med stor framgang

Fra en svak turnering i forrige uke hevet Reitan spillet på åpningsrunden denne uken. Med 69 slag er han nr 32 etter første dag.

Eirik Tage Johansen var gledelig godt i gang på den første runden og var fire under par etter 15 hull torsdag. Det så lovende ut, men så kom det to bogeyer på rad. Runden endte på 70 (-2)

Kristian Krogh Johannessen var på -1 etter 13, han kom inn med den scoren som er 71 slag. .

Elias Bertheussen var på par etter den første runden.

Espen Kofstad fikk en forferdelig start med 6 over par på hans 5. - 9. hull for dagen. Likevel kom han inn på 74 (+2).


LIVE SCORING

HJEMMESIDE


06.05 Challenge Touren:
6. - 9. mai:
Dimension Data Pro-Am
Fancourt Golf Estate, George, South Africa
Pott: ZAR 6.000.000

Eirik Tage Johansen, Kristoffer Reitan, Espen Kofstad, Elias Bertheussen og Kristian Krogh Johannessen er med.UKE 17Espen Kofstad 

02.05 Challenge Touren:
22. - 25. april:
Espen Kofstad med fin turnering i Sør-Afrika

Det ble en fin helg for Espen Kofstad.

Med 69 søndag endte han på en 22. plass. En liten opptur for Espen Kofstad som har vært mye skadet opp gjennom årene. Han var 6 slag bak J.C. Richie som vant i play off.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


01.05 Challenge Touren:
22. - 25. april:
Espen Kofstad glimtet til i Sør-Afrika

Det var sus av gammel storhet på moving day.

Med en flott 67-runde lørdag avanserte Kofstad til 24. plass. Det er bare tre slag opp til en topp 10-plassering. Det hadde vært flott!

LEADERBOARD

HJEMMESIDE

01.05 Challenge Touren:
22. - 25. april:
Bare en av de fem klarte cutten i Sør-Afrika

En svak norsk turnering.

Bare Espen Kofstad gikk videre til helgespillet. Han klarte det på siste slaget.

De fire andre ble satt på sidelinjen etter til dels svakt spill.

Elias Bertheussen var på gang fredag formiddag, men klarte ikke å snøre igjen sekken. Han misset cutten med to slag etter 76 70.

Fire bogeyer på rad påå hullene 13-16 gjorde at heller ikke Kristian Krogh Johannessen klarte cutten på samme score som Berteussen.

Eirik Tage Johansen var 6 slag under streken etter 76 74.

Kristoffer Reitan var 9 slag under streken etter svake 77 76. Det var 18 slag bak teten på 36 hull. Han var fire over par på de 8 par 5 hullene. Det er utrolig dårlig av en spiller som slår så langt som han vil. Her må det værte noe galt med planleggingen av hvordan hullene skal spilles.  

LEADERBOARD

HJEMMESIDE30.04 Challenge Touren:
22. - 25. april:
Bare to av fem med OK start i Sør-Afrika

Men Bertheussen startet bra fredag formiddag.

Eirik Tage Johansen, Kristoffer Reitan og Elias Bertheussen startet svakt, mens Espen Kofstad og Kristian Krogh lå over den tippete cutgrensen etter første dag.

Men Elias Bertheussen startet friskt fredag morgen med tre under etter sju spilte hull.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


27.04 Challenge Touren:
29. - 2. mai:
Bain's Whisky Cape Town Open
Royal Cape GC, Cape Town, South Africa
Pott: ZAR 3.000.000

Eirik Tage Johansen, Kristoffer Reitan, Espen Kofstad, Elias Bertheussen og Kristian Krogh Johannessen er med.

Bare Bertheussen har sen start torsdag.

LEADERBOARD

HJEMMESIDEUKE 16

25.04 Challenge Touren:
22. - 25. april:
Svak norsk lørdag som fortsatte innledningsvis søndag i Sør-Afrika

Eirik Tage Johansen (74), Kristoffer Reitan (76), Espen Kofstad (82) og Kristian Krogh Johannessen (74) spilte svakt lørdag.

Det må ha vært vanskelige forhold lørdag. Bare ni mann spilte under par. Men likevel.

Kristian Krogh Johannessen lå riktig nok på andreplass før siste runde, men åpnet svakt søndag og var nr 17 etter ni hull. Søndagen startet i tråd med lørdagens svake spill. Mange bogeyer over hele den norske linjen.  

Det var synd etter den fine innledningen de to første dagene.

Kan det skyldes kollektiv matforgiftning eller noe sånt?

Nei, det var nok vinden på lørdag som ødela scorene til gutta. Det blåste friskt i motsetning til de to første dagene, men det var omtrent likt for alle. Litt avhengig av starttidene.

Det ble jevnt over litt bedre scorer søndag uten at det hjalp nordmennene noe særlig.

Kristian Krogh Johannessen (73) rykket med 7 plasser til 9. plass. Det var helt OK med en topp 10 plassering, men han hadde en gyllen mulighet til å vinne!

Eirik Tage Johansen (74) rykket ned 11 plasser til en 42. plass.

Kristoffer Reitan (79) rykket ned 28 plasser til en 59. plass.

Espen Kofstad, som hadde 82 lørdag, avanserte 5 plasser til en 56. plass.

En temmelig svak, norsk søndag med andre ord.

Det ble play off om seieren mellom fem mann. Her stakk Brandon Stone av med seieren med en birdie på det 18. hullet som eneste mann på dette vanskelige par-5 hullet.
 
LIVE SCORING

HJEMMESIDE


24.04 Challenge Touren:
22. - 25. april:
Solid norsk innsats i Sør-Afrika

Eirik Tage Johansen, Kristoffer Reitan, Espen Kofstad og Kristian Krogh Johannessen klarte alle cutten.

Eirik Tage Johansen spilte seg opp etter en treg start første dag. Etter 71 70 var han nr 27 halvveis.

Kristoffer Reitan og Espen Kofstad hadde 70 og 71 og var nr 11 etter to runder. Men på tredjerunden hadde begge to rast ned til 47. (!) plass da begge var 4 over par på lørdagsrunden etter bare 6-7 hull.

Kristian Krogh Johannessen lå på andreplass etter 5 spilt hull lørdag formiddag selv om han da var én over par på runden.

Alle de fire norske var over par innledningsvis på lørdag, Moving Day.

Her følger du med videre.

LIVE SCORING

HJEMMESIDE


22.04 Challenge Touren:
22. - 25. april:
Solid start for de norske første dag i Sør-Afrika

Eirik Tage Johansen, Kristoffer Reitan, Espen Kofstad og Kristian Krogh Johannessen startet sesongen torsdag.

Espen Kofstad startet med 70 (-2) med fem birdier

Kristian K. Johannessen var ett slag bedre og hadde 6 birdier.

Kristoffer Reitan startet veldig bra og var tre under par etter 11 hull med tre birdier. Han kom inn på -3 til slutt etter en dobbel og en enkel bogey og tre birdier på de siste 7 hullene.

Eirik Tage Johansen var en over par etter 12 hull og et stykke nede på listen. Men spilte seg opp til -1 selv med en bogey 6 på det siste hullet.

Her følger du med videre.


LIVE SCORING

HJEMMESIDE


21.04 Challenge Touren:
22. - 25. april:
Limpopo Championship
Euphoria GC, Modimolle, South Africa
Pott: ZAR 3.000.000

Ny sesong. Eirik Tage Johansen, Kristoffer Reitan, Espen Kofstad og Kristian Krogh Johannessen er med.

Kofstad og Johannessen starter tidlig torsdag.

LIVE SCORING

HJEMMESIDE


2020

UKE 47


22.11 Challenge Touren:
19. - 22. november:
Hadde sjansen - grep den ikke

Kristian Krogh Johannessen ledet med tre hull igjen å spille søndag.

En drøy håndfull spillere lå likt på 10 under par med tre hull igjen. Dessverre spilte Johannessen to over par på de tre siste hullene. Det var det ingen av de andre som gjorde. Da ble det - etter forholdene - en skuffende 8. plass på Johannessen. Han hadde virkelig muligheten til å vinne. Med én under par på de tre siste hadde han fått play off. Men det ble altså tre slag dårligere.

Dermed falt han også to plasser på rankingen til en 10. plass.

Sesongen sett under ett var meget bra. Spillet hans lover godt for neste sesong.

LEADERBOARD

Hjemmeside


21.11 Challenge Touren:
19. - 22. november:
Ny, solid runde av Johannessen på Mallorca

Har vinnermuligheter søndag.

Med 70 slag på moving day ligger han alene på 6. plass, men bare tre slag bak lederen. Med en super søndagsrunde kan dette bli seier. Noen av dem som ligger foran er neppe de sterkeste søndagsspillerne.

Vi husker avslutningen til Johannessen i NM med fire strake birdier på de fire siste hullene for å slå Espen Kofstad med ett slag. Han har det i seg. Han spille er under alle omstendigheter bra for tiden.

Vi venter i spenning.

LEADERBOARD

Hjemmeside

20.11 Challenge Touren:
19. - 22. november:
Kanonrunde fredag av Johannessen på Mallorca 

Med et fyrverkeri på scorekortet rett etter runding kom Kristian Krogh Johannessen inn på 65 (-6) fredag. Det var dagens nest beste runde. Han er fem salg bak teten på en 7. plass halvveis. Imponerende av nroegesmesteren.

LEADERBOARD

Hjemmeside

20.11 Challenge Touren:
19. - 22. november:
På par på førsterunden på Mallorca

Bare de 45 beste er med.

Kristian K. Johannessen åpnet med fire birdier og fire bogeyer på 71 runden som ga ham 25. plass etter første dag.

Det var fem slag opp til tre mann.

Fredag morgen var han 3 under par etter 11 hull. Da hadde han spilt seg opp til en 14. plass. Det var 4 slag opp til teten.

LEADERBOARD

Hjemmeside


17.11 Challenge Touren:
19. - 22. november:
Challenge Tour Grand Final
T-Golf & Country Club, Mallorca, Baleares, Spain
Pott: EUR 350.000

Her stiller Kristian K. Johannessen opp i finalen. Han er nr 8 på rankingen før siste turnering.

Hjemmeside
UKE 46


14.11 Challenge Touren:
11. - 14. november:
Bra avslutning av vår mann i Spania, 

Kristian K. Johannessen spilt en bra sisterunde.

Med 68 slag på siste runde endte han på delt femteplass og 10.000 euro i premie. Dermed er han på en imponerende 8. plass på Road to Mallorca.

I neste uke er det avslutning på sesongen i turneringen Challenge Tour Grand Final
T-Golf & Country Club på Mallorca.

Kristian K. Johannessen viser god form og kan faktisk vinne på MAllorca med det spillet han har inne. En forutsetning da er at han holder seg unna de store blemmene som han har hatt en tendens til å få i de siste turneringene.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


13.11 Challenge Touren:
11. - 14. november:
Topp 10 halvveis i turneringen i Spania, men seiersmuligheten forsvant fredag

Kristian K. Johannessen lå godt an, men 4 over på 3 hull ble kostbart.

Han var fire over par på hullene 15, 16 og 17 på vei til en runde på 72 slag. Det gir 12. plass før siste runde lørdag. Han er ni slag bak ledende Alfredo Garcia-Heredia (64).

LEADERBOARD

HJEMMESIDE 
13.11 Challenge Touren:
11. - 14. november:
Topp 10 halvveis i turneringen i Spania

Kristian K. Johannessen kan gå mot en super plassering i Spania denne uken.

Etter 72 69 lå han på en 9. plass etter to runder. Fredag hadde han start kl 11.30. Litt formange bogeyer på de to første rundene. Seks i tallet. Mot ni birdier. Det samme som ledende Jacobo Paster, Spania.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE
11.11 Challenge Touren:
11. - 14. november:
OK åpning for Kristian Krogh Johannessen i Spania
Han har ikke langt fram til en god plassering.

Kristian K. Johannessen hadde tre bogeyer og tre birdier første dag og er nr 28.

To mann har -6 -og -4 henholdsvis. Dermed er det ikke mer enn tre slag opp til tredjeplassen for Johannessen.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE


10.11 Challenge Touren:
11. - 14. november:
Andalucía Challenge de España
Iberostar Real Club de Golf Novo Sancti Petri, Cadiz, Spain
Pott: EUR 200.000

Her stiller Kristian K. Johannessen opp.

HJEMMESIDEUKE 45


09.11 Challenge Touren:
5. - 8. november:
Midt på treet i Spania

Kristian K. Johannessen hadde 76 70 72 70 og ble nr 31. Det ble helt greit etter en tund start.

Med en trippel og en kvadruppel ble det tungt. Med to bogeyer her ville han vært topp 10.

LEADERBOARD07.11 Challenge Touren:
5. - 8. november:
Med kniven på strupen i Spania

Kristian K. Johannessen opp gikk på en smell torsdag. Han måtte gå lavt fredag.

Det så ikke lyst ut innledningsvis fredag etter en bogey på det tredje hullet. Men en eagle på hull 7 ga et håp. Etter en ny bogey på det 10. hullet ble det faretruende. Han svarte med en birdie på hull 11 og en ny birdie på veien hjem. Dermed ble det 70. Han klarte cutten med et par slags margin. Før helgens spill var han nr 36.

LEADERBOARD


06.11 Challenge Touren:
5. - 8. november:
Kvadruppelbogey ødela førsterunden i Andalucía Challenge de España

Kristian K. Johannessen opp gikk på en smell torsdag.

Han fikk 8 slag på hull nr 10 og var 4 over par etter første runde på en vanskeligskåret bane hvor cutten kommer til å gå en håndfull slag over par ser det ut til.

Hans starttid er 12.25 fredag.

Tidlig fredag morgen så cutten ut til å gå på +3, men det kan fort bli høyere hvis forholdene fredag er de samme som dagen før.

LEADERBOARD

02.11 Challenge Touren:
5. - 8. november:
Andalucía Challenge de España
Iberostar Real Club de Golf Novo Sancti Petri, Cadiz, Spain
Pott: EUR 200.000

Her stiller Kristian K. Johannessen opp.

Han har trent godt i Spania i lengre tid og burde være fit for fight.

HJEMMESIDE


UKE 40

05.10 Challenge Touren:
1. - 4. oktober:
Flott avslutning av de tre norske

Espen Kofstad fant formen, Elias Bertheussen fikk seg en opptur og Kristian K. Johannessen spilte seg kraftig opp i Italia.

Kristian Krogh Johannessen gikk ni under par på sisterunden med en 6'er på et par fem-hull. Det ble 63 og en fin fjerdeplass til slutt. Det var bare ett slag bak de tre som spilte play off om seieren!

Espen Kofstad endte på 25. plass etter 72 69 76. Han hadde 6 birdier på hullene 8-15 på sisterunden.

Elias Bertheussen ble nr 35 etter 73 69 68. På banens siste 9 hull på den andre runden gikk han fem under par. Dermed klarte han cutten på det siste slaget. Opptur!

LEADERBOARD

HJEMMESIDE03.10 Challenge Touren:
1. - 4. oktober:
Regn i Italia - andre runde fortsetter lørdag

 Espen Kofstad, Elias Bertheussen og Kristian K. Johannessen spiller ferdig andrerunden lørdag etter uvær i Italia.

Kristian Krogh Johannessen fikk spilt 6 hull fredag. De andre to fikke ikke stratet. Lørdag startet spillet igjen kl 9.00.

LEADERBOARD

HJEMMESIDE

29.09 Challenge Touren:
1. - 4. oktober:
Italian Challenge Open Eneos Motor Oil
Golf Club Castelconturbia, Agrate Conturbia, Italia
Pott: EUR 300.000

Her stiller Espen Kofstad, Elias Bertheussen og Kristian K. Johannessen opp.

HJEMMESIDE


UKE 38

21.09 Challenge Touren:
17. - 20. september:
Johannessen et stykke nede på listen

Det ble 70. plass til slutt etter et par bogeyer mot slutten av runden.

Garrick Higgo, Sør-Afrika vant på -19. Kristian Krogh Johannessen hadde +1. Han er nå nr 19 på rankingen.


LIVE SCORING

HJEMMESIDE20.09 Challenge Touren:
17. - 20. september:
Johannessen nr 55 etter 12 hull søndag

Det blir ingen topplassering for norske spillere.

LIVE SCORING

HJEMMESIDE
19.09 Challenge Touren:
17. - 20. september:
Forferdelig før stoppet spillet fredag

Espen Kofstad fikk turneringen ødelagt.

Han fikk bogey, dobbeltbogey og bogey før spillet ble stoppet pga hard vind. Det kostet omtrent 60 plasseringer. Det blåste for mange andre også. Elias Bertheussen hadde to bogeyer på rad før de blåste av mens halve feltet ikke hadde startet sin runde. Spillet fortsetter lørdag morgen kl 09.15.

Alle de tre norske fikk føle vinden. Tidligere på dagen var det fire timers forsinkelse pga tordenvær. Mange heldige slapp å spille fredag. Vinneren blir nok å finne blant dem som ikke fikk ødelagt turneringen pga den sterke vinden.

LIVE SCORING

HJEMMESIDE15.09 Challenge Touren:
17. - 20. september:
Open de Portugal at Royal Óbidos
Royal Óbidos Spa & Golf Resort, Óbidos, Portugal
Pott: EUR 500.000

Her stiller Espen Kofstad opp etter en lang pause. Norgesmesteren er også med pluss Elias Bertheussen.

HJEMMESIDE


UKE 36

06.09 Challenge Touren:
3. - 6. september:
Kristian Krogh Johannessen hadde en meget god turnering i Nord-Irland
Norgesmesteren viser tenner.

Med 69 69 66 65 ble det til slutt andreplass ALENE for Kristian Krogh Johannessen.

Han imponerte med ypperlig helgespill. Amerikaneren Tylor Koivisto var ikke til å stoppe med 67 71 62 67.

Tylor hadde 21 birdier. Kristian hadde 22....

Gratulerer med supert spill og enda bedre selvtillit!

LEADERBOARD
06.09 Challenge Touren:
3. - 6. september:
Johannessen på 4. plass før siste runde i Nord-Irland
Solid spill av norgesmesteren.

Kristian K. Johannessen er på -6 og fire slag bak ledende Tylor Koivisto, USA, som leder med tre slag på to mann på andreplass.

Norgesmester Kristian Krogh Johannessen er har med andre ord bare tre mann foran seg på listen når han går ut i nest siste ball kl 12.19 norsk tid.

LEADERBOARD05.09 Challenge Touren:
3. - 6. september:
Northern Ireland Open supported by The R&A
Galgorm Spa & Golf Resort, Ballymena, Northern Ireland
Pott: EUR 200.000

Det er lang pause fra februar til september. Norgesmester Kristian Krogh Johannessen er med.

Bra innsats av Johannessen


LEADERBOARD

Hjemmeside


UKE 19

18.02 Challenge Touren:
7. - 10. mai:
Prague Golf Challenge
Prague City Golf, Prague, Czech Republic
Pott: USD 205.000

Det er lang pause fra februar til mai på Challenge Tourens treminliste.

HJEMMESIDE


UKE 7Eirik Tage Johansen er med i kraft av turneringsvinner i 2019 (Foto: ET)

16.02 Challenge Touren:
13. - 16. februar:
Svak Sør-Afrika turné for de norske spillerne

Det var to nordmenn med.

Kristoffer Reitan hadde 72 68 72 74 og endte på rundt 56. plass. Der er det ikke mye penger å hente.

Eirik Tage Johansen var ett slag bak. Heller ikke han har hatt noen stor suksess i Sør-Afrika på de tre innledende rundene på Challenge Touren.

De norske spillerne bemyttet ikke muligheten til å skaffe seg god ranking i disse turneringene hvor det var spesielt mye penger i denne ukens turnering.

Neste turnering er i mai.

Eirik Tage Johansen var best i Sør-Afrika med en 35. og en 14. plass som ga 20. plass på rankingen før denne ukens turnering.

Espen Kofstad fikk magetrøbbel i Afrika (igjen) og reiste raskt hjem under den første av de tre turneringene. Han er nå i trening igjen.

Elias Bertheussen har hatt en skulderskade og stilte ikke opp i Sør-Afrika.

Kristian K. Johannessen har dårlig ranking og har vanskelig for å komme med i turneringene.

Ingen god, norsk åpning på Challenge Tour sesongen. De er kommer et godt stykke bakpå. Selv om Eirik Tage Johansen hadde et lite lyspunkt med sin 14. plass i årets andre turnering. 

LEADERBOARD

HJEMMESIDE

Nå må Kristoffer Reitan komme i slag.

11.02 Challenge Touren:
13. - 16. februar:
Dimension Data Pro-Am
Fancourt Golf Estate, George, Sør-Afrika
Pott: USD 400,000

Det er to nordmenn med. Viktig med god plassering. Gode premier. Det innebærer at en god plassering her i praksis betyr god plassering i to turneringer med "vanlig" premipott.

Mer i potten
Dette er en pro-am turnering hvor de spiller på tre baner de tre første dagene. Lørdag går 60 mann videre til finalen på søndag. Vinneren får $53,000 og vinner en plass i startfeltet i the WGC-FedEx St. Jude Invitational i july hvor verdens beste spillere er med på TPC Southwind i Memphis.

HJEMMESIDE


UKE 6

09.02 Challenge Touren:
6. - 9. februar
Eirik Tage Johansen avanserte siste dag i Sør-Afrika

Det ble en bra turnering.

Med 70 slag på den siste runden avanserte Eirik Tage Johansen til en delt 14. plass på -6. Det var opp 20 plasser. Han er nå nr 20 på rankingen for 2020.

Anton Karlsson vant på -14 da begge i lederballen sprakk så det sang med 77 og 78 søndag. 

LEADERBOARD08.02 Challenge Touren:
6. -9. februar
Eirik Tage Johansen nr 34 før siste runde i Sør-Afrika

Det ble 71 lørdag. En knallrunde søndag kan gi en topp 10-plassering. Men det spørs om han er stabil nok til å klare det. Han har vist gode tendenser i år.

LEADERBOARD07.02 Challenge Touren:
6. - 9. februar
Bra av Eirik Tage Johansen i Sør-Afrika

Er med i helgen.

Med 73 68 er han inne med god margin.

Kristoffer Reitan var ett slag bak cut-grensen etter 6 spilte hull. Ujevnt spill ga missed cut. Han avsluttet med tre over på de tre siste hullene. Han måtta ha hatt ett slag under par på disse tre hullene får å gå videre. 74 -73 var et godt stykke unna helgespillet som gikk på 72 71. (-1)

LEADERBOARD


06.02 Challenge Touren:
6. - 9. februar
RAM Cape Town Open
Royal Cape GC, Cape Town, Sør-Afrika
King David Mowbray GC, Cape Town, Sør-Afrika
Pott: USD 250,000

Det er to nordmenn med, Kristoffer Reitan og Eirik Tage Johansen. Elias Bertheussen er skadet i skulderen. Kristian K. Johannessen har ikke god nok ranking til å komme med.

HJEMMESIDEUKE 5

03.02 Challenge Touren:
30. - 2. februar
Svak norsk avslutning i Sør-Afrika

To av tre norske klarte cutten.

Med 68 68 74 74 ble det 35. plass på Eirik Tage Johansen etter en svak helg.

Kristoffer Reitan var ett slag svakere med 72 68 75 70.

Ingen god helg for våre spillere i Sør-Afrika.

LEADERBOARD


31.01 Challenge Touren:
30. - 2. februar
Bra av Eirik Tage Johansen i Sør-Afrika

To av tre norske klarte cutten.

Eirik Tage Johansen imponerer med solid spill - 2 x 68 og delt 3. plass ser bra ut. Han er to slag bak teten før runden er ferdig ved 12-tiden norsk tid.

Kristoffer Reitan har 72 68 og kommer seg videre til helgespillet.

Espen Kofstad trakk seg etter tre hull fredag. Om det er en ny skade eller mageproblemer eller annet, kjenner ikke Golfsiden til.

LEADERBOARD


30.01 Challenge Touren:
30. - 2. februar
Bra av Eirik Tage Johansen i Sør-Afrika

Det er over 200 med.

Det spilles på to baner.

Eirik Tage Johansen åpnet på 68 (-4) og var nr 28. Han ser ut til å ha fått trent godt i Rogaland i vinter. Der har de gode treningsforhold både ute og inne.

Kristoffer Reitan åpnet med 72 og var nr 105.

Espen Kofstad hadde 74 og var da nr 148.

LEADERBOARD

ENTRY LIST hvor du også finner LEADERBOARD

HJEMMESIDE.
07.01 Challenge Touren:
30. - 2. februar
Limpopo Championship
Euphoria GC, Modimolle, South Africa
Koro Creek GC, Modimolle, South Africa
Pott: USD 250,000

Det er tre nordmenn som er kvalifisert.

Eirik Tage Johansen, Kristoffer Reitan, Espen Kofstad er inne. Kristian K. Johannessen var 5. reserve mandag.

ENTRY LIST hvor du også finner LEADERBOARD

HJEMMESIDE.
2019 se nederst på siden


Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon