Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser


ANNONSØRINNHOLD

Belek har mange gode baner å by på

03.07 Leilighet i Belek, Tyrkia:
Golfparadiset i Tyrkia
Belek er et eksklusivt feriested kort vei fra storbyen Antalya, spesielt kjent for sine flotte golfbaner. Her får du også en deilig badeferie i fredelige omgivelser med utsikt mot svale pinjetrær, rolige sanddyner, vakker eukalyptus skog og blått Middelhav.

Området ligger vakkert til ved havet og består hovedsakelig av lekre hotell, gode restauranter, grønne golfbaner og kilometerlange strender. Feriebyen er nærmest bygd opp rundt golfbanene, noe som gjør stedet til en perle for kresne golfentusiaster, det er hele 17 18-hullsbaner her - og flere blir det! Det er heller ikke langt til kulturopplevelser og severdigheter.

For de kulturinteresserte ligger Belek også ganske nær oldtidsbyen Aspendos som skryter av det best bevarte teatret i hele Lille-Asia. Her arrangeres det hvert år i juni en opera- og ballettfestival. Akustikken er helt fantastisk.Odyssey Park Residence

har en optimal beliggenhet med gåavstand til sentrum og de solrike sandstrendene i Belek, samt nær beliggenhet til de beste golfbanene Belek har å tilby. Det er kun 2 km til Belek strandpark med diskotek, bar, kiosk, kaféer, restauranter, tennisbane, fotballbane og vannsportaktiviteter. Det er også kun 2 timer i bil til nærmeste skianlegg og 1,5 timer til rafting.

Odyssey Park er et stille område med hovedsakelig svenske, norske, engelske og tyske eiere. Boligkomplekset består av 56 leiligheter, og som del av fellesfasiliteter er det et svømmebasseng på ca 550 kvm, treningsrom og felles badstue, egen vaktmester og nattevakt, hovedport med fjernkontroll og pent beplantet hageområde med belysning.

Til salgs (Teksten fortsetter under bildet)Vi har til salgs 1 ferdigstilt leilighet som aldri har blitt tatt i bruk.

Denne romslige leiligheten er i 2.etasje i Blokk C og inneholder en stue med åpen løsning mot kjøkkenet, 3 store soverom, 2 bad og en balkong hvor en har utsikt mot bassenget.

Visning
Vi gjør private individuelle visninger etter avtale. Kontakt oss for ytterligere informasjon og avtale om visning.

På en visningstur betaler vi for flybilletten til Antalya og opphold for 2 personer i 2 dager dersom dere kjøper leiligheten. Du bestemmer selv tidspunkt for reisen. Når du kommer til Tyrkia blir du hentet av vår representant på flyplassen og kjørt til leiligheten.

I løpet av visningsturen vil du bli gjort kjent med regionen, du vil få rikelig med informasjon om kjøpsprosessen og en fin mulighet til å sjekke ut din fremtidige ferieleilighet.

Finn-annonse: KLIKK HER

Ved interesse for prospekt eller info send en e-post til hana@milepel.no
 


Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon