Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
19.06 Bushnell avstandsmålere:
Et rikholdig tilbud
Bushnell er den ledende leverandør av avstandsmålere. De fornyer seg stadig.
Golfsiden har testet Bushnell avstandsmålere i flere år.

Produktutviklingen har vært imponerende. Selve teknologien er det nok ikke så mye å gjøre med. Den er der. Men design, hurtighet og muligheter er i stadig utvikling.


Neo XS
Neo XS er Bushnell-klokken har fått enda bedre batterilevetid og tåler nå tre runder med golf før den enkelt lades opp gjennom USB-porten.

Rett fra boksen skal den lades opp. Så er den klar til bruk umiddelbart. Bare trykk på PLAY.

Her ligger 33.000 baner inne. Det skulle holde en stund. Du får også vite hvor lang tid du har vært ute på banen. En solid klokke som absolutt bør vurderes når denne type avstandsmålere skal kjøpes.

Den er vanntett og robust. Fargene er hvit, sort og grå
Se video: https://www.youtube.com/watch?v=ZOw29XICBX0 
Prisen er under 2.000 kroner.

Markedsdominans
Bushnells kompetanse ligger på optikk. De er store på jakt. Laser og kikkert er på en måte «greia» deres.

Visste du at Bushnell har 97% av markedet på PGA Touren og 99% av markedet på LPGATouren? Lee Westwood og Rickie Fowler er frontfigurer.

Bushnell Neo Ghost
Bushnell Neo Ghost har de samme egenskapene som klokka, men du slipper å ha den på hånden. Du kan feste den til beltet eller bagen. Den koster rundt 1200 kroner og gir deg god informasjon om hvor langt det er til forkant, midten og bakkanten av greenene. Golfsiden har testet ut denne hendige saken. Den fungerer utmerket. Den har store tall og er lett å lese for dem som er over 40 og ikke har det barneklare, sylskarpe synet lenger. Den har klokke som kan stille seg inn selv. En liten dubbeditt som man (nesten) kan bli forelsket i.
http://bushnellgolf.com/GPS-Rangefinders/NEO-Ghost-Black 

Kikkerter
Chrisco Golf er selskapet som fører Bushnell i Norge. Det er fire kikkerter.


V3
V3-modellen er meget populær. Den koster rundt 3.000 kroner. Den har jolt - det vil si at den vibrerer når siktet treffer målet. Den har 5 ganger forstørrelse, er waterproof, har pinseeker-funksjon og har som nevnt jolt. Golfsiden har testet denne over tre år og finner den meget god og ikke minst robust og pålitelig. Lett å bruke.

Det finnes også en hybrid-modell uten jolt, men her er ikke etterspørselen så stor.

Tour Z 6 med jolt
Denne er rask, presis og har jolt. Den koster 4-5.000 kroner. Det at den gir raskere signaler enn tidligere føles som meget behagelig. Rett og slett. Den har en halv meters feilmargin. Det skulle holde for de fleste. Den er 100% vanntett og lovlig i bruk i konkurranser.
http://bushnellgolf.com/Laser-Rangefinders/Tour-Z6-JOLT 
Tour X
Golfsiden har testet ut Tour X-modellen. Den koster rundt 5.000 kroner. Det spesielle her er at du med verdens enkleste håndgrep kan bytte fronten på kikkerten slik at du får den – i konkurranser – forbudte informasjon om hvor mye du må legge til og trekke fra for høydeforskjeller. Det er utmerket å bruke under treningsrunder. Da kan du notere deg hvilke høydekorrigeringer som gjelder på de enkelte hullene. Spesielt på innspillene. I turneringen bytter du ut fronten fra den røde til den sorte slik at den er lovlig. Dette er et fint hjelpemiddel for dem som ønsker å være nøyaktige med sin golf.
Her er det 6 ganger forstørrelse.
I displayet kan du velge mellom rød og sort informasjon. Den røde er trolig best når det er dårlig lys. Du kan for øvrig stille inn lysstyrken meget enkelt. Og du velger sort eller rød ved å skyve en knapp et par millimeter.

Dette kan komme til å bli en bestselger i Norge. Spesielt blant bedre spillere. Husk at den ikke er tillatt i turneringer når den røde fronten er klipset på, men det er den med den sorte fronten. Begge frontene ligger i etuiet.
http://bushnellgolf.com/Laser-Rangefinders/Tour-X 


Pro X7
Dette er den sterkeste rangefiner i verden heter det i reklamen. Denne utgaven fås med eller uten slope. Med slope er som kjent ikke tillatt i turneringer. Den har 7 ganger forstørrelse. En ypperlig kikkert. Golfsiden brukte denne typen jevnlig i mange år før andre modeller overtok arbeidet.

Prisen er 5.500 kroner.
http://bushnellgolf.com/Laser-Rangefinders/Pro-X7


Her kan du se VIDEOER av alle produktene samlet. Det er korte videoer som ikke tar lang tid å se på. Det verste (kanskje det beste?) er at du lærer mye av å se på dem. KLIKK HER 


Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon