Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

La Manga er et flott område som mange kan ha nytte av å se før de bestemmer seg for hvor de skal slå seg ned i Spania. Foto: A. Ramnefjell.

06.10 Bolig i Spania?
Gode muligheter, men euroen er dyr for tiden
Nordmenn går i golfdvale om vinteren. De aller fleste drømmer om å få spille golf i den mørke årstid. Mange gjør noe med det. Veldig mange ønsker å kjøpe seg et fast tilholdssted.

Nå er det høysesong for boliger i utlandet.

Til helgen er det utstilling på Telenor arena; Eiendom i Utlandet Messen Oslo 2015. Lørdag og søndag kl 11-17 - 11.-12. oktober.

Mandag og tirsdag 12. og 13. oktober er det mulig å hente informasjon om bomuligheter på Costa Blanca Sør og Costa Calida i Bergen. Det foregår i Bergen Golfsenter kl 10 - 20.

Valutakursen har vært i disfavør av den norske krone den siste tiden. Dermed blir boliger i utlandet betydelig dyrere. Likevel er det fortsatt mulig å gjøre hyggelige kjøp. Det er selvsagt mulig å leie også. Det er ingen dårlig ide hvis man vil prøve ulike steder før man bestemmer seg for hvor man vil slå seg ned.

Etter at kronen har svekket seg mot euro og blitt liggende på 9-tallet, er det nok mange som venter. Men når de innser at kronen kommer til å ligge på 9-tallet en god stund fremover, kjøper de likevel. Ved å vente og vente blir man møtt med stadig stigende priser. Vi skal huske på at det har vært en langvarig, billig periode i Spania nå. Fra Spania meldes det om et oppadgående marked. Det er stadig flere byggekraner. Optimismen råder.

Nye villaer på La Manga
På La Manga skal det bygges mange flere nye villaer.

La Manga er en perle med meget godt klima. Det er massevis aktivitetsmuligheter og flotte golfbaner både på området og i en ikke alt for stor radius utenfor selve La Manga-området.

På linken under kan du lese mer om muligheter på La Manga.
KLIKK HER

Golfsiden var på besøk i området tidligere i år og ble meget imponert. Her finner du alt du trenger til en skikkelig aktivitetstilværelse. Det være seg som fastboende, delvis fastboende eller vanlig ferierende.Det er mye å velge mellom i Spania med tanke på både boliger og golfbaner. Klimaet for golf er betydelig bedre enn i Norge - stort sett hele året.

Mar Menor Golf Resort
Golfsiden var også på Mar Menor på vårparten. Flott golfbane med flere gode baner i kort kjøreavstand fra Mar Menor.

Det er mange usolgte leiligheter der. Trolig er det like før banken skal selge ut rundt 300 leiligheter og 60 villaer.

Tom Wergeland i Wergeland & Partners forteller til Golfsiden at de har en avtale med banken: - Vi er klare for å selge resten, som de ledende agentene på resorten. Nå selger vi bruktboliger for privatpersoner. Dette er regionens mest populære golf-resort, forteller han.

Torre de la Horadada:
Dette regnes som spanjolenes Sørlandet. Dette stedet er hot. Golfsiden kommer tilbake med mer om dette om ikke lenge.

Her kan du ta en titt: KLIKK HER

Her er det gangavstand til stranden, båthavnen, restauranter og barer. Her er det supermarked og et spansk nærmiljø. Det er bare noen minutters kjøring til La Zenia Boulevard. Kort vei er det også til en rekke golfbaner. Slike steder er det mange nordmenn som er på jakt etter.

Tom Wergeland: - Her samarbeider vi med 3 utbyggere. De er alle kjent for god byggekvalitet og er meget solide. Forskjellen er primært design/arkitektonisk uttrykk.

Han henviser til følgende nettsteder for nærmere informasjon.

Vista Azul XXVII: http://www.wop.no/torre-de-la-horadada/vista-azul-xxvi.htm

Costa Calida Promotores (moderne stil, hvit fasade): http://www.wop.no/torre-og-pilar-de-la-horadada/costa-calida-promotores.htm

Costa Calida Horadada (moderne stil): http://www.wop.no/torre-de-la-horadada/costa-calida-horadada.htm

Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon