Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

En meget fornøyd trener Fredrik Enge i sitt eget, hyggelig innredede, rom - klar til å ta i mot golfspillere som ønsker å bli bedre

01.11 Bærum Golfsenter:
Et hyggelig bekjentskap

På 972 kvm kan du nå boltre deg på 8 simulatorer i vestre Bærum
Det nye Bærum Golfsenter AS ligger i lyse og oversiktlige lokaler i Baker Østbyes vei 14 på Rud i Bærum.


Anlegget har 8 simulatorer. Disse har bredere båser og mer åpne enn de vi har sett til nå i Norge. To av dem har et vektsystem som måler vektfordeling gjennomsvingen. Det er til stor hjelp for instruktørene Johan Elgborn, som nylig ble pro i Asker, og Fredrik Enge, som er pro på Bærum GK.

Eget rom

Fredrik Enge har fått sitt eget rom med egen simulator. Det er smakfullt innredet i hjemmekoselig og delvis golfmuseumsmessige omgivelser. Stilig og hyggelig!

– Det er viktig at vi trives her, sier en blid og fornøyd Fredrik Enge til Golfsiden mellom slagene hvor han prøver ut simulatoren med Toralf Maurstad som tilskuer/elev. Meget hyggelig atmosfære. Han viser at både sving og slag er av høy klasse. Han har mye å lære bort – Marius Thorps og mange andres trener.

True Golf
True golf står bak software slik som for de fleste andre simulatorer. Visual Sport og True Golf har gått sammen for å lage en forbedret simulator. Her benyttes både sensorer og høyhastighetskameraer. Det fører til en litt annerledes opplevelse enn for andre simulatorer.


Store og åpne simulatorer

Realistisk lengde på slagene

Lengden på slagene er mer realistisk og tilnærmet som ute. En del andre simulatorer viser for lange slag. Noen kan nok bli skuffet over å se sannheten i øynene. Men det må man tåle. Du er ikke bedre enn du er! Chipping og putting oppleves temmelig realistisk. Når maskinen anbefaler lob wedge fra greenkanten og du ønsker å slå med putter eller holde ballen lavt, må du trykke på monitoren for å få bort lob wedge-anbefalingen slik at ditt slag blir registrert. Det vil alltid være viss småting å sette seg inn i på nye og uvante simulatorer.

Alt i alt: en fin opplevelse.

En rikholdig pro shop møter en rett innenfor i inngangsdørenKostet over 5 millioner

Det er investert over fem millioner kroner i anlegget som vil åpne offisielt i begynnelsen av november. De siste ukene er gått med til testing og justeringer av simulatorer og PC’er. resultatet ser bra ut.


Tom Kristensen (t.v.) og Morten Mørk

Morten Mørk er daglig leder. Han har lang erfaring fra Golflink som holdt til ikke langt unna ved Kirkerudbakken. For øvrig er Tom Kristensen, blant de beste på den norske seniortouren, med på eiersiden og sitter i styret.

Senteret har en hyggelig kafeteria med enkel servering

Dette blir et spennende prosjekt og et fint tillegg til golf i Vestre Bærum. Så er det bare å håpe at publikum liker det de ser slik at senteret får livets rett.

Med to meget gode trenere på plass skulle forutsetningene være gode for hyggelig drift.

Lykke til!

Her er hjemmesiden

Prisen per time er kr 350.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon