Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

Andreas Hagan på Innesvingen Golfsenter har solid faglig bakgrunn for å gi deg en god golffysikk

05.10 Vil du bli bedre i golf?
God fysikk – et godt grunnlag
Nå har du muligheten til å få god hjelp med den fysiske biten!

Golfsiden har testet ut hvordan det er mulig å få orden på de fysiske forutsetningene for å svinge golfkølla tilfredsstillende uten å måtte ty til kompensasjoner grunnet fysiske, kroppslige mangler. Denne redaktør, som har vært opptatt av god grunntrening i alle år, ble svært imponert. Når en som kan mye om golf samtidig kan mye om trening går inn for å gjøre noe med det, er forutsetningen de beste. Og resultatet er blitt imponerende.

Solid bakgrunn
Andreas Hagan er opptatt av den fysiske siden av golfen. Han er selv en meget dyktig golfspiller. Han har studert bevegelsesanalyse og idrettsfysiologi på Norges Idrettshøgskole i 5 år. I løpet av disse årene har han gjort flere studier for å finne sammenhenger mellom fysiske forutsetninger og golfteknikk. Stadig flere elitegolfere får hjelp av Andreas med den fysiske biten. Nå har også du muligheten!

På innesvingen Golfsenter
Andreas jobber på et nystartet treningsstudio på Innesvingen Golfsenter (www.innesvingen.no) som ligger like ved Haga golfklubb. Ved første møte, som for øvrig varer 60 minutter, svarer du først på spørsmål om treningsbakgrunn, skader, målsetninger m.m. Deretter blir du testet med hensyn til bevegelighet, koordinasjon, kroppsholdning og styrke. Denne screeningen forteller hvilke kompensasjoner du må gjøre i svingen som følge av din fysikk.

Ut fra dine testresultater lager Andreas et mest mulig effektivt treningsprogram for at du skal nå dine målsetninger. Ved andre møte gjennomgås treningsprogrammet for å sikre at øvelsene gjøres riktig. Også dette møtet varer 60 minutter. Selve treningen gjennomføres normalt på egenhånd, men det er også mulighet for å få oppfølging med denne biten.

Oversikt over egen fysikk
I tillegg til treningsprogrammet får du en oversikt over egen golffysikk der dine testresultater sammenlignes med både idealgolferen og gjennomsnittsverdier for golfspillere med samme kjønn og alder. Tilbudet passer for de aller fleste da treningen tilpasses dine forutsetninger og målsetninger.

God investering
Testingen, utarbeidelsen av treningsprogrammet og gjennomgangen koster kr 1 200 for medlemmer av Innesvingen Treningssenter. Er du ikke medlem må du betale et tillegg på kr. 200. Medlemskapet koster for øvrig kr. 300/måned, det er ingen innmeldingsavgift og minimum 2 måneders bindingstid.

Denne redaktør har selv gjennomført opplegget og det er vel verdt pengene og treningen er i full gang!

Hvis dette høres interessant ut for deg kan du nå Andreas Hagan på telefonnummer: 92 44 65 68.  


-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser
Kjøpe selge golfaksjer/-andeler?
Annonsering golfaksjer

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 

Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com