Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Illustrasjonsfoto

12.01 Hjemmetrening:
Tren på dine golfferdigheter hjemme i egen stue
For oss nordmenn er det flere måneder til før vi kan bevege oss ut på golfbanen igjen. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan trene golf i løpet av vinteren.

Takket være virtuelle spill som sporer bevegelsene på en tredimensjonal golfbane, kan du øve deg på både presisjon og slag hjemme i egen stue.

Du kan selvfølgelig også sette egne parametere for hvor du kan bevege deg, slik at du ikke slår ned potteplanter, inventar og de som bor i samme husstand.

Virtuelle spill finnes i mange forskjellige sjangere i dag. Til og med hos online casino som bet365 så har de merket en stor trend med at spillere satser gjerne på virtuelle sporter i tillegg til kommende fotballkamper. Så det er ikke bare yngre som setter pris på ny teknologi, med et stadig voksende antall virtuelle hjelpemidler for kontoret, idretter og undervisning. Golf er blant en av de idrettene som har fått mange forskjellige spill på nett. Men ikke alle gir deg like gode muligheter for å trene opp ferdighetene. Her får du vite hvor du kan finne både spill og utstyr du trenger for å komme i gang

Finn spill og utstyr du trenger
Du kan finne mange populære golfspill på plattformer som Steam og Viveport. Dette er en av de mest kjente plattformene hvor man kan finne VR spill og har et stort utvalg innenfor mange sjangere.
Golfspillene har som regel mange forskjellige baner du kan trene deg på slik at du kan finpusse teknikken din på ulike øvelser.

Håndkontrollere du får med når du kjøper VR briller vil hjelpe deg med å styre styrke og presisjon på slaget. Det blir selvfølgelig ikke den samme opplevelsen som å være med et godt lag på en golfbane, men slike spill kan hjelpe deg med å trene på å sikte og få riktig lengde med de forskjellige køllene.

De som har sjekket priser på meget gode golfsimulatorer for å ha hjemme, vet at disse gjerne over 100.000 kroner. Selv om VR briller kanskje ikke slår kvaliteten av disse maskinene, gir de en god opplevelse for en langt rimeligere penge. For å spille The Gold Club VR er det anbefalt å bruke HTC Vive briller som har gode håndkontrollere og basestasjoner for å spore bevegelsene dine i spillet.

Sjekk PC’en din før du kjøper
For å unngå oppstartsproblemer, er det viktig at den PC'en du har hjemme ikke er for gammel. Om du ikke er kjent med alle de tekniske kravene på datamaskiner, kan du skrive inn "systeminformasjon" i søkefeltet på skrivebordet. Da vil du få opp alle detaljer rundt hvilke systemkomponenter du har for databehandling og grafikk.

Print ut denne og ta med til en forhandler om du er usikker på om din datamaskin er kraftig nok for å bruke VR spill. Golfspill er ikke de mest krevende spillene. Har du en to år gammel PC, er den mest sannsynligvis helt kurant for denne oppgaven.Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon