Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Morgan Stang - 23. jul 2005 kl. 23:31 *  IP
Deling av golfbag

Hei! Min samboer og jeg skulle forleden gå noen hull på en bane på østlandet. Vi ble av proen på banen stoppet på 1. tee da vi hadde køllene våre i samme bag.(tilsammen 12 køller)Fins det noen regel mot at man ikke kan ha køllene i samme bag? Hva med regel 4-4 b ?
Mvh. Morgan Stang
 Frode (24. jul 2005 10:41) *  IP
Jeg vet ikke om det er noen regel, men det vil nok i mange tilfelle sinke spillet deres. Det er nok årsaken til at dere ble stoppet.


 TigerFan! (24. jul 2005 17:12) *  IP
Man kan ikke dele køller. Men hvis hver spiller har 6 køller, og kun 1 bag på deling, så vet jeg ikke om dette dekkes av noen regel? Har aldri vært borti dén problemstillingen.


 frank (25. jul 2005 00:32) *  IP
Gammel innlegg på golfstep:
"Når det gjelder golfbagen så står det ikke beskrevet noe sted i reglene at det er ulovlig for to spillere å dele på en bag, men husk at to spillere ikke har lov til å benytte samme køller.

I regel 4-4b står det at kun partnere kan dele køller forutsatt at det totale antall køller som partnerne da bringer med seg på deling, ikke overskrider 14.

Hva er så partnere? Under definisjoner er "partner" en spiller på parti med en annen spiller på samme side. I threesome, foursome, best-ball eller four-ball konkurranse hvor meningen tillater det, vil ordet "spiller" inkludere hans partner eller partnere.

Imidlertid er det få klubber eller baner som tillater at to eller flere spillere deler på samme bag under en treningsrunde. Dette har først og fremst å gjøre med effektivt spill. Det sier seg selv at det tar mye lenger tid om to spillere deler på samme bag.

Derfor er det bare å slå fast en gang for alle: Én spiller - én bag!"

Tilsvarende spørsmål:
http://www.golfregler.no/wip4/sos.epl?id=2129&cat=214



 b (25. jul 2005 07:27) *  IP
Mener at de fleste klubber i det minste ser det som sn selvfølge at hver spiller har sin bag for å oppnå størst mulig spillehastishet på banen. En del har det som krav at du ikke slipper ut uten egen bag.


 kili (25. jul 2005 09:05) *  IP
Har opplevd dette på bane i Spania: Dro ned med én bag for å spare bagasjeplass. Ble møtt med krav om av hver måtte ha egen bag. Har ingen problemer med å forstå at det er fornuft i å kreve at hver enkelt spiller stiller "fullt utrustet". Skal vel heller ikke se bort fra at det er lettere å holde kontroll med flyten i spillet (og at alle har betalt greenfee) for en course marshal som fyker omkring i bilen sin?


 tak, oslo (25. jul 2005 13:38) *  IP
Det forteller vel at du er ultrany i gamet hvis
du deler bag med noen. Har du spilt mer enn 1 runde golf,
er det logisk at det er bare "hassel" å måtte dele bag.

Nesten som å bruke golfbil på baner der man må kjøre på en vei ved siden av fairway. Man tar alltid feil kølle med seg bort til ballen. Så tilbake osv osv.
Ikke mye tid å spare i forhold til en som har sin bag på skuldra.





 Reidar Henriksen (22. jul 2017 15:26) *  IP
Satt på banen i Sande og så flere kom inn til siste hull med bare en bag, Jeg mener det ikke er god etikette eller for såhvidt ikke lov å spille med en bag, skjønner det kan tolereres på en bane med få spillere, mem er det lov eller ikke?

mvh
Reidar Henriksen



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72