Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 i007 - 19. mar 2018 kl. 22:27 *  IP
Sideblikk: Sylvi Listhaug

Hun viser mye forakt for spillereglene.
Vil hun sånn kunne bli nær allmektig litt inn i fremtiden?
 sigbjørn (20. mar 2018 12:53) *  IP
Hvem viser forakt for spillereglene, det må være Norges verste mobber, Judas Gahr Støre.


 seniorgolfer (20. mar 2018 13:31) *  IP
har ikke noe særlig forhold til Jonas Gahr Støre, men har ikke sett at han har mobbet noen. Kan du komme med mobbeeksempler sigbjørn?
På den annen side har jeg sett adskillige mobbetilløp mot Støre. F. eks. vingle Støre. LjugeStøre osv osv. Nå også drapstruet med politibeskyttelse.
Etter å ha hørt innlegg og diskusjonen i Stortinget i dag,synes jeg Erna har tapt seg, Siv Jensen likeså, og forhåpentligvis har man fått vingeklippet Listhaug trang til å provosere. Hennes ordkunstner og Facebook ytrer har sagt opp jobben som hennes talerør.
Det rare er at tilnærmet et samlet storting ytret kritikk mot Listhaugs adferd og mange løgnaktige og ukloke utspill, hun selv påberopte seg at hun gikk bl. annnet for fri ytringsfrihet, og da presterer Solberg, å gå på talerstolen og refse de andre parlamentariske lederne for å ytre sine meninger. Litt dobbeltmoralsk?



 Aften (20. mar 2018 16:34) *  IP
Nazist, rasist og fra Breiviks eget parti!!!
Seriøst?
Vi har en jurnalist som tar selfies med Krekar, smilende.
Ville han gjort det samme med Breivik? Og om ikke, hvorfor?

Stå på Sylvi, vi er mange som støtter deg, takk for at du
orker å stå rakrygget i den brunbeisinga media og moralsk opphøyde politikere holder på med, takk!





 Lost ball (20. mar 2018 19:06) *  IP
Er vel ikke stor statsmannskunst som er fremvist verken fra regjering eller opposisjon. Barnehagebeskrivelsen som jeg har fått med meg, er på mange måter dekkende - for begge parter.


 Langt og hardt (20. mar 2018 20:00) *  IP
Om ikke allmektig så håper jeg Sylvi Listhaug er med og former landets fremtid. Gir min blomst til Sylvi med alt det kan innebære


 i007 (20. mar 2018 21:15) *  IP
Deler av det politiske spillet er pil råttent, så å ha forakt for det behøver ikke å være noe negativt.
Damen engasjerer - hun er helnorsk og bruker noe gatespråk.
Hun har bodd lenge i Oslo nå, snart sier hun «vi» i stedet for «oss».



 seniorgolfer (20. mar 2018 21:53) *  IP
Til alle tider har folk i forskjellige land latt seg forføre av politikere med en viss karisma og en glatt tunge. For å nevne noen Mussolini, Hitler, Mao, Stalin og Trump. Felles for disse politikerne synes å være at de totalt mangler evne til selvkritikk og empati overfor andre mennesker.
Jeg så på Listhaugs pressekonferanse i dag, der hun sto med sitt sedvanlige strikksmil og med kristenkorset godt synlig. Hun hakket og la skylden alle andre og bagatelliserte sin egen rolle som helt uskyldig.
Min tanke var, Den dama har ikke evne til selvkritikk og er totalt blottet for empati overfor andre mennsker. I likhet med visse andre.



 Wilson (20. mar 2018 22:56) *  IP
Seniorgolfer.

Jeg er veldig enig med deg.



 Langt og ardt (20. mar 2018 23:22) *  IP
Jeg så og hørte noen partiledere på tinget etterpå også.


 Enur (21. mar 2018 14:39) *  IP
https://m.nettavisen.no/.../slik-koblet.../3423426600.html


 seniorgolfer (21. mar 2018 15:03) *  IP
enur
ut fra den artikkelen du linker til, virker det som noen her mener at det er beviselig at eneste kommunikasjonen i samfunnet vårt i våre dager, skjer på twitter eller Facebook, i kommentarfelt eller i nettaviser.
At det er beviselig at folk ikke lenger kommuniserer med hverandre ved å snakke sammen, ringe til hverandre, ved å sende mailer til hverandre eller sende sms´er. Hvor naiv er det mulig å bli?
Poenget er at noen som hadde opplevd Utøya, etterhvert reagerte og ble drapstruet.
Er det vesentlig hvem som plukket opp den første steinen, når noen allerede hadde kastet en diger meteorstein på følelsene til en del mennesker akkurat på den dagen de hadde sett premieren for filmen om Utøya?.




 Retep (21. mar 2018 16:07) *  IP
Her er det gjort feil på begge sider. Listhaug burde sette hensyn til regjeringen og landet høyere enn seg selv, og beklaget allerede da hun forsto at innlegget hennes ble sett i sammenheng med 22/7 og dermed såret mange. Men om man er opprørt over at Listhaug tillegger AP meninger de ikke har, hva da med Dagbladet som tillegger Listhaugs agerende konsekvenser som de ikke har hatt? Se linken til Enur. I mitt hode er det mer likhetstrekk enn forskjeller mellom de to sakene. Selv om jeg ikke har fått med meg alt og er ydmyk for at der er nyanser jeg ikke har sett.


 P4 (21. mar 2018 17:34) *  IP
JGS bruker tiden på å snakke ned andre politikere, i stede for å fremme AP sine fanesaker. Det blir som om en fotballspiller forsøker å skade motspillere, i stede for å score mål.
Det er i alle fall ingen kaptein/statsminister kandidat.
Hvordan har en sånn stakkar tjent så mye penger i næringslivet, eller har han arvet sin formue?




 seniorgolfer (21. mar 2018 17:46) *  IP
P4 denne tråden handlet om Listhaug.
Alle har feil, men noen feil er mer graverende enn andre.



 par (21. mar 2018 21:21) *  IP
Enig med deg seniorgolfer! Men la oss slippe mer av denne tråden.. ;) Spiller SL golf?


 i007 (21. mar 2018 23:10) *  IP
Bør jeg beklage denne tråden?


 Besserwisser (22. mar 2018 07:10) *  IP
Trådstarter bør kanskje beklage denne tråden, og starte en etterlengtet tråd om Pærra 2018.


 2by (23. mar 2018 10:18) *  IP
Nå er det god(les dårlig) erfaring med Nettroll på denne debattsiden, og la oss slippe nettroll i regjeringen!
Er overrasket at når man uttrykker uenighet, kommer argumentasjon om at man knebler ytringsfriheten. Dette er i min lære om kommunikasjon er for for manipulering som vekker sterke reaksjoner.
Beklager om noen føler seg støtt av dette innlegget, og enig i at et minimum for å opphøye SL til debattema på dette forumet er at hun spiller golf! ;-)



 P4 (23. mar 2018 17:47) *  IP
OK Seniorgolfer - Jeg skal innrømme at jeg hadde ikke fulgt så nøye med på hva Listhaug sa og ikke sa, men tenkte ut fra diverse reaksjoner, at hun hadde sikkert hadde trampet skikkelig i salaten. Nysgjerrigheten pirret meg imidlertid nok til å sette meg inn i hva som hadde fremprovosert slike krigstyper i alle media. For hva sa hun egentlig?
Jo, hun ønsket altså et lovforslag som åpnet for å frata IS-krigere det norske statsborgerskapet, dersom de har dobbelt. Og dette stemte AP nei til. Med begrunnelse i menneskerettigheter (?). Da har altså Listhaug postet her på Facebook at AP setter terroristers rettigheter foran nasjonens sikkerhet. Er ikke det en logisk konklusjon?
Men hvor kommer Utøya inn i diskusjonen? Hvem brakte det inn, og hvor er den relevansen? Jo, det kom Støre med. Men relevansen sliter jeg alvorlig med å få øye på. Det var jo ikke noe som helst i Listhaugs utspill som hadde relevans til Utøya. Om du leter med lys og lykter, finnes heller ingen indirekte kobling til Utøya.
Vel, la meg korrigere meg bittelitt. Det finnes ETT ord som kan la seg assosiere med Utøya - nemlig ordet Terrorist. Unnskyld meg, men har AP tatt noen slags patent eller hevd på dette ordet? Er det slik at dersom en politisk motstander nevner ordet terrorist, så kommer AP med sympatikortet og forlanger unnskyldninger?
Noen hevder at det er koblingen mellom terrorisme og politiske vedtak som har skapt reaksjonene i AP, og derved linken til Utøya. La meg da minne om at det er knappe to år siden Martin Kolberg uttalte at dersom det kommer et terroranslag på norsk jord, er det Solberg-regjeringens skyld. Han sa videre at det er Høyrepolitikken som skaper terrorisme. Hvor var Støre og irettesatte han med Utøya-kortet da?
Tragedien på Utøya fortjener ikke å bli politisk misbrukt i det spillet Støre her har satt i gang. Det er rett og slett tarvelig og en hån mot alle de som ble rammet av en gal manns handlinger.
Tilbake til det saken startet med - IS-krigere og deres rettigheter. I dag kommer IS-krigere hjem (iallefall noen) til Norge og har fremdeles sine rettigheter fra NAV mens de fritt kan henge gatelangs og radikalisere ungdommer i rekrutteringen av nye krigere. Her må jeg bare krype til korset og si at jeg er helt enig med Listhaug. Dette må kunne unngås med lovforlag som endrer dagens lover. Dessverre ville heller ikke Listhaugs forslag eliminere problemet, siden det ikke er tillatt å gjøre mennesker statsløse. Så det ville kun vært mulig overfor de som har dobbelt statsborgerskap. Men enhver reduksjon dette, må da vel være et gode? Jeg vil mye heller at mine skattepenger skal brukes på å få disse menneskene ut av Norge, enn at Staten skal fortsette de sosiale ytelsene til denne gruppen. Det er vel ikke engang satt på spissen å si at Staten, gjennom NAV, er med på å finansiere krig slik dagens lover er.
Det Listhaug bør be om unnskyldning for, er bruken av et bilde på Facebook. Et bilde hun ikke hadde rettigheter til å bruke. Men hvorfor hun skal be om unnskyldning for å påpeke konsekvensene av AP sin stemmegivning, er for meg fullstandig ubegripelig. Og selv etter at Listhaug likevel har bedt om unnskyldning i aviser, på radio, på TV og fra Stortingets talerstol, er det altså ikke godt nok for Støre.
Det er helt legitimt å ønske regjeringsskifte. Men vær nå i det minste voksen nok til å kaste regjeringen på sak og politikk. Ikke på et konstruert spill som lukter verre enn fraukjelleren.
Støre bør snarest be offentlig om unnskyldning overfor alle berørte etter Utøya-tragedien. Han bør be om unnskyldning for å trekke saken inn i et politisk spill for å fremprovosere regjeringsskifte. Og media bør virkelig gå i seg selv og vurdere om de skal fortsette å la seg bruke i det samme spillet. Men lukter de blod, så skyr de ingen midler. Da skal det korsfestes. Og når jeg hører hvordan opposisjonens politikere omtaler Listhaug i dag, er det èn tanke som slår meg: De samme menneskene må ikke bli forundret over at mobbing fremdeles er et stort samfunnsproblem!



 Seniorgolfer (23. mar 2018 20:05) *  IP
Når utgangspunktet er som galest, blir resultat som originalest P4
Det burde egentlig ikke være nødvendig å besvare deg, men du tar feil om så mange ting i dette innlegget ditt at jeg er nødt til å si fra. Faktisk er innlegget ditt basert på løgn.
Det er ikke sant at AP setter terroristers rettigheter foran Norges sikkerhet. Det er en grov løgn. Saken ble fremmet , og opposisjonen kom til at det ville blitt feil dersom hvilken som helst embetsmann/politimann basert på vage mistanker skulle kunne frata en person alle rettighetene hans og ta fra ham passet. Det ble vedtatt av et flertall i stortinget at det skulle opprettes en hastedomstol som skulle kunne felle en dom med øyeblikkelig virkning. Hele Stortinget var enige om dette, men Listhaug furtet og da hun ikke fikk viljen sin, plasserte hun et bilde av terrorister med den ondskapsfulle og usanne teksten at AP setter terroristenes rettigheter foran Norges sikkerhet. Hvorfor dette er så ille kan man bare tenke seg, hvis man er noenlunde edruelig, og part i saken, men det er helt et klart faktum at FRP fostret opp en i sine rekker, en person som ble inspirert av hatretorikken til Fjordman og Hege Storhaug.
FRP har i alle år hatt et mer eller mindre hatefullt forhold til AP - så vidt jeg har fått med meg, og det er klart at når Listhaug bedriver en hatretorikk som i følge en forsker ved holocaustsenter var like ille som det verste som ble ytret av ytterliggående høyreekstreme.
Du etterlyser koplingen til 22.juli. Det finnes en direkte kobling, Koblingen er at denne ytringen på Facebooksiden til Listhaug, kom samme dag da filmen om 22 juli hadde premiere. Mange ofre for Behring Breivik følte seg tråkket på- forståelig nok.
Listhaug kom til slutt men en slags beklagelse. Men dagen etter da hun holdt sin pressekonferanse, viste hun for all verden at hun ikke mente noe med sin unnskyldning. Jeg er egentlig upolitisk, men jeg ble skikkelig sjokka. Herregud hvor ond kan en person være når hun med smil om munnen kommer med direkte personangrep på både Hareide og Støre. Kan ikke forestille meg at jeg kjenner noe menneske som ville smile og si at en kollega er helt udugelig eller at den andre kollegaen ikke eier ryggrad. I full offentlighet. Dette kaller jeg mobbing. Å spre hatpropaganda basert på løgner - som går direkte på følelser til ofre for Utøya, kaller jeg mobbing.
I perspektiv på det som har skjedd, må du ikke glemme Listhaug kastet første steinen. Noen som deg- sier det kan være hatretorikk når et samlet storting tar avstand fra Listhaugs hatpropaganda, men det kan ikke være mobbing eller hatretorikk å ta et oppgjør mot nettopp hatretorikk eller mobbing.
På toppen av det hele hevder Listhaug at hennes ytringsfrihet er kneblet, ved at flertallet i stortinget varslet mistillitsforslag mot henne. Jeg mener bare- Norge kan ikke være bekjent av å ha en minister som lyver, driver med hatpropaganda overfor det eneste partiet som har opplevd terrorisme, og som på toppen av alt er falsk som f - Hun er den eneste personen i Norge som alltid går med et kors synlig rundt halsen, mens hun faktisk i alt hun gjøre opptrer direkte i strid med Jesus budskap og alt han sto for. Har aldri hørt eller sett Listhaug gjøre noe som har med nestekjærlighet å gjøre. Til og med jeg som ikke er kristen eller religiøs skjønner det.
Jeg foreslår at denne diskusjonen avsluttes. Det blir for sjukt.



 P4 (23. mar 2018 20:25) *  IP
Bakgrunnen er et nytt lovforslag som nylig ble behandlet i Stortinget. Der sa flertallet, inkludert Arbeiderpartiet, ja til å ta statsborgerskapet fra personer som er straffet for å støtte alvorlige handlinger mot norske interesser. For eksempel fremmedkrigere og terrorister.

Men det kan kun skje hvis de har dobbelt statsborgerskap. Altså en annen nasjonalitet i tillegg til den norske. Det vil ikke gjelde hvis de for eksempel bare er norske, irakiske eller somaliske borgere. Fratas en borger sitt eneste statsborgerskap, blir han eller hun statsløs. Det er det ikke anledning til, og det er alle politiske partier enige om.

Uenigheten oppstod da Frp og Høyre ønsket enda en lovendring. De ville at Justisdepartementet kunne frata statsborgerskap fra personer som ikke er domfelt. Forutsetningen var fortsatt at de hadde to nasjonaliteter og at det er personer som har utvist en fremferd som er sterkt til skade for Norges vitale interesser. Dette sa flertallet på Stortinget, inkludert Arbeiderpartiet, nei til.



 2by (24. mar 2018 03:14) *  IP
P4
Les dette nøye en gang til:
Uenigheten oppstod da Frp og Høyre ønsket enda en lovendring. De ville at Justisdepartementet kunne frata statsborgerskap fra personer som ikke er domfelt. Forutsetningen var fortsatt at de hadde to nasjonaliteter og at det er personer som har utvist en fremferd som er sterkt til skade for Norges vitale interesser. Dette sa flertallet på Stortinget, inkludert Arbeiderpartiet, nei til.

I et diktatur kan embetsverket frata statsborgerskap, i et demokrati kan politimyndighet beskytte samfunnet og isolere personer som er en fare for samfunnet, men overlater til domstolene å dømme. Dette er en del av demokratiet.

Nå kalles de som ønsker at rettsystemet opprettholdes og balanserer demokratiet for landssvikere. Er det ikke egentlig de som ønsker å bygge dette ned og endre de prinsippene som har gjort at Norge er verdens beste samfunn for større samfunnsfiender?
Vi kan ikke ha et mindretalls diktatur, der en mega uttelling i meningsmåling bare uttrykker meningen til 1/5 del av befolkningen.

Sylvi vet hva hun gjør, og da må det være lov å si fra at man ikke er enig, eller at hun går over streken. Det kalles ytringsfrihet. Skal det også tas bort fordi man ikke er enig med henne?




 P4 (24. mar 2018 09:26) *  IP
Markedsanalyseinstituttene blir bedre og bedre til å utarbeide meningsmålinger, å hadde det i Norge som f.eks i Sverige latt seg gjøre å utstede nyvalg ville JGS havnet OB.
Det å bruke ABB til å fjerne dyktige motspillere, likte ikke norske velgere.



 Seniorgolfer (24. mar 2018 10:15) *  IP
Denne tråden handlet om SL. Dette er ikke et sted å komme med politisk propaganda.
SL spiller ikke golf. I en politisk verden var det hun som havnet OB.



 P4 (24. mar 2018 10:59) *  IP
De ES og SJ ønsket å fjerne dobbelt statsborgerskap fra kaller seg IS kriger, og kjemper for den Riktige Islam fra Koranen.
De kaller seg «kriger» men i virkeligheten er de terroriser som driver kamptrening for å skape frykt.
Når de kommer tilbake til norge å skryter av sine meritter for å rekruttere flere terrorister som oftes er unge usikre menn, mener jeg @2be at det ikke svekker det norske rettssystemet.



 gjesp (24. mar 2018 11:16) *  IP
@seniogolfer: bestemmer du hva andre skal skrive om?


 Aften (24. mar 2018 11:19) *  IP
Ser Senior bekymrer seg over Jonas sin drapstrussel, SL har levd med politibeskyttelse i 2 år

Hatet kommer fra vensteresiden, det gode hatet!



 seniorgolfer (24. mar 2018 13:59) *  IP
det er påskeferie.
@gjesp Det er takhøyde for å diskutere personer og golf på GS. Jeg synes bare det er greit å holde seg til trådens diskusjonsemne som var SL. Politikk kan sikkert diskuteres på docoment.no eller resett hvis du har lyst.
@Aften. Flere statsråder har politibeskyttelse. Uansett hvem som får drapstrussel og uansett hvor hat kommer fra, er det like trist.
God påske



 gjesp (24. mar 2018 14:24) *  IP
Du prøver jo å diktere hva man kan skrive om. Hva har de sidene med saken å gjøre?


 Aften (24. mar 2018 18:49) *  IP
Drapstrusler er langt utenfor ja, uansett.

Savner Erik Bye
https://www.youtube.com/watch?v=fwOtxDnThoQ

God Påske alle!



 Revisor'n (25. mar 2018 01:38) *  IP
Når seniorgolfer sammenligner Listhaug med Hitler og Stalin har han mistet det såpass at han bør ta evig påskeferie.

For øvrig er PST på linje med regjeringen og mener at det er en fordel for nasjonens sikkerhet å handle etter føre var prinsippet.

Dette gjelder et fåtall personer og er egentlig en liten sak, men i mangel av viktige saker er det mulig å lage regjeringskrise av slike bagateller også.



 Seniorgolfer (25. mar 2018 06:46) *  IP
Hei revisoren
Tror du misforsto mitt innlegg. Jeg sammenlignet ikke SL med Stalin og Hitler for de er helt andre typer. Jeg gjorde en observasjon på pressekonferansen og trakk en slutning derav.
Kunne sammenlignet Listhaug med en nabo. Han gjorde urett mot en annen nabo og presterte ved demagigiske evner ved å besøke alle til å få nesten hele nabolaget til å hate denne andre naboen. Heldigvis oppdaget de fleste hvordan person denne naboen egentlig var, ettersom han kom i konflikt med noen av de mest toneangivende i nabolaget - og ble etterhvert selv upopulær. Eller jeg kunne sammenliget henne med formannen i hytteeierforeningen. Hytteeierforeningen gjorde noe egentlig ulovlig overfor et av medlemmene. Så kom det opp en annen preserende sak og alle hytteeierne ble innkalt til plenumsmøte. Formannen presterte på dette møtet å få de fleste hytteeierne til å hate denne hytteeieren -selv om møtet ikke handlet om ham. Men SL er ikke lik noen av dem, jeg snakker om ganske spesielle egenskaper.
Min obervasjon er at disse menneskene med noe karismatiske trekk har evne til å påvirke eller manipulere andre mennesker på en merkelig og kraftfull måte - som få andre kunne klart. Jeg mener de mangler evne til empati. Når SL presterer å smile bredt, samtidig med at hun sier de verste ting om sine kollegaer - og får halve Norge til å hate disse kollgaene, og hun selv blir kjempepopulær hos mange, må du være enig i - håper jeg- at hun har unike demagogiske evner.



 Seniorgolfer (25. mar 2018 07:06) *  IP
Revisoren
Når det gjelder denne knøttlille saken - som angår kun forhåpentlligvis en håndfull antall mennesker, handlet det ikke om føre var prinsippet, men prinsippet om embetsmenn/ politifolk skal ha makt til å straffe lovbrytere uten dom. Så vidt jeg har forstått, gikk ikke stortingets flertall inn for et forslag som innebar at borgeres rettigheter nå skulle ligge i hendene på tilfeldige polititjenestemenn, men at det skulle opprettes en hurtidomstol funksjon - slik at både norges sikkerhet ble ivaretatt og at menneskers og lovbryteres rettigheter ble ivaretatt,
Det er få siviliserte land som praktserer at politiet kan avsi vesenttlige straffetilak og domfellelser overfor borgere utenom en domstol.



 P4 (25. mar 2018 10:40) *  IP
Av respekt for trådstart er det riktig av seniorgolfer å minne oss på at tråden handler om SL. Men jeg regner med at trådstarter mente den oppståtte SL saken om IS terrorister, og der spiller dessverre JGS hovedrollen.

Men jeg uenig med seniorgolfer om hvem som har spilt seg selv OB, og det har jeg vært helt siden JGS delte ut russekort hvor det står;
«Det er bedre å være rik og frisk enn fattig og syk» Og som fortsatt skryter av at han betaler seg frem i helsekøen :-(

I denne spesifikke saken går min stemme til Sylvi Listhaug.



 Gunnar Bull (25. mar 2018 17:24) *  IP
Jeg synes det er trist å oppleve at samfunnet blir stadig mer polarisert.

Sylvi Listhaug har både studert amerikansk politikk og vært seniorrådgiver i et PR-byrå. Jeg finner det derfor nærliggende å tro at hun var fullstendig klar over hvordan hun opptrådte, og konsekvensene av, sine halvkvedede unnskyldninger.

Jeg er for øvrig enig i at vi, av praktiske grunner, bør ha strenge regler for innvandring. Men Sylvi Listhaug praktiserer en retorikk jeg mener er fordummende og skaper splid og hat istedet for samarbeid og forståelse.

Hun er for øvrig langt fra alene om denne taktikken for å skaffe seg oppmerksomhet og tilhengere. Det finnes i alle partier. Men Sylvi er den mest fremtredende.

I det store og hele er jeg enig med Seniorgolfer her. Sylvi er skremmende lik Trump, og er alt for selvsentrert til å kunne skape noe positivt for andre enn seg selv.





 Facit (25. mar 2018 23:03) *  IP
Det er et paradoks at det faktisk var miniputt-partiet Rødt som kom med mistillitsforslaget når de andre partiene ikke turte. De stilte seg bare bak forslaget.

Mulig Listhaug tapte på dette, men det er liten tvil om at partiet hennes har vunnet mye mer enn AP på dette. Enorm framgang på meningsmålinger og flere tusen nye medlemmer.

Norsk politikk har beveget seg over i en mer person-fiksert versjon, hvor selve politikken er underordnet. Nå handler det mer om å snakke dritt om hverandre og lite om hvordan Norge skal utvikle seg som land.



 i007 (25. mar 2018 23:21) *  IP
Dette ble en bra tråd!!

I en tråd om en justisminister fra ytre høyre har vi
noen antall om ord her:
beklage 2
frykt 1
tilgi 0
forsoning 0
ytringsfrihet 4
terrorist 14
mobbing 9

Vi driver med paikasting her på GS og våre politikere driver med det.

Facit sier vi nå snakker mer dritt om hverandre, sikkert riktig.
Hvordan kom me-too kampanjen igang?



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72