Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 AR - 13. nov 2015 kl. 17:23 *  IP
Sideblikk: Fotball

Norge viste at de ikke har goal-gettere på laget. Norges redning søndag blir Martin Ødegaard. Han må inn fra start. Det tror jeg også landslagssjefen kommer til å gjøre. Ødegaard kan avgjøre det hele, men klarer ikke det fra benken! På torsdag var det for mange spillere som viste at de var ute av form.
 Bjønegold (13. nov 2015 18:08) *  IP
Helt enig AR. Enkelte av spillerne er ute av form etter en lang sesong, derfor viktig å bruke formspillere som kan gjøre det lille ekstra. I tillegg til Martin bør Markus Pedersen med, venstresiden bør også gjøres forandringer på.


 gjesp (13. nov 2015 19:24) *  IP
Søderlund er ikke god nok. Vi hadde nok av sjanser til å score, og når vi i tillegg slipper inn så enkle mål, da vinner man ikke.


 Frank (13. nov 2015 19:44) *  IP
For dårlige spillere over hele linja. Kun en håndfull som holder ok nivå. Og halvparten av de var på benken.


 Kjell249 (14. nov 2015 17:08) *  IP
Martin har scoret i bøtter og spann i spansk premiere divisjon. Nei, vent hvordan var det nå, så vidt han får spille i reserveligaen i Spania, og så langt unna å score mål eller gi en målgivende pasning det siste året som det er mulig å komme. Da bør han på landslaget, og ikke minst starte!


 AR (14. nov 2015 17:16) *  IP
Når vi ikke har noen spillere som er gode til å score mål på laget, må man våge å ta sjanser. Trolig er Martin Ødegaard en kommende stjerne hvis han ikke blir alvorlig skadd. Har har vist ferdigheter som kan åpne et hvilket som helst forsvar.

Jeg husker Petter Northug vant NM helt overlegen da han var ung og slo selveste Frode Estil klart. Han fikk ikke være med i OL. En kjempetabbe. Resultatene er ikke målbare på samme måte i fotball siden det ene er lagidrett og det andre er individuelt.

Så svakt son det norske laget spiller, har ledelsen og laget lite å tape på å satse på Martin Ødegaard.

Vålerengatrener Kjetil Rekdal sier at Martin Ødegaard ikke har erfaring. Nei, han er bare unggutten og har derfor ikke erfaring. Men la gutten FÅ erfaring. Nå har Norge muligheten.

Norge har neppe noe å gjøre i EM hvis de kommer dit. De klarer nok ikke å hevde seg.

Men det er moro å være med, og ballen er fortsatt rund!



 Seniorgolfer (14. nov 2015 19:34) *  IP
Hovmod står for fall, heter det, Kanskje det ikke finnes noen idretter hvor hovmod faller så raskt som det gjør i golf..

Min følelse er at Høgmo har fått et anfall av hovmod. Tror han er verdensmester og har analysert spillere og motstandere. Bastant! Og spillerne er dyktige, men det er ganske åpenbart at egenskapene til de spillerne som Høgmo tar ut, ikke er helt kompatibelt med de ungarske spillerne - eller kanskje rettere sagt, at de har for like egenskaper. Det blir muskler mot muskler. Finesse mangler - ingen norske spillere har noen formtopp - for å si det mildt. I en slik situasjon underveis skriker kampen etter utskiftinger, for å bryte opp mønsteret, for å få inn spillere med andre egenskaper og som har bedre formtopp. Og skifte kommer, men for sent, innbytterne løfter spillet og sjansene øker.
Blir spennende å se om Høgmo tar konsekvensene av at ting ikke er statisk og at survival of the fittest, i bunn og grunn handler om tilpasningsdyktighet. Ikke bare å basere seg på prestasjoner i forrige uker/ måned.



 AR (15. nov 2015 19:56) *  IP
Landslagssjefen har hørt på Golfsidens redaktør og satser på Martin Ødegaard.

Det burde han allerede ha gjort forrige gang.

Med Martin Ødegaard er EM i box for Norge!

Heie Norge!



 Fant (15. nov 2015 19:57) *  IP
Mot EM uten spisser......


 AR (15. nov 2015 20:12) *  IP
Ekspertene på TV Norge er overrasket over uttaket og meget skeptiske til laguttaket.

Det er ikke Golfsidens redaktør ved undertegnete enig i.

Inn med Mohamed Elyounoussi og Martin Ødegaard. Bra! Henriksen på topp. Han er i god form og var god forrige gang. Søderlund har aldri vært bra på landslaget. Marcussen? OK, men Henriksen var såpass bra forrige gang at han fortjener å få prøve seg.

En annen sak er at de norske laget kanskje ikke er godt nok - uansett hvem man velger.

Så var det dette med stang ut og stang inn, da.



 AR (15. nov 2015 20:13) *  IP
Fant, Norge hadde i realiteten ingen spisser forrige gang heller. Makan til kløner foran mål! Det har Høgmo tatt lærdom av.


 AR (15. nov 2015 20:24) *  IP
Skal vi si 2-0 til Norge?

Kanskje mer håp enn tro.



 Fant (15. nov 2015 20:31) *  IP
Man har Pedersen i bakhånd, men velger en sekstenåring fra spansk tredjenivå. Om det lykkes er Høgmo genial, om han mislykkes kan vi skylde på plutselig sinnsykdom.
Vi håper på det beste.



 AR (15. nov 2015 20:42) *  IP
Norge klarte ikke å slå Ungarn på hjemmebane. Da er det klart at noe måtte gjøres. Det har landslagssjefen gjort. Klarer ikke Norge å vinne i Ungarn nå, er laget rett og slett ikke godt nok.

Så enkelt er det!



 AR (15. nov 2015 21:37) *  IP
Første omgang?

Svakt norsk spill. de spiller sidelengs på midtlinjen. Der er det ikke mål.

Dermed blir det vanskelig uten sting i angrepet.

Vanskelig å se at Norge scorer i det hele tatt.

Men ballen er rund!



 Fant (15. nov 2015 21:50) *  IP
Ødegaard ut.
Vi må ha en landslagssjef som tar ut det beste laget, ikke folkets.
Romantisk, naivt og dumt.
Håpe det bedrer seg i andre omgang.



 Fant (15. nov 2015 22:26) *  IP
Spiller ingen rolle. Vi er like dårlig i fotball som i golf.


 AR (15. nov 2015 22:29) *  IP
Norge er rett og slett ikke gode nok. Det er ingen som er flinke til å lage mål.

Ingen. Bortsett fra Henriksen som scorer to mål - ett mål begge veier.

Da er det håpløst. Et realt nederlag!

Lykke til i EM, Ungarn!



 digger (15. nov 2015 22:40) *  IP
Når man kombinerer en idiotisk trener med spillere med teknikk som holder 4. divisjons nivå så er det herlig at vi slipper å plages mer av dette tullet.
Hva har Norge i et sluttspill å gjøre? Buljonglaget fra nord!!!



 AR (15. nov 2015 22:46) *  IP
Det fine er at vi da får spilt mer golf fordi vi slipper å følge det norske laget i EM neste år slik at EM i fotball blir mye mer uinteressant. :-)


 Trippelbogey (15. nov 2015 22:54) *  IP
Hvis man etter 2 x elendig spill mot Molde for Celtic + 1 gang elendig for Norge sist torsdag fortsatt lar S. Johansen spille i 90 min i dag, mener jeg man faktisk ikke er kompetent til å trene Norge (ja, jeg har sett alle tre kampene jeg nevner). Da kan man ta med seg diktboka si og finne seg noe annet å gjøre.


 Seniorgolfer (15. nov 2015 23:40) *  IP
som skrevet tidligere, hovmod står raskt for fall.
Norge var best på forhånd, Ungarn var et lag vi klart kunne slå fordi vi forestillte oss å være et bedre lag. - Men Ungarn var klart bedre. De var bedre i forsvar, i lagtaktikk, innsats, angrep og de kunne score mål. I tillegg til at de var fysisk overlegne og kom konstant inn i ballfører, slik at det norske samspillet aldri lykkes helt.



 Hmmm (16. nov 2015 18:05) *  IP
Høgmo burde ikke hørt på Golfsidens redaktør


 PCS (16. nov 2015 20:34) *  IP
Trist med tap, men nå ser det endelig ut som vi blir kvitt Semb og Smurfen.


 Restructured (18. nov 2015 12:09) *  IP
Når skal dette Martin Ødegård-hysteriet ta slutt? Det er intet mindre enn en fallitterklæring for et A-landslag at de bruker en 16-åring i en avgjørende kval-kamp!
Som ventet var han nesten ikke borti ballen, og de gangene han var det ble det stort sett støttepasninger eller han ble taklet.
Se på Sverige. En verdensstjerne på snart 35 år avgjør kampen i går!
Norge må snarest mulig bytte landslagssjef. Og hente en fra utlandet som ikke lar seg påvirke av media og publikum til å ta med en liten guttunge på A-landslaget!



 AR (18. nov 2015 12:14) *  IP
En annen sak er at Martin Ødegaard fikk alt for få baller å arbeide med fra de andre spillerne.


 Restructured (18. nov 2015 15:05) *  IP
Martin Ødegaard kunne sikkert vært en 'boksåpner' i hjemmekampen i andre omgang. Det kunne nok Ole Selnæs vært også. Og sikkert flere andre.
Men det er den nesgruse beundringen for et stort talent jeg kritiserer. Om tidligst 5-6 år får vi se hva MØ har å bidra med som 'redningsmann' bidra med på den internasjonale arena.



 Retep (19. nov 2015 11:10) *  IP
Tror Ødegaard ble brukt feil i starten, lå alt for langt framme. De siste 5 minuttene trakk han ut på høyresiden, litt lengre bak. Da hadde han to farlige innlegg og en livsfarlig corner som nesten endte i scoring. Syntes det var synd at han ikke fikk prøvd seg i starten av andre, for på meg virket det som han var i ferd med å sette et preg på kampen.


 AR (19. nov 2015 13:35) *  IP
Tror du har et goodt poeng der, Retep.

Vi er jo alle bedre trenere og kan mer enn de som sitter og bestemmer. Akkurat som i golf.

Fra spøk til side; det norske laget er rett og slett ikke godt nok. Spillerne er ikke gode nok. De har ikke noe i EM å gjøre. De sitter og sliter ut benker i alle mulige ligaer. Da blir de ikke særlig gode til å "sparke" fotball.

Tror det er såpass enkelt.

Når det er sagt, ser vi tendenser til at vi nå er i ferd med å få opp unge spillere som er både velskolerte og veltrente. Det har øverste nivå i Norge flere eksempler på.

Noe skjer!



 i007 (19. nov 2015 23:30) *  IP
Norge var nr. 2 på FIFA, nå ikke blandt de 28 beste i Europa.

Noe må skje .. I positiv retning ...



 PING (20. nov 2015 09:02) *  IP
Enig i at Norge ikke er gode nok, men det mest utrolige er at du trenger 20-30 ja kanskje tilogmed 40 personer i støtteapparatet rundt landslaget. Det virker jo helt totalt meningsløst spør du meg. Har aldri vært noen stor fan av Høgmo eller resten av pampevelde i Fotballforbundet.
Bytt ut hele gjengen og rekrutter ledere fra Næringslivet og idretter som vet hva som skal til for å prestere på et internasjonalt nivå.
FIFA modellen er død. Du kommer langt med litt talent, hardt arbeid og gode holdninger.



 PCS (30. nov 2015 12:13) *  IP

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/knallhard-hgmo-dom---harreisende-jeg-tror-nesten-ikke-det-jeg-hrer/3423165205.html

Nå ser det ut som vi endelig blir kvitt både Smurfen & Semb i samme slengen :-)



 Fooore (30. nov 2015 12:51) *  IP
Pluss i margen for at det er inkludert nye spillere på sidebackene de siste årene.

Og for at det dukker opp tekniske, offensive spillere som Ødegaard og Dæhli.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72