Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Amatour - 19. des 2014 kl. 15:15 *  IP
Dette husker vi Golfåret 2014

Nå kommer snart alle disse tilbakeblikkene på golfåret 2014 i diverse golfmagasiner, og topp 10 golfslagene er på golfsidens forside så jeg skynder meg å ramse opp i likhet med den jeg lagde ifjor; Dette er det jeg husker best fra golfåret 2014:

1) årets scrambler: en av PGA touren's mest private spillere, Victor Dubuisson, fra kaktusene i sudden death i World Match Play i Februar. hvis noen skulle være mer kvalifisert for Ryder Cup etter dette, så vet ikke jeg.

2) beste sitat: "det var en god 12! Jeg klarte en up and down for 12 " John Daly er ikke den beste disse dager, men så klart ikke den kjedeligste blant tour spillerne.

3) årets verste shank: jeg ble personlig nesten truffet av ballen til Henrik Stenson i Mars på Doral (hull 2) i 1 runden. Ok da, det var 3 meter unna hodet mitt, men alikevel..

4) årets dristigste: Patrick Reed, etter Doral seieren, tok munnen litt full ved å hevde han var innenfor verdens topp-5. Gjorde bra innsats for USA i Ryder Cup riktignok men topp 5...? Fikk mye pepper for dette.

5) årets putt: Martin Kaymer på det berømte 17 hullet (øya), TPC Sawgrass i finalerunden for å redde Par og deretter seier i The Players.

6) årets yngste: 11 år gamle Lucy Li kvalifiserte seg til å kjempe mot Tutta og alle andre verdens beste kvinnelige golfere på Pinehurst i US Open LPGA. Er det mulig?

7) årets lengste: Rory McIlroy driver hull 13 i 1 runden på Scottish Open; iført regntøy! Riktignok litt medvind, uhørt 436 yards!!! Uka etter tok han likesågodt the Open på Royal Liverpool.

8) årets eldste: 64 år gamle Tom Watson går 1 over Par i The Open turneringen og slår Tiger og flere andre som han er kaptein over i Ryder Cup. Hvorfor valgte han ikke seg selv som Captains pick?

9) årets dolk: Phil spenner beina under kaptein Tom "my way or the highway" Watson etter å tapt Ryder Cup ved å åpenlyst sladre til pressen interne kaptein avgjørelser som helt klart hører til i spiller garderoben.

10) årets overaskelse: Phil, Tiger og Tutta går igjennom hele 2014 uten en eneste seier. (De hadde vel noe sånt som 10 stk året før tilsammen). Har de passert toppen?

Fyll på folkens om hva dere husker best fra 2014!

 knut (19. des 2014 22:25) *  IP
Kameratturen i Oktober til Alicanteområdet hvor 4 kamerater hadde noen fantastiske dager både på og utenfor banen :-)



 Enur (19. des 2014 22:55) *  IP
Det forstår jeg godt Knut, slike turer pleier å være kjempeartige! Var forresten med på en slik tur i høst jeg også, og den var utrolig bra!

Ellers må jeg si at noe av det jeg husker best fra internasjonal golf dette året, er Paul McGinleys miss av en utrolig kort putt på Europatouren i en av turneringene like før eller etter Ryder Cup. Aldri før har jeg sett noen misse en så kort putt! Helt utrolig!



 Tor-Arne (20. des 2014 13:51) *  IP
4. november Alcaidesa Heathland i heftig vind 39 slag på backnine.


 007 (22. des 2014 16:58) *  IP
Tete-a-tete med Paula Creamer.
Hullsnurren til Natalie Gulbis, fra tee, på 16. hull Oslo GK.



 barce (22. des 2014 17:28) *  IP
min første hio..


 007 (23. des 2014 18:08) *  IP
Opp og nedturene med de norske, spesielt med proffene.


 Frank (24. des 2014 01:05) *  IP
At det ikke hjelper å være 20 meter lengre fra tee når nærspillet er enda dårligere. :)


 Retep (25. des 2014 06:27) *  IP
Ernie Els treffer tilskuer på første utslag. Forstyrret bommer han en kort putt, slår returen på 20-30 cm motsatt vei med putteren og bommer igjen. Tror det var en major


 AR (25. des 2014 14:55) *  IP
Det var driven på det første hullet i året The Open som traff en tilskuer i ansiktet. Det ble en svært blodig affære som tydelig skaket Ernie Els. Han treputtet fra meget kort hull for trippelbogey. Det gikk visstnok bra med tilskueren.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72