Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 tak, oslo - 01. sep 2014 kl. 13:17 *  IP
Men hvem har vel fått med seg det....

I dette øyeblikk spiller Padraig Harrington på Miklagard....Fint at man broadcaster happenings som kunne være positivt for golf i dette landet. NOT....

 Dilter (01. sep 2014 13:35) *  IP
Dette holder Paddy hemmelig også - i hvert fall har han ikke nevnt noe på FB. Siste oppdatering er om missed cut i Italian Open.


 Enur (01. sep 2014 14:28) *  IP
Enig med deg her, tak, sånt kunne det ha vært interessant å fått vite noe om på forhånd! Det kunne jo hende man ville ha tatt seg en tur for å kikke litt...

Men det er kanskje for en engere krets av spesielt inviterte, for alt det jeg vet? Og da er man jo (nesten) like langt...



 AR (01. sep 2014 18:32) *  IP
Jeg var invitert, men kunne dessverre ikke være til stede. Canon har hatt slike arrangementer i mange år.


 Dr. Green (01. sep 2014 20:26) *  IP
Som du sier, AR, så har Canon hentet inn verdensstjerner til Miklagard og Canon Pro Series i over 10 år, hvor de inviterer kunder og samarbeidspartnere. Årets arrangement har vært annonsert på hjemmesiden, Facebook-siden og i nyhetsbrevene til Miklagard. For de mest ivrige burde det være mulig å plukke opp.

Som vanlig en fantastisk opplevelse.



 gjesp (01. sep 2014 20:33) *  IP
Rimelig sløvt å ikke skrive om det hvis man vet at Harrington og Lewis skal komme til Norge. Kan ikke se at noen medier har skrevet om det.


 Enur (01. sep 2014 21:30) *  IP
Her er jeg enig med gjesp. Du kunne vel ha skrevet en forhåndsomtale om dette, AR, selv om du ikke selv hadde anledning til å være tilstede?

Skulle tro det kunne vært en positiv greie både for golf som sådan, og Canon burde vel også ha interesse av litt pr om saken? Eller skal det virkelig være så ekslusivt at "almuen" ikke skal få vite noe om det?



 ! (01. sep 2014 21:40) *  IP
Alle er velkommen til dette arrangementet så vidt jeg har fått med meg, i hvertfall ser det slik ut på de nyhetsmail som er sendt ut.
Hvorfor et seriøst nyhetsmagasin som Golfsiden.com ikke har skrevet noe om dette kan man bare undres over...



 AR (01. sep 2014 21:50) *  IP
Jeg hadde dessverre ikke mulihet til å dekke dette i år, som nevnt over.


 golffreak (01. sep 2014 22:36) *  IP
Jeg spilte Canon Pro Golf Series idag, og tilstede var Padraig Harrington, Tom Lewis og Hennie Zuel. Dette er en sponsorturnering hvor Canon inviterer kunder og partnere, og det var en 4-hulls oppvisning av de 3 samt at alle gruppene fikk spille 3 hull med en pro. Det er naturligvis ingen som hindrer noen i å være tilskuer på Miklagard, tror verken Canon som sponsor, IMG som arrangør eller Miklagard som vert ville hatt noe imot tilskuere men som naturligvis ikke var en del av arrangementet.

Jeg tenkte selv på at det er rart verken Norsk Golf eller andre medier var tilstede, og at de ikke benytter sjansen til evt. å få et intervju (etter arrangementet) på norsk jord. Vet riktignok ikke hvilke restriksjoner IMG evt kan ha satt, men de er vel også opptatt av PR for sine spillere. Kan være at de generelt har restriksjoner på medier når spillerne samtidig har sponsoroppdrag, men de hadde ikke trengt å være redd for mye press i Norge iallefall..

Enten har NG og andre medier for lite greie på hva som skjer der ute, eller så er de ikke interessert. Hva vet jeg, Canon har som nevnt arrangert dette i flere år så NG og andre burde være oppmerksomme på det. Tross alt ikke så ofte en 6 ganger Ryder Cup spiller med 3 majors er i Norge og spiller.

NGF burde også sørget for at NRK og/eller TV2 var der med sportsjournalister, kort og godt for å forsøke å blåse litt liv i golfsporten..

Forøvrig et meget bra arrangement, og alle 3 proene ga mye av seg selv og var veldig hyggelige å snakke med etc :-).



 tak, oslo (03. sep 2014 14:19) *  IP
Bare å gratulere Harrington som assistant captain for Ryders da.


 Rudolf fra Revetal (04. sep 2014 12:32) *  IP
For et par år siden gikk jeg og tuslet ved siden av Colin Montgomerie, Retief Goosen og Thomas Bjørn en formiddag på Bogstad. I tilleg til noen få folk fra Canon, var det kun meg, en bikkje og noen tilfeldige turgjengere til stede. Ingen fotograf eller journalist var å se. En litt uvirkelig opplevelse.


 xo (04. sep 2014 22:32) *  IP
Ettersom det er Canon som arrangererer en sponsor turnering, kan vel ikke hvem som helst "reklamere" for dette uten Canon sin velsignelse. Dette kan nok overfall ikke Mikkla gjøre uten godkjennelse fra Canon utover det de har gjort på sin hjemmesiden. Dersom Canon hadde ønsket publisitet, hadde de vel annonsert i alle de store medier. AR kunne nok gjort dette, men med et lite snev av journalistisk integritet har han latt være.


 golffreak (04. sep 2014 22:43) *  IP
Er IMG som arrangerer, Canon er sponsor. Kan hende at IMG ikke ønsker en "masse" journalister på arrangementer som skal være for sponsorene. Canon Pro Golf Series kjøres i flere europeiske land (med ulike proer), og en kan jo tenke seg at journalistene fort kunne vært mer "i veien" i England f.eks... Kan hende de ikke har noe imot media der heller, men at de rett og slett ikke møter opp.. Så at det var innslag på sporten på TV fra Tyrifjord ifbm at Tutta spilte der. Er nok ikke så mange som har hørt om eller interesserer seg for Harrington i Norge, blant befolkningen generelt. Golf-medier burde jo vist interesse, er en sjelden sjanse til å få et intervju.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72