Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Tor-Arne - 19. mai 2014 kl. 16:57 *  IP
Ny sesong igang

Golfsesongen er nå godt i gang og man kan gjøre seg noen betraktninger om hvordan sesongen vil utvikle seg. Med 5 protimer hvor hodet skulle fokusere på målet, begynte sesongen bra og hvor det var lett å holde fokus. Men etter hvert glir man tilbake til det gamle spillet og den positive utviklingen lider mer enn ønskelig. Trenger nok litt oppfriskning med proen også i løpet av sesongen. Med spill i OBIK-serien blir det vel så mye fokus på å vinne, som å optimalisere sitt eget spill. Det å skulle ha fokus på å vinne matcher er vel neppe optimalt, men anser at her går laget foran mitt eget spill. Har også begynt å registrere alle runder etter at årsrevisjonen av hcp nesten gjorde meg til singelhandicapper. Nå har jeg ca 1/3 av rundene (av 15)utenfor buffersonen, så da skal jeg ligge jevnt med resten av handicapgruppen. Har aldri spilt Bogstad, men er nå invitert til en runde i juni. Ser mest frem til gode og raske greener, noe man ikke er bortskjemt med ellers. Ut fra omtalene om Bogstad her på forumet skulle en runde på Bogstad tilsvare "lille julaften" og da er det bare å glede seg!

 barce (19. mai 2014 19:00) *  IP
Det er bare å glede seg!


 ??? (23. mai 2014 00:53) *  IP
Lykke til med sesongen. Ikke fortvil. Den normale spilleren oppnår 36 poeng eller mer kun ett par ganger i sesongen. Hår du bedre score er d noe feil ett sted eller du har videreutviklet deg mye i sesongen, ifg,. De som kan dette i NG blad.


 Tor-Arne (23. mai 2014 16:29) *  IP
Første lagmatchen ble vunnet, selv om jeg tapte 3/2. Greit med tap i forhold til motstander, men led svært under trege greener. Fant aldri ut av farten og stroken led mer og mer. Kokte litt i hodet etter hvert og det gjorde ikke situasjonen særlig bedre. Vet ikke om dere andre også plages med trege greener, men jeg fant aldri tilbake til følelsen av hvilke fart jeg skulle sette på ballen. Linja var grei nok, men dessverre ble de fleste putter for korte. Antakeligvis er ikke musklene tilgjengelig for signaler om mer fart, selv om hodet gjerne vil. Det usikre er jo at man blir redd for å sette for mye fart på ballen. Tanken om å kjøpe ny putter med mer vekt har slått meg (spiller med en gammel og relativt lett en nå), men også den trenger jo riktig fart i forhold til stimpen.


 AR (23. mai 2014 20:10) *  IP
"Greit med tap i forhold til motstander"

Iforholdismen er kommet til Debattforumet også......



 Tor-Arne (23. mai 2014 21:41) *  IP
Det er vel ikke så vanskelig å forstå AR, at man taper for en spiller som både spiller og er bedre enn deg selv. Men sarkasmen din kan du holde for deg selv. I konkurranse med de beste på PGA touren synes vel også de beste norske golferne at det er greit å tape for de som åpenbart er bedre enn dem selv, altså i forhold til.....



 AR (23. mai 2014 22:03) *  IP
I forhold til en motstander som er mye bedre norsk når du skriver det slik. Her var jeg ikke sarkastisk.

I forhold til = sammenlignet med.

I stedet for "med tanke på" er det mange som bruker "i forhold til". Det bli feil.

Les eksempelvis: http://forholdisme.no/



 Tor-Arne (23. mai 2014 22:26) *  IP
Point taken.


 AR (23. mai 2014 22:32) *  IP
Så fint!


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72