Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Freud - 13. feb 2013 kl. 23:11 *  IP
Real - ManU

Viasat valgte å vise denne kampen på betalkanalen sin, og det er helt naturlig. De har vært så flinke å skaffe seg rettighetene til CL, så da ville abonnentene føle seg snytt om denne og andre storkamper skulle bli vist på gratiskanal.

Selv gjorde jeg i kveld det jeg vanligvis gjør når slike kamper blir vist på betal-TV - jeg oppsøker nærmeste fotballpub, menger meg med likesinnede, tar et par øl og føler stemningen. Herlig! I kveld var jeg blant hundre fans av engelsk fotabll, og den eneste som holdt med Real. Liker ikke ManU, uten at jeg kan si hvorfor.
Kampen var flott, og Real "burde" vunnet. ManU har en fantastisk keeper, som reddet laget. Det blir nok lenge til dansken slipper til i goalen der. Og hvor er det blitt av Casillas i RM-målet?

Det er noe "galt" med spillet til Real. Det blir liksom for forutsigbart, for enkelt og for mye på tvers. Ronaldo blir stereotyp med alle sine overstegsfinter. Men han scoret et praktfullt mål. Jeg tror at det RM mangler er at spillerne ikke er flinke nok til å plassere seg. Altså "god uten ball", som Drillo ville sagt det. Når spillerne ikke plasserer seg for den avgjørende pasningen, så kommer den heller ikke. Sammenlign med Barcelona, der Iniesta, Xavi og Messi er mestere i både å løpe i riktig posisjon og å sende den avgjørende pasningen.
RM er så "flinke", men ikke oppfinnsomme nok.

Returkampen og sluttresulatet er helt åpent, etter min mening.

Neste uke sendes storkampen Milan-Barcelona. Må jeg på fotballpub da også?
 Jørn (13. feb 2013 23:35) *  IP
Synes egentlgi det er helt naturlig at de sender storkampene på betalkanalane. Tipper det er litt en del flere som bestiller kanalane for å se Real M - Man U enn Shakhtar - Dortmund...


 Freud (05. mar 2013 23:09) *  IP
Så returkampen på en fotball-pub i kveld. Jeg var vel den eneste som holdt med Real, simpelthen fordi jeg ikke liker ManU. Stemningen var skyhøy, men dalte betraktelig utover i 2. omgang. Jeg holdt meg musestille.

Kampen var ikke særlig god. Tilfeldig hvilket lag som gikk videre. Real hadde ballen mest, og det skal de egentlig ikke få lov til på Old Trafford. Real sløste bort mange sjanser i overtall. ManU hadde fortjent å score flere. Men det var på en måte rettferdig at ikke selvmålet til Ramos ble utslagsgivende. Solid forsvarsspill av begge lag. Utvisningen av Nani var riktig. Hvor mye den ødela for ManU vet vel ingen.
Neste uke er det Barcelona-Milan, og da blir det fotball-pub igjen, denne gang med en mer nøytral forsamling, tror jeg. Uhyre spennende, siden Barcelona må ta igjen to mål.



 Manufan (06. mar 2013 15:16) *  IP
Ikke uventet mener Freud at utvisningen var korrekt. Dette til tross for at omtrent 100% av fotballekespertisen ligger mellom gult og ingenting, og himmelvis fra rødt. Det er faktisk stor forskjell på hvor motspilleren kommer fra. I Freuds verden er nok brassespark rødt kort dersom en person bakfra skulle stikke hodet frem. Forstå Freud den som kan. Dommeren ødela en kamp som var god helt til misærern. Til og med flere Realspillere er uenige med Freud.


 Freud (06. mar 2013 15:43) *  IP
Les Dagbladet på nettet, se bilder og les hva andre mener. Les også der hva reglene sier om et slikt "angrep" på motspiller.
Dommeren så det hele godt, mens mange spillere ikke så det.



 AR (06. mar 2013 15:50) *  IP
"Det beste laget tapte", oppsummerte Real Madrids trener Jose Maurinho etter kampen. Det sier det meste - kanskje alt.

En real trener i Madrid.



 Freud (06. mar 2013 16:16) *  IP
Så du kampen, AR?
Jeg er nok enig med Mourinho, og skriver jo ovenfor at ManU fortjente å score flere mål.

Lettvint og totalt uforpliktende å si det han sa, når han reiser hjem som vinner. Da har man råd til å lire av seg hva som helst, t.o.m. rose motstanderen.



 AR (06. mar 2013 16:21) *  IP
Trenger ikke se kampen for å uttale seg, vet du Freud!

Jeg har bare sitert det som står i Aftenposten og sett og lest en del høydepunkter og uttalelser etterpå.

Jeg tror likevel Real-treneren mente det han sa.



 Henrik (06. mar 2013 17:06) *  IP

Mourinho sier dette i respekt ovenfor Manchester United og Sir Alex Ferguson. Han har nok en drøm om en gang trene United.

Tror du han ville sagt det samme, hadde det vært Barcelona? Tvilsomt.



 Manufan (06. mar 2013 21:16) *  IP
For ordens skyld, Dagbladet er iikke en troverdig kilde til det er kompetansen alt for lav. Den kompetente presse er relativt entydig i at Nani ikke så spilleren som kom inn fra siden.


 digger (09. mar 2013 11:35) *  IP
Hehe- nå har jo Collina som var dommerobservatør under kampen gitt den tyrkiske dommeren medhold og forsvart det røde kortet.

Det blir patetisk å hakke på Freud ved enhver anledning.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72