Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Freud - 04. des 2012 kl. 12:29 *  IP
PGA/Web.com og ET/CT

Det kvalet Mikkelsen nettopp har vært gjenom er det siste i PGAs historie. Fra nå av blir eneste vei til PGA via Web.com-touren. De 50 beste der går direkte til PGA. De 50 dårligste på PGA rykker ned til Web.com. Enkelt og greit med et slikt divisjonssystem.
Men hvordan kommer man seg inn på Web.com nedenfra? Er det bare via wild cards og ypperlig spill, eller finnes det andre måter?

Jeg synes det samme systemet burde innføres på ET og CT. Barce har i en annen tråd anbefalt at ET-kvalet sløyfes, og at man bare kommer inn på ET via CT. Godt forslag. Men samme problemet oppstår; hvordan kommer man seg inn på CT nedenfra. Idag har Nordic league 5 plasser, det er alt.
 No Name (04. des 2012 12:37) *  IP
Så et sted at det vil komme en egen q school for web.com


 barce (04. des 2012 13:23) *  IP
Noen justeringer Freud:

New PGA Tour cards for the 2014 season and beyond will instead be awarded at the end of a three-tournament series, known as the Web.com Tour Finals, in which the top 75 money winners on the Web.com Tour and the golfers placing between 126 and 200 on the FedEx Cup points list will be eligible. The top 25 on the Web.com Tour money list heading into the Finals will receive PGA Tour cards, with the remaining 25 cards to be awarded based on money earned in the Finals.[1] The Finals money list will determine the priority placing for all 50 card earners in the coming season, including those earning cards through the Web.com money list.[2]



 Pølse med brød (04. des 2012 15:40) *  IP
Eneste riktige, måtte bli en slutt på at noen med gullhår i ræ....fikk superuka si på Q school og slapp inn med de store gutta. Tenk om Vinstra skulle få spille kval om tippeligaplass? Litt flaks med vær, vind og dommer og så vips et år i tippeligaen? 30 tap årets etter. Det blir useriøst.


 Freud (04. des 2012 17:34) *  IP
Oversatt betyr vel dette at de 25 beste på pengelisten på Web.com-touren er sikret plass på PGA neste år, uansett hvordan det går i de tre siste finaleturneringene. Men deres ranking avhenger av hvordan de plasserer seg i finalene. Det som overrasker er at de 75 andre Web.com-finalistene som kommer fra PGA (nr. 125-200) avgjøres etter Fedexcup-poeng og ikke pengelisten. For 125 finalister er det altså bare 25 PGA-kort å kjempe om.

Får de utslåtte rettigheter på Web.com?
Blir PGA-touren heretter bestående bare av 175 spillere? Altså de 125 beste for året pluss de 50 fra Web.com-finalen.



 HH (08. des 2012 08:40) *  IP
Det er ikke sikkert at ET skal ha råhast med å kopiere PGA-touren, selv om det muligens kan være riktig på sikt. Først bør de se hvordan det nye systemet i USA fungerer i praksis. Europatouren kan i noen år fremover få fordelen av at de mest talentfulle unge spillerne kan synes at veien inn til PGA-touren blir overdrevent langtekkelig, og heller finner det attraktivt å kvale rett inn på Europatouren. Web.com-tour får absolutt en statusheving nå, men er selvsagt lavere i status enn Europatouren. Ikke minst kan flere unge amerikanere finne på å velge Q-school i Europa i fremtiden, slik det nå er lagt opp i USA.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72