Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Antidoping - 22. nov 2012 kl. 18:04 *  IP
Vukicevic

Interessant med oppvasken som pågår i norsk idrett om dagen. På tide og høyst nødvendig.

I den forbindelse også interessant å følge utviklingen i saken om Petar Vukicevic. Det som slår meg, er at ingen medier har konfrontert han med Dagbladets oppslag i helgen om at han hadde med seg en kvinnelig pasient til en lege i Drøbak for å teste hormonverdier. E-postene kan meget vel være manipulert, men inntil Vukicevic har en forklaring på dette legebesøket, som på en mistenkelig måte minnet om mailkonversasjonen med den serbiske legen, så synes jeg dette lukter ille. Og at han med rette har blitt suspendert fra jobben.

Synspunkter?
 007 (22. nov 2012 21:32) *  IP
To mistenkelige separate saker - suspensjon virker riktig ja.

Ingaard Lerheim sa noe sånt som:
"Det trengs etisk opplæring av idrettens ledere slik at enkelte snarveier ikke velges."



 Hm (23. nov 2012 12:35) *  IP
Håper noen tar en tur og besøker legen han har utvekslet tvilsomme e-poster med. Jeg liker dårlig at christina dro til ham for behandling da hun var skadd, olympiatoppen har medisinsk nettverk som er godt, hvorfor stikke av gårde til lege med høyst tvilsomt rykte?
De fleste vet at skader kjapt gir reduksjon i muskelstyrke og utholdenhet, hvis man forkorter skadeperioden, blir veien tilbake enklere, måten å gjøre det på er å bruke anabole steroider i oppbygningsfasen, men da må man være langt unna dop- politiet!
Håper noen keene journalister graver denne saken til bunns. Hvis jeg skal være riktig grusom, så stiller jeg spørsmål ved hvorfor norges mest stabile sørlendibg og spydkaster avsluttet forholdet til hekkeløperen, fikk han innsyn i noe han etisk ikke kunne forsvare? Jeg vet ikke, men det er lov å lure, eller?



 rett i koppen (23. nov 2012 13:36) *  IP
Ingard Lerheim burde også sagt: "Det trengs etisk opplæring av leger slik at enkelte snarveier ikke tilbys."


 Gunnar Bull (23. nov 2012 13:40) *  IP
Basert på egenerfaring vil jeg si det er langt større sjanse for å slå opp med kjæresten av andre årsaker enn dopingmistanke.

Men det er nå meg da.



 Pølse med brød (23. nov 2012 14:10) *  IP
Hvorfor anmelder han ikke eks kona hvis dette er et så klart angrep på en uskyldig?

Dette ville en uskyldig åpenbart anmeldt, men han vet sef. innerst inne at han har skrevet disse mailene og vet at politiet vil finne ut dette ganske greit, så han håper i det lengste dette vil seile over.

Vedder 100 kroner på at det kommer frem at han har skrevet dette etter hvert. Med kulturballast fra det værste rottereiret i Europa så er ikke dette særlig overaskende.

Naturlig at kona er forbannet når hun importerte en kjekk mann fra et uland og han klarte å kvitte seg med henne og beholdt masse penger, snudde barna mot henne, var utro med en yngre penere jente som flyttet inn i eks konas hjem.

Fin fyr....



 Freud (23. nov 2012 14:33) *  IP
Gunnar Bull har gjort det et varemerke å flåse bort eller ødelegge tråder her.


 Pepper (23. nov 2012 14:43) *  IP
Jeg synes GB's kommentarer ofte er ganske så vittige og underholdende.


 Freud (23. nov 2012 14:46) *  IP
Men er de en morsom avsporing, eller synes du de er "to the point"? Greit å holde seg til saken, synes nå jeg.


 knut (23. nov 2012 14:47) *  IP
Humor og ironi heter det Freud. Det skjønner vi vel alle.
Varemerket til GB er vel heller saklighet og opplysning når det trenges.



 simen fulland (23. nov 2012 14:59) *  IP
Gunnar Bull er en fargeklatt i golf forum verden.

I tillegg er han en veldig hyggelig mann:-)

Ja til Gunnar Bull, nei til negative kjipinger!!

Gunnar Bull for president!!!



 Pepper (23. nov 2012 14:59) *  IP
Freud, kommentarene er vel ikke alltid "to the point", men GB bidrar allikevel med artige skråblikk. De krydrer trådene på en helt ok måte.

Det er innlegg fra andre her jeg ikke er like glad i, enten på grunn av skråsikkerhet på tynt grunnlag, sleivete kommentarer uten at de har lest skikkelig innleggene de kommenterer mv.

Men nå er vi langt ut på viddene i forhold til trådstarten.

Når det gjelder Vukicevic er jeg foreløpig åpen for det meste, men jeg hadde gjerne sett at noen fikk frem fakta mht til legebesøket i Drøbak.



 tilskuer (23. nov 2012 15:01) *  IP
Dette var vel ikke noen avsporing fra GB. Hm slengte ut en udokumentert mistanke om at spydkasteren skilte lag med hekkeløperen fordi hun drev med doping. GB påpekte bare at det kan være mange andre grunner til at par skiller lag. Det er vel ikke noen avsporing av debatten.

Det eneste jeg tenker om selve saken er at jeg lurer på hva som hadde vært vår innstilling hvis en anerkjent, innfødt norsk trener hadde fått sånne beskyldninger mot seg fra en sinna, fraskilt, kone av utenlandsk opprinnelse.



 Gunnar Bull (23. nov 2012 15:57) *  IP
Jeg er ikke så ofte enig med Freud, men han har helt klart et poeng i at jeg ofte er flåsete. Det skal jeg ikke benekte.

Men akkurat i denne saken hadde jeg faktisk et poeng, som tilskuer tolket helt korrekt. Takk for det, og takk for all støtte ellers. Hyggelig lesning på en fredags ettermiddag :-)

For øvrig er jeg egentlig ganske enig med PmB i at det ikke ser så veldig bra ut for pappa Vukicevic her. Men på den annen side synes jeg også at Dagbladet v/Esten O. Sæther går langt over streken i sine forhåndsdømminger, ikke bare i denne saken.

Dagbladet lever av å henge ut folk, uten bevis og med minimal mulighet til å forsvare seg. Jeg liker det veldig dårlig, selv om de selvfølgelig kan ha rett noen ganger.

Det skakke være lett...



 Antidoping (23. nov 2012 16:14) *  IP
Synes at det er bra det stilles kritiske spørsmål rundt ulumskheter i idretten. I dette tilfellet er det, havarerte, bitre ekteskapsbrudd til side, ting som bør belyses og svares på.

Min teori er at Vukicevic aldri vil komme tilbake som trener på toppidrettsnivå i Norge. Norsk idrett tåler ikke gråsonen lenger etter Kjærgaard-skandalen. Det skal bli veldig interessant å følge utviklingen, og i første rekke får svar på de mye omtalte e-postene og legebesøket i Drøbak. I ettertid også viktig å få klarhet i hvorfor hans datter har oppsøkt denne legen, og da spesielt i perioden hun var skadet i 2011.

Først sykkel, så friidrett; min teori er at flere idrettsmiljøer i Norge blir gått nøyere i sømmene i tiden som kommer. At vi nordmenn ikke har hatt befatning med doping, er kun noe vi tror selv.



 007 (23. nov 2012 20:17) *  IP
GB er fiiin. Han er en komplett golfspiller!! Han kan tulle om det meste men han er nøye med føring av riktig score.

Sånn blir livet enkelt på golfbanen?



 Jumper (23. nov 2012 20:35) *  IP
Det er godt doping blir tatt tak i, men jeg kan ikke forstå hvorfor det er så mye verre enn f.eks voldtekt og narkosalg. Nå er en basketballtrener tatt for voldtekt av flere ungjenter, men her blir identiteten holdt hemmelig. Hadde det vært doping ville trynet og navnet vært klistret utover alle landets aviser.


 007 (23. nov 2012 20:45) *  IP
Hvis det er sant at kirken bevisst har vervet pedofile, og det tror vi vel på mer og mer.

Where to start??



 gjesp (23. nov 2012 20:50) *  IP
å dope seg er ikke en straffbar handling


 007 (23. nov 2012 21:06) *  IP
Da bør det bli det?


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72