Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Ombudet - 29. mai 2012 kl. 22:25 *  IP
Fantastisk Norsk rekrutering i Nordic League

Hvilken rekrutering!!!! 3 Nordmenn representert av 156 spillere i Svedala Open. Hvor er dere proffer og andre talenter? Spiller Texas Scramble på hjemmebanen?
 Amatør (30. mai 2012 17:39) *  IP
Du får ingen respons på dette betimelige spørsmålet her.

Man er opptatt av helt andre ting, bl.a. om redaktøren er blitt lurt, og blitt diskvalifisert på en norsk golfbane.

Norske toppers og talenters ambisjoner og deres veivalg og NGFs planer for dem, er uinteressant, ihvertfall her.



 AR (30. mai 2012 17:50) *  IP
Helt riktig, Amatør. Der traff du endelig spikeren midt på hodet.

Ingen golfinteresserte med respekt for seg selv er interessert i i våre beste spillere. Langt mindre deres ambisjoner. Her på Golfsiden er vi bare glade for at ingen av våre beste spillere stiller opp i turneringer. Da slipper vi å skrive om dem og gå på puben og ta en øl med gutta.



 Amatør (30. mai 2012 18:18) *  IP
Sarkasmenes mester, AR.

Mitt innlegg var ikke ironisk, bare så du vet det.

Hva har du skrevet om de norske golfproffene i det siste? Vi lesere og golfinteresserte vet jo ikke en skitt om hva de foretar seg, og hva de mener. Synes du ikke det er skremmende at vi bare stiller 3 spillere på Nordic League, i et felt bestående av 150 skandinaver? Har du analysert hvorfor dette skjer, og hvorfor så ytterst få norske stilte opp i fjor høst til NL-kvalet. Det var da det toget gikk.
Analyser, vurderinger, informasjon og samtaler, det er det som Golfsiden mangler. Og det tar ikke mye tid heller. Men du har kanskje en annen jobb ved siden av.

Jfr. forøvrig mitt innlegg i en annen tråd om samme tema.



 Wilson (30. mai 2012 18:28) *  IP
Sitat: "Vi lesere og golfinteresserte vet jo ikke en skitt om hva de foretar seg, og hva de mener."

Jeg visste at du ikke vet en skitt Amatør, men kan du la være å bruke skrivemåte "Vi lesere"

Jeg tror ikke du representerer flertallet med din manglende kunnskap, surhet og negativitet.

Du må prøve å få deg et liv



 Pølse med brød (30. mai 2012 19:18) *  IP
Hvorfor må alle som mener noe annet enn flertallet i golf Norge "få seg et liv"? Er det ikke takhøyde for noen ting i denne andedammen?

Men AR som prøver med veldig unfine midler å tvinge en frivillig komitee til å trekke en helt riktig disk, han får holde på? Er det noen som må "få seg et liv " her så har disk saken vist at det er redaktøren....



 Fooore (30. mai 2012 20:05) *  IP
Heldigvis har internettet flere sider, der det går an å skaffe seg info om ditt&datt, for de som tror på denne webgreia.

Flere spillere er på bade fæis og twitter, der de forteller noe om sitt liv som golfspiller.

At enkelte har som livsløgn å bli oppfatta som veldig ubehagelig bitre, sinte og sure påvirker ikke mange. Glad jeg ikke kjenner slike.



 Gjest (30. mai 2012 20:36) *  IP
Pølsegutt, vennligst ikke dra den diskusjonen inn i denne tråden. Forøvrig enig at det er skuffende at ikke flere spiller i Sverige. Det var slik Marianne ble god.


 info (30. mai 2012 20:49) *  IP
Men husk at det ikke bare er og melde seg på Nordea tour. Man må kvale in via Nordeatour kvalet på høsten, de som spiller der har fortjent sin plass.


 Amatør (30. mai 2012 21:14) *  IP
Og selv noe så enkelt som å meddele oss hvem disse er, klarer ikke AR. Kvalet skjedde i fjor høst.
Heller ikke hvorfor de norske er så få, sammenlignet med våre nordiske naboer.



 gjesp (30. mai 2012 21:36) *  IP
er vel 15-18 norske som har kategori på NL. Bortsett fra Aronsen, Engevik og Den Roover er det unge gutter, som spiller Titleist Tour og Norgescup.


 Ombudet (30. mai 2012 21:48) *  IP
Tenk om topp 30 over 18 år i Norge som ikke er kvalifisert til CT.ET var villige og kunne stimuleres til spill på NL!




 No Name (30. mai 2012 22:27) *  IP
Amatørr vet hvordan man skal drive en golfside, han vet hvordan verdens beste golfspillere bør trene og han vet hvordan anarki oppstår. Kan dette være Per O Lundteigen in disquise?


 Anon (30. mai 2012 22:30) *  IP
Håper dere vet at mange av de gode unge går på college og ikke har mulighet til å spille kvalet?

bare sånn til informasjon.




 Wilson (30. mai 2012 22:34) *  IP
Bra opplysning Anon.



 Sashimi (30. mai 2012 22:42) *  IP
Amatør og Pøsle med brød er de mest slitsomme nissene jeg har lest innlegg av på noe som helt debattside! Ta dere en bolle og gjør oss andre en tjeneste...slutt å kommentere!



 Støtte (30. mai 2012 22:54) *  IP
Ikke alle proffene har økonomien på plass riktig enda for og reise rundt på NL.

Vil nå jeg tro ;)



 Fooore (31. mai 2012 08:37) *  IP
Det er vel Engevik og Aronsen som satser på Nordic League og Nordea Tour i år, mens andre spiller når det passer inn i planene.

Så får man se om det blir flere i 2013, som kanskje til og med kan samarbeide om transport, overnatting, innspill, trening etc. Tror kanskje de yngre er mer samspilt utafor banen, det kan lette mye.



 Pepper (31. mai 2012 10:33) *  IP
Så vidt jeg vet var det i alt 13 nordmenn som spilte den innledende kvalifiseringen i fjor, en blanding av erfarne spillere og ungdommer, og mange helt ukjente for meg. Av disse klarte 6 cuten, men bare 1 klarte å gå videre til finalekvalifiseringen.
Kvalifiseringen spilles om høsten, og som Anon riktig påpeker har ikke collegespillere da mulighet for å spille i Sverige.
Av de få som er kvalifisert har sikkert Fooore rett i at det bare er Aronsen og Engevik som satser, de andre spiller når det passer og de kan, avhengig av studier, jobb, økonomi og om de faktisk kommer med.
Gjest nevner Marianne, og det er bra. For damene er det imidlertid ingen kvalifisering, der går det på ranking og (særlig de første turneringene) hcp og evt andre kriterier.



 Amatør (31. mai 2012 18:48) *  IP
Start en tråd Sashimi, isteden for å være så opptatt av meg.

Takk til Pepper, som gjør jobben til AR. Men var dette kvalet til NL-spill via Ecco eller Nordea?

Spørsmål: har ikke Sverige og Danmark spillere på college?
Antagelig er svaret at de har mnst like mange som Norge. Da er spørsmålet hvorfor/hvordan våre naboland kan stille med over hundre spillere på ukens NL-turnering og Norge med 3. Svensker og dansker har vel også spilt kvalet ifjor høst.



 info (31. mai 2012 21:40) *  IP
Til pepper. Finale kval var frivilling, for de som ønsket kategori på både nordea og ecco. De som klate cuten på nordea kvalte og fikk en kategori på nordea var vel fornøy med det. Det er som kjent ikke vanskelig og få plass på ecco. Helle det med et finale kval ble misfostått av golf medier i fjor, det var kun for de som ønsket.


 Støtte (31. mai 2012 21:46) *  IP
Alle som ønsker et smil rundt munnen er interessert i deg "Amatør" :=)


 Pepper (31. mai 2012 23:10) *  IP
Info, takk for informasjonen mht finalekvalet.

Amatør, å google dette var så lett at du kan godt gjøre det selv neste gang.



 Sashimi (31. mai 2012 23:15) *  IP
Jeg skal starte tråder den dagen du ikke er her og lager kvalm Amatør :)


 Ombudet (31. mai 2012 23:46) *  IP
Vi har så mange potensielle toppspillere på NL. Men de gir seg med elitesatsing etter junioralder. Det er her golfnorge og NGF må endre kurs. Vi må stimulere til satsing som senior. Og så må Norge gi NL en høyere status. Som våre naboer gjør!


 Amatør (31. mai 2012 23:57) *  IP
Du misser poenget, Pepper. Det er AR som skal gi oss slike opplysninger.


 Støtte (01. jun 2012 00:03) *  IP
Det ER AR som skal gi oss slike opplysninger?


 AR (01. jun 2012 00:08) *  IP
Jeg ser at du mener at det er du som skal bestemme hva som skal skrives her på Golfsiden, Amatør. Forteller/bestemmer du andre medier også hva de skal og må gjøre?


 Pepper (01. jun 2012 09:04) *  IP
Amatør, jeg skjønner at du er uenig, men det er faktisk grenser for hva du kan forlange av AR.

Hvis du gidder å gjøre en liten jobb selv i stedet for å klage på andre finner du de opplysningene du er på jakt etter. Jeg ser imidlertid at det er mye lettere å forlange at andre skal gjøre en jobb.



 Amatør (01. jun 2012 11:28) *  IP
AR er journalist og leder av et nettsted for golfnyheter. Det er et minimum at han følger med og holder sine lesere oppdatert på hva som skjer med norske internasjonale spillere.

Naturligvis bestemmer AR selv hva som skal skrives her. Men han bør være klok nok til å ta i mot råd. Papiraviser og nettaviser mottar daglig råd fra sine lesere om hva de bør skrive om. De har redaksjonell frihet, men tar ofte hensyn til hva leserne mener.

I dette tilfellet, der Golfsiden bare dreier seg om golf, er det en selvfølge at det gis info om norske spillere ute på tourene. Intervjuer med dem og med NGF er det faktisk bare journalister som kan gjøre. Vi andre er forhindret fra det.

PÅ NGFs hjemmesider finner jeg ingenting om NL-kvalet i fjor og hvilke norske som er med på Ecco og Nordea i år. Men jeg er enig i at jeg kunne ha googlet dette, for jeg husker at det sto noe på et eller flere av golfnettstedene om dette i fjor høst. Om det var Golfsiden, vet jeg ikke.



 Fooore (01. jun 2012 12:58) *  IP
De som klarer å behandle internett og samtidig er interessert i våre profilerte golfere, får enkelt tilgang til info om noen av spillerne(twitter, fæis, annet).

At enkelte mener at en selv kan sitte dypt i stolen og klø seg på magan, og KREVE at andre skal "GI MEG DET JEG VIL HA, NÅ" er pinlig, men kanskje ikke overraskende.

Leste et intervju med Elias i går, ingen feil med langsiktighet, målsetting og kunnskap om hva som trengs. Slik tror jeg de fleste unge talenter har fått med seg, "det er deg det kommer an på" som så mange sier i disse dager. Og det stemmer....



 Hmm (01. jun 2012 13:24) *  IP
Amatør er nok ikke Koll, men jeg har en sterk mistanke om at det kan være avkommet hans.


 Gunnar Bull (01. jun 2012 14:21) *  IP
Amatør, du sier at AR bør være klok nok til å ta i mot råd.

Som vanlig fra din side er det alltid de andre som bør være kloke. Hva med å se på deg selv? Du gir ikke råd, du bare kritiserer en tjeneste du får gratis på en særdeles nedlatende måte.

AR har aldri bedt deg om råd, og måten du opptrer på virker mot sin hensikt.

Mitt råd til deg er at du - hvis du ønsker noe av andre - opptrer ydmykt og spør pent.

Mitt spørsmål er: Er DU klok nok til å ta imot råd?



 Ombudet (01. jun 2012 14:42) *  IP
Rådet mitt til alle på dette innlegget er at vi holder oss til riktig tema!
Please. For anstendighetens skyld!



 Amatør (01. jun 2012 23:29) *  IP
GB: Jeg har tatt imot så mange råd i mitt liv at jeg er helt utslitt. Mange av dem har jeg også fulgt, og erfart at det var lurt. Lurere enn å følge sin egen pipe.

Jeg tar gjerne imot råd fra andre debattanter her, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal ta imot råd fra redaktøren her. Han har ikke noe på debattsiden å gjøre heller, spør du meg. Alle medier er interessert i og etterspør råd fra sine lesere om hvordan deres organ kan bli bedre, for leserne. Det er ingen lesere som spør om private råd fra en redaktør!
Jeg mener fortsatt at AR bør lytte til de råd han får, for å gjøre golfsiden bedre. Men siden det bare er jeg som kommer med slike råd, så vet jeg jo at det ikke nytter.
Alle dere andre er jo svært fornøyd med golfsiden, og har ingen råd å gi redaktøren. Det viser jo at han driver golfsiden på en eksemplarisk måe, til glede for alle leserne. Bortsett fra meg, som ikke er fornøyd.



 AR (01. jun 2012 23:37) *  IP
I listen!

Men jeg venter ingen takk fra Amatør for eksempelvis de sakene jag har skrevet i kveld når de fleste andre har helgefri.

Hvor mange andre golfjournalister har eksempelvis hatt lengre samtaler med Darren Webster-Clarke og Espen Kofstad i ettermiddag og lagd stories basert på disse?

Bare fortsett med mobbingen din av meg, Amatør. Jeg tåler det!



 Wilson (01. jun 2012 23:52) *  IP
Amatør,

Du har en frekkhet som ikke er sann.
Du forlanger at AR skal sjekke ut det du finner for godt å spørre om.
Ikke skal AR få lov til å diskutere på sin egen side.
Han, som har spilt golf i en mannsalder og fremdeles er i Norgestoppen i senior skal du ikke ta råd fra, men han skal høre på deg, av alle.

Enten er du faen så dum eller så er du så frekk at det stinker av deg.

Du kommenterer aldri gode prestasjoner, om du kommenterer gode prestasjoner så prøver du å skape inntrykk av at de kom pga dårlig nivå.



 Frank (02. jun 2012 00:18) *  IP
Råd? Krav, drittslenging og en særdeles infantil oppførsel er ikke måten man benytter for å få til endring. Jeg setter pris på de som er kritiske, og at man tramper litt i klaveret er helt ok. Men, ikke vær ufin i brorparten av innleggene.


 Enur (02. jun 2012 06:53) *  IP
Amatør; det finnes andre nettsteder hvor mange som er/har vært misfornøyd med AR og Golfsiden heller velger å diskutere og holde seg oppdatert på.

Kan ikke du bare flytte over dit siden du er så misfornøyd med alt og alle her, så blir det bedre både for deg og for oss som velger å være igjen her. (Men dessverre neppe for de som allerede befinner seg på nevnte sted).



 DA (02. jun 2012 08:53) *  IP
Tror vi må takke nei. Det var et særdeles dårlig forslag enur! Vi vil ikke ha ham!


 Amatør (02. jun 2012 15:41) *  IP
Start en tråd, DA!

Der AR skryter av at han har gjort i helgen og på kveldstid er nok inspirert asv min kritikk. Forøvrig er det ikke asnnet enn det man må forvente av en golfjournalist. Golfturneringer går nemlig alltid fra torsdag til søndag, så da må man faktisk jobbe med sakene og foreta intervjuer i helgene.



 Amatør (02. jun 2012 16:33) *  IP
jeg glemte noe.
Kan vi stole på D W-C? Hna er stråledne fornøyd med sin elev Børsheim, sier han i et intervju med AR, etter å ha vært i Wales og "jobbet " med eleven.
Resultatet var + 5 i dagens runde, og totalt nesten sist. Men han klarte jo cuten.

Det er vel bare tilfeldighetene i golf som slo uheldig ut for KB idag?
Eller kan det være at D W-C ikke er uhildet i sin vurdering av sine elever? Kan det i det hele tatt tenkes at en trener sier noe som helst negativt om de han trener? F.eks. "NN er ikke i form for tiden, og vi bør ikke vente noe særlig fra ham denne uken. Hans konkurrenter holder nok et høyere nivå. Det er langt frem for NN"

Golftrenere skal leve av det de gjør.



 Wilson (02. jun 2012 16:38) *  IP
DA

Nå har Norge mot vår vilje hatt Mulla Krekar i så mange år, og vi her på GS har hatt det andre kreket en stund.

Hva med å dele litt på det negative? :-)



 Amatør (02. jun 2012 17:10) *  IP
Wilson, du er sykelig opptatt av meg. Kan du ikke mene noe selvstendig om golfrelaterte spørsmål, uten å nevne meg?Prøv Wilson, for alles skyld.

Kanskje du kan starte en tråd, der du uttrykker en mening? Du klarer nok det også, skal du se.

Dropp meg, jeg er helt uinteressant. Det er jo det du mener, så hvorfor være så manisk opptatt? Hver gang du ser mitt nick, så la være å lese det! Det greier du vel?



 Fant (02. jun 2012 18:09) *  IP
Kan det faktisk være at DWC er en dårlig trener?


 Ombudet (02. jun 2012 18:48) *  IP
Hvor mange spillere bør vi ha på NL i 2013-2014 ?
Kan vi etablere 20 spillere, så vil det generere CT og ET spillere på sikt.
Hva er deres mening: AR, Amatør, GB, PMB og andre interesserte ?



 Støtte (02. jun 2012 18:48) *  IP
Veldig opptatt av at alle skal starte en tråd du "Amatør" :=)


 No Name (02. jun 2012 19:43) *  IP
Du ER interessant, Amatørr. Du mente fex at det var lite imponerende spill på Bay Hill, det var en meget interessant uttalelse.


 Amatør (02. jun 2012 21:59) *  IP
Jeg har tidligere skrevet flere ganger at veien for norske golfspillere med ambisjoner om spill på de store tourene er via NL. Ikke noe nytt det. Hva AR mener vet jeg ikke, men han deler trolig det synspunktet.

20 spillere fast på NL neste sesong er et minimum. Det er bare trist å se deltagerlisten på ukens NL-turnering i Sverige med 140 svenske flagg og 3 norske. Her er noe fundamentalt galt fra NGF, som ikke pusher spillerne riktig.

Hyggelig at du mener jeg er interessant, No Name. Du mener vel egentlig dum? Hvorfor kan du ikke starte en tråd, istedet for bare å jage etter meg?



 Wilson (02. jun 2012 22:56) *  IP
Sverige har 38% Made Cut i helgens NL.
Norge har 33%
Danmark har 29%
Estland har 0

90 svensker misset køtten
5 dansker misset,
2 nordmenn
1 estlender



 Pølse med brød (02. jun 2012 23:01) *  IP
jeg har sagt mange ganger at NL er et naturlig steg videre fra NC og at spillere med ambisjoner bør lykkes der før de evt. går videre til bedre tourer.

20 norske på NL er ikke realistisk på kort sikt, men kanskje om 5-10 år, det ville vært flott. Vi har neppe mer enn 5-8 spillere pt som er gode nok til å kvale inn...



 Støtte (02. jun 2012 23:38) *  IP
Er enig med Pmb, Amatør her,
MEN en NL turnering koster ca 5.000.- kr pr turnering.
Tar du det ganger 20= 100.000.- kr og spille en hel sesong.

Med faste utgifter utenom golfen kan jeg forstå at det bare er noe få i Norge som får dette til å gå rundt.


Så det er nok grunnen til at vi ikke stiller gutter:)



 Ombudet (02. jun 2012 23:53) *  IP
Følgende spillere hadde vært fint å følge en hel sesong og flere på NL:
Kollevold, Friestad, Faye, Nevestad, Kim Kristoffersen, Lund, Aksel Olsen, Christov, Kristiansen , Berteussen, Engel, Mikkelsen + Engevik, Aron, Kaensche. Så har vi mange spennende collegespillere og eldre juniorer i tillegg som er comming: Mikkel Bjerck, Schjølberg, Gjesteby, Julum, Marøy, Bogstrand osv. og osv. Vi har mange! Gi dem muligheter NGF , hvis de selv er villig til å satse. Spill i Sverige, Danmark og Norge er overkommelig med begrensede midler!



 Støtte (03. jun 2012 00:02) *  IP
Ikke glem Ken Villanger :=)


 Pølse med brød (03. jun 2012 08:38) *  IP
Hvis 100 000 kr er en begrensning for å delta i idrett, ville mange hundre unge utøvere i Norge i mange idretter måtte gi opp. Du må tørre å satse egne midler for å bli en vinner.

De klarer det i andre idretter ved å jobbe off season, bidrag fra mor og far, noe sponsing i i klubb og satsingsgrupper etc.

Feks kjenner jeg et par av de beste skiskytter juniorene i Norge, de bruker omtrent dette beløpet på samlinger og høydeopphold i utlandet, i tillegg til en del andre transport og kost/losji penger. Jeg trodde faktisk disse levde fra hånd til munn, men de bor faktisk på hoteller stort sett når de er på renn eller samling mer enn 100 døgn i året.

Men det er klart disse har topp motivasjon og det er en toppidrettskultur i ski som golf bare kan drømme om.




 Ombudet (03. jun 2012 09:50) *  IP
Enig med deg PMB. 100 000 for en sesong er nok en forutsetning på NL. Så kommer kostnader til treningsleire i syden vinterstid. Så er det treningskultur. Den bør generelt heves til beste nivå NL. At vi ikke kan sette sammen et team på 20 spillere som klarer dette er forunderlig. Like stort engasjement fra NGf, foreldre, sponsorer, golfekspertise, som vi har på Titleist Tour . Da løser dette seg. Kom igjen golfnorge!


 Pro V1 (03. jun 2012 11:20) *  IP
Pmb skal ha rett i at det koster fletta i de individuelle idrettene. 100 000 ++ pr år for en 15 åring er helt vanlig. Det er som regel familien som er den store sponsoren i ungdomsårene.

Men etterhvert som man blir eldre, så overlates også økonomien mer til den eneklte. Dette er en evig runddans. Studier kombinert med toppidrett. Stipender fra klubb/region/forbund/idrettsråd/kommune samt lokale sponsorer/samarbeidspartnere osv. Det vil alltid være dyrest for de nest beste. Hvem har da talentet, eller treningstalentet og treningsviljen over lang tid til å nå toppen? Penger hjelper, men for å hevde seg i en verdensidrett er man avhengig av veldig mange andre faktorer - stikkord støtteapparat.

Blir litt off topic i denne tråden, men som et svar på det med penger.

Se hva svømmerne har fått til. Og svømming er en av verdens største og hardeste idretter. R.I.P ADO.
Nordenstam, Snildam og Hetland tar medaljer i bøtter og spann. En landslagssjef med trenere som brenner for idretten, ledere, trenere og utøvere bor omtrent på Toppidrettssenteret når de ikke konkurrerer. Små resurser i forbundet og liten adm.
Hockey har noe av det samme med små resurser. Spillere som vil og et støtte apparat med ledere som er litt over middels interessert!



 Amatør (04. jun 2012 00:16) *  IP
Fooore skriver dette her 1.juni: "De som klarer å behandle internett og samtidig er interessert i våre profilerte golfere, får enkelt tilgang til info om noen av spillerne(twitter, fæis, annet)".

Skal vi følge denne filosofien så kan Golfsiden nedlegges, og bare beholde debattsidene. For vi klarer alle å finne frem til både de store tourenes hjemmesider og leaderboardene hver uke, mye enklere og med færre tastetrykk og linker enn ved å bruke Golfsiden som inngangsportal. Alle har vi vel disse tourene liggende blant favoritter?

Det som gjør at golfnettstedene har eksistensberettigelse, er nettopp at de gir oss noe MER enn det vi selv kan taste oss frem til. Og da er kontakter og samtaler med spillerne og med NGF essensielt.



 Gunnar Bull (04. jun 2012 00:20) *  IP
Ikke enig i siste avsnitt, Amatør. For min del er det kun forumet (og kranglingen med deg m.fl.) som er essensielt.




 Fooore (04. jun 2012 07:19) *  IP
Jeg tror - som GB - at det er debattdelen som er den delen av sida som brukes av de fleste. Jeg skummer gjennom forsida innimellom for å finne god informasjon.

Jeg synes ellers ikke det virker som de fleste klarer å finne fram til ting&tang selv, Amatør har vel i ukesvis etterlyst resultat fra kval til NordeaTour/eccotour som ble spilt i fjor høst.



 Enur (04. jun 2012 10:19) *  IP
Tror bare det er de aller ivrigste som er innom de ulike tourenes resultatlister mange/flere ganger pr. dag fra sin egen favorittliste. Og selv de (vi) kan i farten glemme at det foregår en turnering på den og den touren av og til.
Da er det godt at AR har laget en oversikt over hvilke turneringer som spilles på forsiden, eller at andre legger inn noen drypp om det på debattsiden.

Mange gidder ikke foreta disse sjekkene selv, men debattsiden går man som regel alltid inn på.



 Oggi (04. jun 2012 14:00) *  IP
Nå har jeg finlest Ombudets mange innlegg her og kan bare konkludere med at han er en trassig kar. Han gir seg ikke på tørre møkka. Respekt!!
Jeg, og sikkert mange med meg, synes han startet en viktig tråd. Videre synes jeg han bidrar konstruktivt (uten et eneste unntak) - til at denne debatten skal få god og nyttig næring. Han har også klart å inspirere noen av våre aktede og trofaste bidragsytere til å komme med positive bidrag. Eksempelvis gårsdagens bidrag signert PMB og ProV1.
Enig med dem. 100´er ikke et stort budsjett. Støtteapparat, effektiv organisering, lokalt engasjement. Det er nok dette som er stikkordene som kan gi oss et større antall spillere på den Nordiske Ligaen. Selv om det vil ta litt tid.
Hvor skal vi begynne..? Hva er klubbenes ansvar. TO-området. NGF. Den enkelte spiller. Hvordan spiller vi best og lettest på lag. Har du svarene - så kom med det. Om ikke annet så for å glede Ombudet. Det fortjener han.



 Ombudet (14. jun 2012 11:08) *  IP
Denne helgen!
2 Norske spiller Challenge Tour.
3 Norske spiller Eccotour i DK.
Den fantastiske norske rekruteringen fortsetter!
Gratulerer til PGA Of Norway og NGF for fantastisk jobb med norsk topp golf. men det er klart. Vi er jo et fattig land og det er dyrt og spille i Norge og Sverige.
Lykke til til dere 5 + Anders som er skadet. Dere er nesten de eneste norske spillerne som har baller og mot!!!!



 Gjest (14. jun 2012 14:26) *  IP
Etter noen miserable år så er jeg positiv til utviklingen, den negative trenden vi var inne i er snudd og de som hadde ansvaret er chippet ut (hopperen og håndball spilleren). I år er Norges Cup oppgradert men bærer fortsatt till ama tour preg. Hvis man fortsetter så kan vi komme opp på P4 nivå om 2-3 år men da må man få næringslivet med på satsingen slik Sverige og Danmark har klart. På dette området er det mye å ta fatt i og dagens NGF organisasjon har nok ikke den rette kommersielle teften til å få til dette. Heldigvis har man nå anledning til å ansette ny sportssjef med dette i tankene. Våre utøvere trenger gode og utfordrende turneringer, svingtrenere har man nok av i klubbene.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72