Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 bjørn e - 15. mar 2012 kl. 07:59 *  IP
Bra tiltak av svensk golf

Så vidt jeg forstår er "Svensk golf" motparten til NGF. Det virker som de tenker litt lenger enn gutta boys i NSG her på berget. I allefall har de utviklet gjennom golf.se jevnlige gode instruksjonsvideoer, og nå setter de også i gang med gratis instruksjon for golfspillere. http://www.golf.se/Spela/Nyheter/Gratis-lektioner-med-Golfskolan/
Her er forresten hjemmesiden for golfskolan. http://www.golfskolan.se/

Synes dette er et bra tiltak for jeg tror det er mange som trenger et lite puff og litt instruksjoner for å få glede av golfen.
 AR (15. mar 2012 09:23) *  IP
Golfsiden har skrevet ukentlige tips i mer enn 10 år.

Se:

http://www.golfsiden.com/Golftips/golftips.html



 Gulber (15. mar 2012 09:38) *  IP
Jeg er enig med Bjørn E , jeg vet at du Asbjørn har golftips og har hatt en serie med filmer. det som de gjør i sverige er mye lettere forstå allefall for nybegynnere, ikke alle som kan se for seg alle øvelsene bare på grunnlag av tekst. jeg syntes golfskolan på golf.se er flott,er ofte innom der for at se på øvelser som jeg kan prøve, dette burde noen i norge kopiere. ellers er jeg innom Asbjørn sine tips sider når det kommer nye tips, så det er bra det men med fil hvor øvelsen vises er hakket bedre.


 Pro V1 (15. mar 2012 10:27) *  IP
Nå tor jeg først og fremst NGF skal konsentrere seg om å få ut mest mulig informasjoner rundt alt annet som har versert her i årevis.

Den dagen de i tillegg plutselig bryr seg om rekrutteringen og instruksjonsvideoer, tips/idder, faller jeg med flere av stolen..



 bjørn e (15. mar 2012 10:59) *  IP
jeg vet du har dine tips sider,AR, men faktisk er det vel mest golfnerder som er innom sidene dine opptil flere ganger om dagen,

Min følelse er at Svensk golf tar tak i og når ut til et vesentlig bredere og større klientell og jeg innbiller meg at hensikten med golfskolan er å hjelpe flere "hackere" til å få glede av golfen og at golfskolan dermed er et tiltak som både øker gleden av golf og også organiserer rekruttering på en litt mer uhøytidelig og uforpliktende måte. Husker da jeg begynte å spille, var det etter et gratis foredrag i forbindelse med åpning av en golfbane - dvs jeg begynte vel først da det var en slags golfens dag på samme banen med gratis baller på rangen.



 Gulber (15. mar 2012 12:43) *  IP
Nå trenger det jo ikke være ngf som gjør det, men vil jo tro at det hadde styrket gleden til de ferskeste golfern, det hadde vært en innspirasjon til å trene riktig. selvfølgelig bør man bruke pro men ikke som har anledning til det. Når det er sagt så er det jo bare å spre budskapet å oppfordre golfere til å gå på golf.se der er jo produktet ferdig å så langt koster det ingenting å se på golfskolan. men positivt hadde det vel vært at NGF hadde noe lignende det er det vel ingen tvil om.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72