Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Wilson - 05. mar 2012 kl. 19:24 *  IP
AR. Rory er nr 1 iverden

AR,
Mener du at en -8 runde uten press fra Tiger. (Lå langt bak før siste runde og spilte kun for æren) er verdt mer spalteplass enn at en ung mann fra Nord Irland blir nr 1 i verden?

Rory spilte fantastisk over 3 runder og stod mot et kjempepress fra flere spillere på en bane med monsteravslutning. Han spilte for turneringsseier og nr 1 i verden, og du setter bildet av Tiger på din førsteside.

Dette er etter min mening elendig journalistikk.

Unnskyld utbruddet, men jeg klarer ikke å skjønne prioriteringen.
 Beartown (05. mar 2012 19:36) *  IP
De fleste Tiger fans tror naa at "Messiah" er tilbake. Helt greit at han gaar en meget bra runde, men Westwood gikk en 63 runde han ogsaa uten a faa spalteplass noen steder.

Det hyggeligste i gaar var birdien til Tom Gillis paa det 18 hullet. Det gjorde at han ble nummer 2 sammen med Tiger. Den godeste Gillis slet paa NW Touren i mange aar. Og det er ikke lenge siden han ikke engang klarte topp 100 paa denne touren. Det viser hvorrdan en som virkelig har funnet seg til rette.

Rory har naa spilt 10, TI, turneringer paa rad der han har havnet topp 3. Slaa den Tigergutt!!

AR: Rory ledet med to slag foer siste hull saa jeg ville korrigert det du har paa foerste side. Han hadde vel vaert komplett idiot vis han ikke safet inn selv paa et par 5 hull. Driver, lay-up, safe paa green, og to putt. Det er slik man vinner turneringer naar man har noen slag til gode!

Er ening med Wilson at Rory hadde fortjent sin egen artikkel og bilde. Det fortjener gutten :-)




 Enur (05. mar 2012 19:45) *  IP
Som jeg sa i går; selv om Rory vinner og blir nr.1 i verden vil det være Tiger som stjeler overskriftene etter sin sisterunde!

Og som den store Tiger-fan AR er gikk han selvfølgelig rett i den "fella".

At Rory inntok 1.plassen på verdensrankingen har AR funnet viktig nok til å få en plass blant "Småsaker".

Enig med Wilson her; dette var en dårlig journalistisk vurdering, AR!



 JJ (05. mar 2012 20:03) *  IP
"Rory har naa spilt 10, TI, turneringer paa rad der han har havnet topp 3. Slaa den Tigergutt!!"

Kjempefeil. 5 plass i Dubai for 3 turneringer siden og 11 plass for 5 turneringer siden.



 Beartown (05. mar 2012 20:09) *  IP
JJ: oops fra min side. Jeg quota bare kommentatorene fra NBC som hadde den Amerikanske sendinga i gaar. My Bad!! Og de boer gjoere bedre research :-)


 Gunnar Bull (05. mar 2012 20:13) *  IP
Jeg er helt enig med både Wilson og Enur her, men skjønner ikke helt hvorfor dere - etter så mange år her inne - fortsatt har forventninger som nødvendigvis må føre til skuffelse.




 Enur (05. mar 2012 21:08) *  IP
@GB: Jeg er ikke så skuffa jeg, og langt mindre overrasket, tvert i mot forventet jeg Tiger som hovedoppslag både her og andre steder. Sånn er det når de fleste innen media har hatt Tiger som sin store helt de siste 10-15 årene, og ikke ser skogen for bare trær, om man kan si det sånn.

Allikevel er det lov å hevde at AR (og andre) som velger Tiger som hovedoppslag gjør en dårlig journalistisk vurdering i dette tilfellet.



 Beartown (05. mar 2012 21:37) *  IP
Uansett. Fy fader som jeg gleder meg til 'The Masters' om en maaned. Rory med ledelse etter 3 runder i fjor foer han rett ogg slett havna i hagen. Total meltdown, men gutten laerte noe helt enormt av dette. Tiger med 4 plass to aar paa rad. Jeg vil se disse to i lead ball paa soendag. Hvilken PR for golfen det vil vaere. Da er det bare a heie paa gutten fra Hollywood, NI selv om jeg har sagt i hele aar at jeg tror Tiger vinner i Augusta. Maa Rory gjoere mine ord til skamme!


 Gulber (06. mar 2012 08:38) *  IP
Seff fortjener Rory spalteplass, men etter all skitkastingen rundt tiger's sidesprang og negative spalteplass om ditt å datt. så vil jeg vel også si at Tiger fortjener litt positiv omtale og det om spillet, vi må jo huske at uten Tiger på banen var det mindre tillskuere og innterressen for golf dalte. Tiger har betydd mye for golfinnterressen å betyr fortsatt det, men fortsetter Rory dette stabile spillet så er det klart at han stjeler mer å mer spalteplass. det har vel egentlig ikke vært så mye skriveri om kaymer, westwood og donald heller når de kapret tronen. Tiger har jo vært dominerende i golf så lenge, han har jo vært nr 1 i over 600 uker å det er jo overlegent best ever. Rory er en flott type å kommer garantert til å få mer spalteplass, det at Ar og andre skriver mest om Tiger er vel rett å slett for at det er det flestparten av folket vil lese. Å det selger garantert, så vi får lese det som står å ta til takke med det.


 gjesp (06. mar 2012 11:38) *  IP
45% økning i tilskuertallet i forhold til i fjor, skyldes nok ikke at Rory var med.

Men gutten spilte veldig bra og holdt unna for en jagende Tiger, denne gang.



 pondus (06. mar 2012 12:01) *  IP
At TW før el siden fikk til en 63-runde som alle andre gjør før el siden har ingen snakket om selvsagt..Og han vil jo også vinne en turnering om ikke lenge... Heller ikke det er diskutabelt. Men TW har garantert ikke spes lyst til å møte PM i en lederball igjen... PM blir jo bare enormt motivert av slike muligheter.. Det samme kan det bli mot Rory. Time will show. Forts følger.. Veeeldig intr. dette.


 Amatør (06. mar 2012 12:47) *  IP
Som vanlig kommer Masters i påskeuken....


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72