Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 panser - 21. feb 2012 kl. 10:30 *  IP
Børsheim spiller Aloha?

Grei artikkel i siste nummer av NG. Det verken Døvle eller KB berører er at et ET-kort i seg selv ikke gir adgang til de viktigste turneringene. Kan få et inntrykk av at det er "fritt frem".
Regner med at KB skal delta på Aloha GC 15. mars. Der er det jo nesten flere nordmenn enn spanjoler, så jeg regner med at det blir mange supportere. Her burde jo Knut også få nok av trening forut for turneringen. Her er det bare å reise ned og sette i gang for fullt.
Noen av medlemmene som vil bistå i å legge forholdene til rette?
 barce (21. feb 2012 10:36) *  IP
Var vi ikke enige om at det er optimalt å trene innendørs på matte?


 AR (21. feb 2012 10:55) *  IP
Helt riktig, barce. Den beste vintertreningen er innendørs på matte med dårlige baller.

Jfr. golfpresident Finn H. Andressen i siste nr av Norsk Golf, sitat: "... men trener ikke om vinteren, Golfsimulator er kjedelig, og golf på TV er kjedelig. ...



 Fant (21. feb 2012 11:50) *  IP
Finn H er perfekt for norsk golf i tilbakegang. En president som ikke liker golf. Skandaløs uttalelse.


 barce (21. feb 2012 11:56) *  IP
Når man sier noe sånt i et intervju, så kan man lure på om han er ved sine fulle fem.

Det må en revolusjon til i NGF - hvor gutteklubben grei herjer og rekrutterer i sin vennekrets blant avdanka forretningsmenn!! Et bananforbund har det blitt!!



 Christian Furu (21. feb 2012 13:05) *  IP
Flott å dra inn treningsforhold igjen. Hva har KB gjort i det siste? Hvor har han trent?

Kanskje på tide å prøve litt positivitet? Også fra redaktørens side?

Det er forøvrig ingen sammenheng mellom en effektiv president og golfferdighetene hans. Styr organisasjonen, ikke spill golf.



 barce (21. feb 2012 13:50) *  IP
Greit om han er dårlig i golf, furu. Men det er vel en annen sak når han sier at golf er dritkjedelig i et intervju!

Vi har da mange idrettspresidenter som ikke utøver sporten sin i større grad. Men det er langt fra å ikke utøve til å pisse på sporten i all offentlighet!

KB vet sikkert best selv forresten!



 Golfi (21. feb 2012 14:11) *  IP
Jeg støtter uttalelsene til den nye presidenten. Golf på tv kan være kjedelig, dersom man ikke bevisst ser på for å prøve å lære noe av proffene. Alle som har spilt golf noen år vet jo at det er tusen ganger bedre å spille selv enn å se folk på tven, uansett hvor gode de er. Når det gjelder simulatorgolf, vil jeg hevde at det kan samenlignes med minigolf. Og de fleste vet at minigolf og ordentlig golf vanskelig kan sammenlignes, da det er to forskjellige idretter. Det at presidenten ikke liker simulatorgolf, som egentlig bare er et pcspill, skjønner jeg veldig godt. Det at han ikke liker å se på golf på tv er jo en personlig sak, men kanskje en litt uheldig uttalelse i og med at han er president.


 panser (21. feb 2012 14:55) *  IP
I min tråd var jeg opptatt av KB og hans opplegg frem til ET-turneringen på Aloha. Jeg ser at det er presidenten i NGF som er blitt tema her. Synd, da KB faktisk har en reell mulighet med god forberedelse på denne banen.
Men, sikkert OK for en annen tråd i rekken av kritikker mot NGF.

Forøvrig kan ikke Golfi ha spilt på simulator. Selv om det ikke er som golf på fairways og greener er det hva gjelder svingtrening svært nær opp til "the real thing". Et PC spill eller minigolf er det definitivt ikke.





 barce (21. feb 2012 15:20) *  IP
Golfi, selv om Jens Stoltenberg kanskje har sine private meninger som ditt og datt - så sier han ikke i et intervju at han ikke kan fordra rogalandsdialekten!!

Comprende??




 Los (21. feb 2012 15:58) *  IP
Den nye presidenten tråkker rett i salaten. Han passer godt inn med tanke på at han syns golf er kjedelig. Da er han i godt selskap i styret. Men tross alt bedre enn forgjengeren, men der lå lista ekstremt lavt. Rart hvor mye inkompetanse man kan samle på et sted.


 Golfi (21. feb 2012 16:43) *  IP
panser: hvis du har med deg en kasse du står inni hver gang du skal slå et slag på golfbanen, skjønner jeg hvorfor du synes simulator er ganske likt som golf. Hvis ikke, skjønner jeg ikke kritikkene din. Man mister jo romfølelsen av å stå inni en slik liten kasse å slå baller. Hver gang jeg spiller simulator får jeg "klaustrofobi" i svigen som følge av at jeg er plassert inni et lite rom. Noe som igjen gjør at jeg mister svingen helt. For meg er det like god trening som å stå å slå hodet i veggen i håp om å bli en bedre mental golfspiller!

barce: Det var et meget dårlig eksempel. Jens Stoltenberg og resten av de norske politikerne er en gjeng med løgnhalser som vil ha alle på sin side. Da respekterer jeg mer en person som kan være ærlig og si det han mener selvom det skulle skape debatt.

Til alle: Å gå til angrep på den nye president etter så kort tid, blir som om en fotballtrener skulle bli truet med sparken etter å tapt den først kampen som trener. Hvorfor skal alle i dette forumet på død og liv være så skeptiske til alt som skjer i norsk golf? Ja, det er kanskje mye om skulle vært anderledes, men hva gjør dere for at det skal bli bedre? Tipper det er svært lite!

Forøvrig håper jeg som panser at Børsheim får gjort de forberedelsene han trenger før neste turnering, da forhåpentligvis på gress under åpen himmel, for en spiller med hans kaliber kan nå langt!



 Fant (21. feb 2012 16:50) *  IP
Golfi: I et land med omtrent 5 måneder golfsesong skal presidenten rakke ned på det eneste tilbudet som mange golfspillere har til vintertrening?
Og i et land med minimal pressedekning om golf skal presidenten si at golf på TV er kjedelig?

Er du komplett idiot?



 Golfi (21. feb 2012 17:04) *  IP
At han personlig ikke benytter seg av simulatorgolf tilbudet eller ser på golf på tv, behøver ikke å bety at han rakker ned på tilbudet? Det er noe dere tolker ut av den ene setningen som er presentert oveenfor.Å tolke hvordan presidenten tenker rundt temaet bare basert på en setning i et intervju blir for tynt! Hvis dette skjer over tid, vil jeg være tilbøyelig å bli enig med deg.

At du kaller meg en komplett idiot bare fordi jeg har andre synspunkter enn deg sier mer om deg enn om meg.



 Fant (21. feb 2012 19:19) *  IP
Å kalle golf for kjedelig er uansett farlig for en golfpresident.
Langrennsjefen vil aldri kalle rulleski for kjedelig og hoppsjefen vil aldri kalle plastbakker for kjedelige.




 Smilende Sam (21. feb 2012 19:34) *  IP
Tror ikke dere ser Finn H løpe ned golfbanene i sommersesongen heller og da ville det vært pussig om han var mattesliter i vinterseongen og. Vet vi om han egentlig liker golf?

NGF er vårt forbund, vi gjør ikke noe med det (åpenbart) - kanskje vi ikke fortjener bedre?



 Gjest (21. feb 2012 20:05) *  IP
For min del trenger presidenten ikke å like golf. Det viktigste er at han presterer. Det samme gjelder idrettssjefen. Han kan være så mye han vil på hånballbanen såfremt han presterer resultater. Når dessverre resulatetene uteblir og trenden er negativ blir det feil å bruke mye tid på andre arenaer en hos hovedarbeidsgiveren. Da bør styret gripe inn og justere arbeidsavtalen slik at den er tilpasset ny virkelighet (slikt gjøres i næringslivet meget ofte). NGF burde kreve 100% engasjement fra den øverste sportslige lederen.


 gjesp (21. feb 2012 20:12) *  IP
tråden handlet vel strengt tatt om KB og hans muligheter for spill. At noen skal tvile på hans forberedelser når han har vært på treningsleir i Thailand og i India blir jo ganske komisk.

Når det er sagt så skriver redaktøren for Norsk golf i siste nr at Finn H bør invitere kommunalminister Navarsete på innendørs golf:)



 panser (21. feb 2012 20:24) *  IP
Til Gjesp; mitt innlegg gikk, som sagt, primært på at han gjennom de norske "medlemmene" på Aloha kan sikre seg betydelig trening nettopp på denne banen. Regner med at Lars G. mfl. stiller opp her?
Han kan faktisk spille hver dag og lære seg alle nødvendige detaljer nettopp på denne banen i tillegg til den tilmålte tid han får den 13. og 14. mars.

At FHA ikke har forståelse for hvordan en norsk helårssesong faktisk er for de som bor i Norge er jo en tragisk sak, uavhengig av KB.



 Wilson (21. feb 2012 21:56) *  IP
Tipper FHA leser Golfsiden, og tror at det å trene på matter er totalt ubrukelig.
Er nok Enur og barce som har innprentet ham med det :-) + at kommunikasjon med media er viktig.
Akkurat det siste var jo en rød tråd i intervjuet.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72