Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Snappy - 17. feb 2012 kl. 14:33 *  IP
Apropos arrangementer - regiontour Rogaland

I diskusjonen om hvorvidt hvem burde fått gjennomført hvor mye og hva er egentlig ønskene til spillerne der ute i det langstrakte landet, ser Regiontour Rogaland til å ha truffet godt, uten bidrag fra forbundet.

Årets program omfatter nå alle baner i sørfylket (Sirdal er snart i Rogaland regner vi med) i et passe tett oppsett frem mot finalen på Stavanger GK i september. Litt typisk at når arrangementet nå har "satt seg", kommer de to store banene Sola GK og Stavanger GK på programmet. Men, man må heller se det positive i dette og si at man nå har et fullverdig program.

Link:
http://www.sagk-elite.com/2012RegionTour.html
 Lost ball (17. feb 2012 15:44) *  IP
Selv en som i utgangspunktet synes at alt som gjør det vanskeligere for en middelhavsfarende hacker som meg å komme meg utpå banen (les: allslags turneringer) er en vederstyggelighet, har vanskelig for å la være å nikke anerkjennende til tiltaket.

Kanskje en gang, hvis jeg blir mye flinkere, kan jeg være med på et par av turneringene?



 Dilter (17. feb 2012 17:55) *  IP
Kjenner bare arrangementet forummessig, men synes hva de har fått til i Rogaland er eksempelverdig. Ikke nødvendigvis turneringsserien i seg selv, det er jo ikke så vanskelig det, men det at de har klart å skape entusiasme omkring det hele som gjør at spillere ønsker å delta, det står det stor respekt av.


 ??? (19. feb 2012 11:50) *  IP
All ære til de klubbene som ønsker å gjøre noe for å utvikle våre jr. golfere og som støtter opp i den vanskelige overgangen til senior.

Hvert fylke, hver region bør møtes og samarbeide. Det bør lages turneringer, som kan trigge utøverne. dessverre koster det for mange klubber skjorta å være arrangører. Det betyr at deltakeravgifta blir høy. Med flere turneringer i nærmiljøet vil vi i allefall redusere utgiftene til reise/overnatting. Kanskje for seint for 2012 å gjøre noe. Planene er forlengst lagt, men snakk sammen og legg opp noe lukrativt for 2013 over hele landet.



 Frank (19. feb 2012 19:31) *  IP
Nok et eksempel på at Ngf i dagens form er en forvokst organisasjon som ikke gir noe tilbake. La klubbene beholde pengene selv.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72