Golfsiden.com - Norges største uavhengige nettsted for golf - Norges store golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Profesjonell golf
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72

Tilbake til første side

Ole Ramsnes er årets juniormester. Nå skal han spille i Florida

23.12 Juniorer i Florida:
Ole Ramsnes i omspill
En fin avslutning sørget for at Ole Ramsnes fikk omspill om seieren i Florida med to andre spillere, Justin Thomas, USA, som hadde 8 slag på det 13. hullet par 5, og Ju Hyuk Park, Syd-Korea, som hadde en dobbelbogey på det 14. hullet par 5. Ole Ramsnes beholdt roen og sikret omspill med en birdie på det siste hullet.

Utrolig omspill
Golfsiden har det fra sikker kilde at Ole er meget god og tøff i mann mot mann situasjoner i omspill. I omspillet hadde Ole par på det 1. hullet etter å ha satt i en 4 meters putt for par. På det andre hullet senket han en 5 meters putt for birdie. Da var saken klar! Han vant hele greia! Flott gjort av vår juniornorgesmester. Gratulerer masse - ikke minst til en stolt pappa Leif (omtalt lenger ned på siden) som fikk en kort telefonsamtale hjemme i Stavanger før Oles takketale og hjemreise til jul!

Aksel Olsen sprakk litt på sisterunden. Han hadde 81 og ble nr 8. Steven Patrick Molumby hadde 76 og ble nr 10. Strålende norsk innsats! Det var første gang Ole Ramsnes spilte i USA. Da er smaker det godt med en seier! LIVE SCORE  

23.12 Juniorer i USA:
Bra innsats etter to av tre runder
US Junior Masters ledes nå av Justin Thomas på 2 under par. Ole Ramsnes hadde en 76 runde tirsdag og falt ned til 4. plass, mens Aksel Olsen spilte seg opp til 3. plass med en runde på 72 slag. Steven Mollumby hadde 74 og lå på 14. plass før siste runde onsdag.


22.12 Juniorer i USA:
Strålende åpning av Ole Ramsnes
US Junior Masters spilles i Florida. På den første runden gikk Ole Ramsnes, årets norske juniormester og sønn av Norgesmeteren fra 1977 Leif Ramsnes, på 70 slag. Det ga en 2. plass alene et slag bak Ju Hyuk Park, Syd-Korea. Aksel Olsen på 5. plass hadde 72 slag. Fin åpning av de to norske. Det er disse to som på grunnlag av resultatene i Harder German Junior Masters har blitt invitert til å representere Norge i denne turneringen. I tillegg stiller Steven Mollumby fra Sola Golfklubb. Han hadde 78 slag mandag. Det ga en 28. plass blant de 49 deltakerne. LIVE SCORE


20.12 Juniorer i USA:
Spiller 54 hulls turnering før jul
US Junior Masters står for døren. Tre nordmenn er med, Aksel Olsen, Steven Mollumby og årets norske juniormester Ole Ramsnes.

De skal spille på Ponte Vedra Inn & Club, Ponte Vedra Beach, Florida. Norge har ingen med i jenteklassen. Tiden er 21. - 23. desember.

Det blir interessant å se om våre norske deltagere har klart å beholde formen inn i den norske vinterkulden når de stiller til start under forhåpentligvis sommerlige forhold i Florida.

Her er nettsiden til turneringen: Klikk herTilbake til første side

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!! 


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon

 


  ANNONSER