Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

07.10 Tyrifjord Corporate Challenge 2011:
Vinnerne er kåret
Tyrifjord har hatt spennende turneringsformer for bedrifter og andre i løpet av sesongen. Derek Crawford er ikke glad i stableford og handler deretter.

Her er en pressemelding fra Tyrifjord GK og Derek Crawford:

Gratulerer til Availo som vinner av Tyrifjord Corporate Challenge 2011 – sponset av Cutter & Buck.

Finalen i Tyrifjord Corporate Challenge gikk i år på Royal St Georges Golf Club i Kent, England.

TYGK Corporate Challenge - Oktober 2011 079

Petter Tømmeraas og Thor Jusnes

Format

Formatet i Tyrifjord Corporate Challenge er fourball matchspill, med ¾-handicap. Matchene blir spilt over 9 hull i gruppespillet (2 matcher pr kveld) og 18 hull i ’knock-out’ (cup) rundene. Gruppespill og ’knock-out’ blir alltid gjennomført på Storøya mens semifinale og finale foregår på den banen hvor årets British Open ble arrangert

Gruppespill og ’knock-out’ rundene på Tyrifjord
32 lag deltok i gruppespillet som ble spilt over tre kvelder før sommerferien. Av disse kvalifiserte 16 lag seg til ’knock-out’ (cup) rundene. Etter sommerferien ble 8-dels og kvartsfinaler spilt.

Følgende lag spilte seg til finalen i England:

Ringerike Kommune BIL med Knut Snildal og Asle Bergaard
Cosima med Per Ljåstad og Mette Ljåstad
Availo med Petter Tømmeraas og Thor Jusnes
Sparebanken Øst med Frode Helganger og Rolf Arne Fjelltoft

Matchene i England
Semi-finale matchen mellom Ringerike Kommune BIL og Cosima ble avgjort på hull 20. Den andre semifinalen mellom Availo og Sparebanken Øst ble vunnet 6/4.

Finalen mellom Ringerike Kommune BIL og Availo ble avgjort på hull 14. Availo vant 5/4.

TYGK Corporate Challenge - Oktober 2011 076

Derek Crawford (TYGK), Petter Tømmeraas, Thor Jusnes, Christian Waaler (Cutter & Buck)

Resultater
Semifinaler – Princes Golf Club

Ringerike Kommune BIL (hull 20) vs Cosima
Availo (6/4) vs Sparebanken Øst

Finale – Royal St Georges Golf Club

Availo (5/4) vs Ringerike Kommune BIL

British Open og finalen av Tyrifjord Corporate Challenge vil bli spilt på Royal Lytham & St Annes Golf Club i 2012.