Stina Resen (arkivbilde Foto: AR)

05.03 Sunshine Ladies Tour:
Det ble 12. plass for Stina Resen
Her var tre norske spillere med.

Med runder på 68 72 72 ble det delt 12. plass til slutt. Det var Nobuhle Dlamini som vant med 64 69 72. Hun er fra Swaziland og har vunnet mange turneringer opp gjennom årene i Afrika. Hun har i det siste hatt en 4. og en 2. plass på Sunshine Tour. Hun er 27 år gammel. Nå er hun nr 2 på rankingen på Sunshine Touren. Her er Mariell Bruun nr 28 og Stina Resen nr 31. Rachel Raastad er nr 48.

LEADERBOARD og resultater finner du ved å klikke opp til venstre i boksen på denne linken.

02.03 Sunshine Ladies Tour:
Bra førsterunde av Stina Resen
Her er tre norske spillere med.

Stina Resen åpnet med 68 og fortsatte med 72. Etter andre runde lå hun på 8. plass.

De to andre norske misset cutten.

LEADERBOARD

28.02 Sunshine Ladies Tour:
Tre norske spillere er med i Supersport Ladies Challenge - Tournament Entries på
Wild Coast Sun Country Club 28. - 2. mars 2018

Her er Rachel Raastad, Mariell Bruun og Stina Resen med.

Rachel Raastad er på plass igjen etter sykdom. De to andre hadde lysglimt i forrige turnering. Her har vi lov til å ha litt forventninger til de norske spillerne.

Her finner du resultater

UKE 8

24.02 Sunshine Ladies Tour:
Svak norsk avslutning i South African Womens Masters
Både Mariell Bruun og Stina Resen hang ikke med siste dag.

Stina Resen hadde muligheten til å vinne. Med samme score som på den andre runden (70) hadde hun vunnet turneringen. Det ble 76 og delt 10. plass. Her var det lyspunkter å spore og en fin erfaring med tanke på kommende oppgaver.

Mariell Bruun hadde 70 78 78 og ble nr 24. To norske 70-runder var lyspunktene i turneringen. Få bort rustet, og det kan gå virkelig godt i neste turnering.

Turneringsinformasjon

Stina Resen med bra andrerunde i South African Womens Masters
Her er Mariell Bruun og Stina Resen med.

Stina Resen er nr 8 før siste runde. Med en fin sisterunde kan det bli pallplass for Stina Resen.

Hun var tre under etter fire hull lørdag morgen! Følg med!

Mariell Bruun hadde en svak 79-runde og falt ned til en 20. plass. Hun var tre over etter seks hull lørdag.

Mariell Bruun med NM-troféene fra 2014

23.02 Sunshine Ladies Tour:
Mariell Bruun startet bra i South African Womens Masters, men....

Med 70 slag (-2) var Mariell Bruun på andreplass etter den første av tre runder. Det var to slag bak ledende Kim Williams, Sør-Afrika. Men hun startet svakt fredag morgen med to bogeyer på de tre første hullene. Fortsettelsen ble enda verre og hun endte på 79 slag og raste nedover på listen.

Stina Resen var nr 20 på 74 slag etter jevnt spill på den første runden, men bare en birdie (+en dobbel og en enkel). Hun var ett slag under par etter 6 hull fredag morgen. Hun fortsatte meget bra og kom inn på en oppløftende 70-runde. Dermed avanserte hun kraftig på resultatlisten.

21.02 Sunshine Ladies Tour:
To norske spillere er med i South African Womens Masters,
San Lameer Country Club 22. - 24. februar 2018

Her er Mariell Bruun og Stina Resen med. Rachel Raastad måtte trekke seg pga sykdom.

UKE 7

13.02 Sunshine Ladies Tour:
To norske spillere er med i SLT Dimension Data Challenge på George Golf Club 16. - 18. februar

UKE 6

Rachel Raastad nr 5 før sdiste runde torsdag i Sør-Afrika

08.02 Sunshine Ladies Tour:
Svak norsk avslutning i Cape Town Ladies Open 6. - 8. februar
Her var Mariell Bruun og Rachel Raastad bra med før siste runde torsdag.

Det ble delt 16. plass til slutt etter runder på 77 og 80 for Mariell Bruun og Rachel Raastad.

Det var de to Europa Tour-spillerne Lee-Ann Pace, Sør-Afrika, og Anne-Lise Caudal, Frankrike, som stakk av med de to første plassene. De er vant til å spille på høyeter nivåer og forsynte seg mest av potten.

RESULTATER

07.02 Sunshine Ladies Tour:
To norske spillere er med i Cape Town Ladies Open 6. - 8. februar
Her er Mariell Bruun og Rachel Raastad bra med før siste runde torsdag.

Mariell Bruun hadde 75 og Rachel Raastad hadde 74 på den andre av tre runder. Da lå de to på 9. og 5. plass henholdsvis.

Resultater 2. runde: KLIKK HER

06.02 Sunshine Ladies Tour:
Her startet Mariell Bruun bra. Rachel Raastad enda bedre.

De to hadde -2 og -4 på den første runden - 73 og 70 henholdsvis. Par på banen er 74.

Det var 4 slag opp til ledende Ivanna Samu for Mariell Bruun og 2 for Rachel Raastad.

Rachel Raastad har slitt lenge med å få inn de gode scorene. Hun slår meget langt, men har slitt med nærspillet, spesielt puttingen. Det må ha ha vært en stor glede for Rachel å få til en så god runde.

Hun startet nemlig ikke så bra. Hun fikk en 7'er på hull nr 3 og var da to over par. De siste 9 hullene var det imidlertid klasse over. Hun åpnet her med tre birdier og fikk tre til på hjemveien. Seks under par på de siste 9 hullene lar seg høre. Hun ble slått av ledende Ivanna Samu med tre slag på hull nr 3 og er bare to slag bak. Scoren på de siste 9 var så godt at man nesten ikke skulle tro at det var sant.

De norske skal være i Sør-Afrika i flere uker.